About

Moikka! Ihanaa että oot täällä.

Muotibloggaaja, sisällöntuottaja & tyylikonsultti Helsinki

Blogista 

Pinja K -blogi syntyi vuonna 2013, ja vuosien aikana sisältö on kehittynyt päiväkirjamaisesta elämän dokumentoinnista nykyiseen erityisesti muotiin ja tyyliin keskittyvään sisältöön. Blogin tarkoitus on jakaa asuinspiraatiota sekä arkeen että juhlaan, helpottaa kauden suurimpien trendien löytämistä, ja tarjota vinkkejä vaatteiden monipuoliseen stailaukseen ja vaatekaapin kokonaisvaltaiseen hyödyntämiseen.

Tilaa Tyylikirje, ja saat kerran kuukaudessa tärkeimmät muotiuutiset ja parhaat tyylivinkit suoraan sähköpostiisi. Tilaamalla Tyylikirjeen saat lahjaksi '8 helppoa askelta tyylikkääseen pukeutumiseen' -oppaan.

Pinjasta 

Ikuinen muoti-innostuja, International Fashion Branding -tutkinnon suorittanut kahvinjuoja ja laitepilatesta rakastava henkilökohtainen stylisti/tyylikonsultti, sisällöntuottaja & digimarkkinoinnin ammattilainen Helsingistä, 

Taustat:
BA (Hons) International Fashion Branding, Glasgow Caledonian University
Fashion Marketing, Helsinki Design School
10 vuoden muotiin ja tyyliin keskittyvä sisällöntuotanto 

Mediassa

Yksityisyydensuoja

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsia, evästeitä ja muita kolmannen osapuolen ohjelmia jotka keräävät ja tallentavat tietoja sivuston käyttäjistä. Sivusto noudattaa uusimpia EU:n asettamia GDPR-säännöksiä, jotta käyttäjät voivat turvallisesti käyttää ja selata sivustoa ja kaikkia sen toimintoja.
Blogger Template Created by pipdig