10 February 2014

From Sweden and other people's closets

Tuntuu, että tän vuoden aikana en hirveästi ole ehtinyt shoppailemaan, mutta vaatekaappiin on ikään kuin huomaamatta muuttanut muutama uusi asukas. Viime perjantaina tein ruotsista pari kivaa löytöä ja lisäksi olen pelastanut muiden ihmisten vaatteita ja koruja kirppikselle joutumiselta.

a_2094695
a_2094685
a_2094719

Tukholman Ginasta ostin kamelin värisen v-aukkoisen neuleen, joka on malliltaan ihanan rento ja mukava päällä. Ainoa huono puoli tossa neuleessa on, että siinä oli jo ostettaessa pari tummaa tahraa, mutta toivon että ne lähtee pesussa. Loppujen lopuksi ei kuitenkaan ole suuri menetys vaikkei tahrat lähtisikään, sillä neule maksoi vain noin vitosen ja tahratkin saa ovelasti peitettyä laittamalla huivin kaulaan. Valkoinen t-paita koristeellisella kaula-aukolla, ruutupaita ja taivaallisen pehmeä vaaleanpunainen huppari puolestaan ovat löytöjä kummitätini kirppiskamoista. Ne bongattuani en vaan voinut päästää niitä jonkun toisen ostettaviksi!

a_2094671

Vaaleanpunainen ja sininen rannekoru ovat myös kirpparikassista pelastettuja. Mulla ei ole entuudestaan mitään noiden kaltaisia rannekoruja, joten ne tuovat kivaa vaihtelua koruvalikoimaan. Megaisot korvikset puolestaan ostin Pilviltä, sillä ne olivat hänen makuunsa liian suuret, mutta mä rakastuin niihin palavasti. Kyllähän ne on aika painavat ja korvalehteä venyttävät, mutta eiköhän niillekin käyttöä kuitenkin tule :)

a_2094677

Ruotsin reissulta mukaan tarttui vielä NYX:in poskipuna sävyssä Dusty rose ja VeckoRevyn, jonka mukana tuli peiteainepaletti. Peiteainepaletin suhteen odotukset ei ole korkealla, mutta tosta poskipunasta oon super innoissani! Oon kuullut NYX:in poskipunista pelkkää hyvää, enkä malta odottaa että pääsen tota kunnolla testailemaan. 
SHARE:

5 comments

  1. Kivoja juttuja! Neule ja valkoinen paita näyttää ihanilta. :)

    ReplyDelete
  2. ihana banneri!!!! ja kauniita kuvia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitoksia, bannerista on kiittäminen ihanaa ystävääni :)

      Delete
  3. wautsi miten ihania ostoksia!:) sulla on tosi kiva blogi :)♥

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig