3 June 2014

Leo, lace and floral newbies

a_6017737

Oon käynyt nyt pariin otteeseen vähän kaupoilla kiertelemässä etsimässä uusia asukkaita kesägarderoobiini. Tarkoituksena on lähinnä ollut ostaa niitä kesäpaitoja, mutta ainahan siinä käy niin että löytää kaikkea muuta kuin sitä mitä lähti etsimään. Niin kävi mullekin, löysin nimittäin tasan yhden topin, joka ei mustassa värissään edes ole kauhean kesäinen, mutta paitojen sijaan mukaan lähti yhdet pitkät housut, yhdet shortsit ja yksi skort-tyylinen hame. Muhun on selkeästi iskenyt jokin leopardikuume, sillä sekä pitkät housut että shortsit ovat kyseistä kuosia ja kaupoissakin kaikki leopardikuvioinen iskee silmään ensimmäiseksi. Tänä kesänä mun päällä tulee siis näkymään varmasti paljon leokuosia.

a_6017748
a_6017739
a_6017780

Tää toppi osoittautui hieman hankalaksi kuvattavaksi, mutta kyseessä on siis ohkaista materiaalia oleva spaghettiolkaiminen toppi, jossa on kaula-aukossa pieni pitsikaistale ja selän puolella sitten vähän isompi pitsikaistale. Toppi löytyi VeroModasta hintaan 16.95€

a_6017761
a_6017765

Nämä shortsit ja hame tulee varmasti olemaan lämpimillä säillä paljon käytössä, sillä tykkään molemmista ihan mielettömän paljon. Shortsit on vieläpä todella mukavat päällä, joten ne ovat varmasti juuri oikea valinta helteiselle kesäpäivälle. Tätä hametta katselin jo pari viikkoa sitten, mutta silloin siinä ei ollut enää kokoja jäljellä. Nyt kun kokoja oli tullut lisää ja sopiva löytyi, kiikutin tän sovituskopin kautta kassalle. Mulla kesti taas vuosi syttyä tälle skort-trendille, mutta nyt voisin mieluusti kotiuttaa useampiakin tän tyylisiä hameita. Mallin lisäksi tykkään tosta hameen kukkakuviosta, se tekee hameesta jotenkin niin söpön ja tyttömäisen. Molemmat ovat Gina Tricotista ja shortseilla oli hintaa 14,95€ ja hameella 24,95€.

a_6017775
a_6017771

Vaatekaapissani oli toisten hyvännäköisten rentoiluhousujen mentävä aukko, jonka täytin näillä leopöksyillä. Tälläiset melkein yöpuvun housuilta näyttävät pöksyt jakavat paljon mielipiteitä, mutta itse tykkään kovasti! Ihanan rennot ja pehmeät päällä, mutta näyttävät kuitenkin niin hyviltä, että näillä kehtaa kulkea ihmisten ilmoillakin. Näitä tuun varmasti käyttämään paljon sellaisina vähän viileämpinä kesäpäivinä kun shortseilla tai hameella ei meinaa tarjeta. Nämäkin löysin Ginasta ja hintaa housuilla oli 24,95€.

Sellaisia uutuuksia on siis muuttanut mun kaappiini ja tänään oon itseasiassa vielä menossa kiertelemään Mian ja Pilvin kanssa keskustaan. Saa nähdä josko tällä kertaa saisin oikeasti ostettua niitä paitoja :D 
SHARE:

13 comments

  1. Gotta love leopard print!

    ReplyDelete
  2. Selailin sun blogia ja tää on kyl tosi kiva!! Plussaa isoista ja valoisista kuvista :----)

    http://lihavapupu.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. I'm loving that floral skirt -- great find!

    xo Sarah
    http://deathtaxesfashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Aivan ihania ostoksia! :-)

    ReplyDelete
  5. Ihana toi skort!! ♥︎ Ja tykkään myös noista leopardipökistä! Ne on kyllä vähän semmoiset, että täytyy olla aika tarkka, mitä niitten kanssa aikoo pukea :-) Mutta mun silmää ainakin miellyttää!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apua mä huomasin tän kommentin vasta nyt! Mutta kiitos :) Ite oon käyttäny leopöksyjen kanssa aina vain jotain todella simppeliä neutraalin väristä t-paitaa ja se yhdistelmä toimii mun mielestä hyvin!

      Delete
  6. Onpa ihana kukkahame! :)


    http://jennidiamante.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos!:) Sitä on kyllä jotenkin tullut käytettyä harmittavan vähän tänä kesänä :(

      Delete
  7. Ihanat noi ginan leoshortsit ja kukkahame!! Löytyisköhän molempia vielä ginasta.. Pitääpi käydä kurkkaamassa! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannattaa ihmeessä käydä kurkkaamassa! Nyhtän ne saattais löytyä vieläpä alennuksestakin ;)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig