Styling

Löydä itsevarmuus vaatekaapilla!

Autan sinua löytämään pukeutumisen ilon ja inspiraation vaatekaapilla, sekä nauttimaan muodista ja sen tuomista luovista mahdollisuuksista ilman rajoittavaa sääntöajattelua.

Stylisti, pukeutumisneuvoja & tyylikonsultti Helsinki

Miksi? 

Koska muodin ja pukeutumisen tulisi tuottaa nautintoa, hyvää fiilistä ja itsevarman olon. En usko tyypillisiin sääntöihin, vartalotyyppiajatteluun tai värikarttoihin. Filosofiani on, että jokaisen tulisi pukeutua juuri niihin asuihin, jotka peiliin katsoessa tuovat omille huulille sanat “hitto, mä näytän hyvältä!” Välillä niiden löytäminen on kuitenkin vaikeaa yksin. 


Autan sinua myös ymmärtämään pukeutumisen kautta tapahtuvaa sanatonta viestintää, ja kuinka vaatteiden avulla voi ilmaista itseään. 


Lupaan sinulle, että tapaamisemme jälkeen katsot vaatekaappiasi uusin silmin, sinulla on valmiina muutamia erilaisia "hitto, mä näytän hyvältä!" -asukokonaisuuksia, ja mielessäsi raksuttaa jo uusia ideoita ja asukokonaisuuksia. 


Tapaaminen koostetaan juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi, ja se voi sisältää esimerkiksi:

- Henkilökohtainen stailaus tiettyyn tilaisuuteen
- Vaatekaapin läpikäynti
- 5-10 valmiin asukokonaisuuden koostaminen
- Tyylikonsultaatio
- Valokuvien ottaminen esimerkiksi Instagramiin tai LinkedIniin

Kenelle?

Sinulle kiireinen nainen, jonka vaatekaapissa on kyllä vaatteita mutta siitä huolimatta tuntuu että ei ole mitään päällepantavaa. Sinulle, joka nautit pukeutumisesta mutta kaipaat uusia ideoita, ajatuksia ja vinkkejä oman tyylin päivittämiseeen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous lähettämällä sähköpostia osoitteeseen pinjakcontact@gmail.com tai täytä ennakkotiedot täällä, niin etsitään yhdessä sinulle ne “hitto, mä näytän hyvältä” –asukokonaisuudet!

Henkilökohtainen stailaus ja tyylikonsultaatio Helsingissä ja lähialueilla

Tyylin pikapäivitys

Ei taaskaan mitään päällepantavaa? Juhlat tai tärkeä tapahtuma tulossa ja haluat näyttää, mutta ennen kaikkea tuntea olosi tyylikkääksi ja itsevarmaksi?

Tämän 30 minuutin tyylin pikapäivityksen aikana käydään läpi pukeutumisesi haasteita, ja erityisesti mahdollisuuksia ennakkoon kertomiesi tietojen perusteella.

Mikäli varaat Tyylin pikapäivityksen jälkeen Cashmere- tai Silk -palvelun, hyvitän pikapäivityksen hinnan (50€) sinulle laskun yhteydessä.

Cotton-pavelu

Henkilökohtainen stailausapu, esimerkiksi tiettyä tilaisuutta varten
Mahdollisuus kysyä omia tyyliin liittyviä kysymyksiä
Myös etänä
Kesto noin 1h
Hinta: 99€

Cashmere-palvelu

- Vaatekaapin läpikäynti yhdessä kotonasi, jolloin katsotaan mitä vaatekaapissa jo on ja minkälaisia asukokonaisuuksia sieltä voi jo löytyä kun katsotaan uusin silmin ja hyödynnetään pieniä ja helppoja stailausvinkkejä.
- Vähintään 10 valmista asukokonaisuutta toiveidesi, tarpeidesi ja elämäntilanteesi mukaan
- Tyylimuistio, sisältäen asuehdotukset, vinkit & ideat ja mahdolliset suositukset ostoslistalle
- Kesto noin 2h
- Hinta: 249€

Silk-palvelu

- Henkilökohtainen tyylikonsultaatio-opastus, jonka aikana käydään läpi tyylin ja vaatteiden kautta tapahtuvaa sanatonta viestintää ja sen merkitystä esimerkiksi henkilöbrändille.
- Vaatekaapin läpikäynti yhdessä kotonasi, jolloin katsotaan mitä vaatekaapissa jo on ja minkälaisia asukokonaisuuksia sieltä voi jo löytyä kun katsotaan uusin silmin ja hyödynnetään pieniä ja helppoja stailausvinkkejä.
- Vähintään 10 valmista asukokonaisuutta toiveidesi, tarpeidesi ja elämäntilanteesi mukaan
- Tyylimuistio, sisältäen asuehdotukset, vinkit & ideat ja mahdolliset suositukset ostoslistalle
- 6kk jatkuva mahdollisuus konsultoida sähköpostitse tyyliin ja pukeutumiseen liittyvissä kysymyksissä, esimerkiksi sesongin vaihtuessa.
- Kesto noin 3h
- Hinta: 349€

Lisäpalvelut:

- Erilliset tyylikonsultaatiot
- "Pick a piece": lähetä minulle kuva vaatteesta, ja lähetän sinulle 10 asukokonaisuutta sen stailaamiseen
- Sosiaalisen median ja henkilöbrändäyksen koulutukset 
- Shoppailuapu

Palvelut yrityksille:

Tarvitsetko stylistia esimerkiksi tapahtumaan, tai tyylikonsultointia tiimillesi? Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan kokonaisuus juuri teidän organisaation tarpeisiin. 

Esimerkkejä aiemmista yritysasiakkaista ja -palveluista:

- Trendi & Relove tyyli-ilta marraskuussa 2023: stylistina jakamassa tyylivinkkejä ja kertomassa kauden trendeistä
- To Do Tapahtumat: stylistina Itiksen 'Tilaa olla kuutamolla' tapahtumassa maaliskuussa 2023
- Miss Helsinki New Era: tyylikoulutus finalisteille syyskuussa 2022

”Pinjasta huokuu suuri intohimo muotiin ja stailaamiseen. Eikä se ole vain kiinnostusta vaan myös tietoa ja ammattitaitoa. Hän tuntee uusimmat trendit ja osaa kertoa niistä kiinnostavalla tavalla. Hänen vinkkinsä auttavat yhdistämään trendit ja vaatekaapissa jo olevat vaatteet vastuullisesti keskenään. Hänen kanssaan työskentely on aina inspiroivaa.” - Mari Karsikas, Trendin päätoimittaja

Kuka?

Pinja Kuivalainen
Henkilökohtainen stylisti & tyylikonsultti
BA (Hons) International Fashion Branding, Glasgow Caledonian University
Fashion Marketing, Helsinki Design School
10v. muotiin ja tyyliin keskittyvä sisällöntuotanto
Digimarkkinoinnin ammattilainen 

Tilaa Tyylikirje, ja saat kerran kuukaudessa tärkeimmät muotiuutiset ja parhaat tyylivinkit suoraan sähköpostiisi. Tilaamalla Tyylikirjeen saat lahjaksi '8 helppoa askelta tyylikkääseen pukeutumiseen' -oppaan.

Asiakaskokemuksia: 

Sain mahtavan paljon kehuja yhdistelmästä eri yhteyksissä, loisto asu - kiitos vielä valitsemisavusta :)

Kiitos Pinja! Uskon, että hutiostokset jäävät nyt historiaan. Sinulla oli tosi hyvä näkemys siitä, mitä tavoittelin. 

Konsultaatiosta oli kyllä paljon apua. Sitä osaa katsoa vaateostoksilla nykyään muutakin, kuin harmaata ja mustaa. Ja pukeutumiseen on löytynyt rohkeutta ja iloa ❤️🙏

Sain super paljon uusia ideoita ja hahmotusta omaan tyyliin.

Oot niin hyvä stailaamaan ja löytämään ne parhaat piirteet ihmisestä ja korostamaan niitä. Osaat kuunnella ja tunnistaa tarpeet ja vastata niihin. Sun luovuutta käyttämällä keksit vaikka mitä yhdistelmiä ja ideoita hyödyntää jo olemassa olevia vaatteita! Kiitos niin paljon💗

Selkeetä ja hyvää työtä!

Blogger Template Created by pipdig