22 May 2014

Throwback Thursday

PicMonkey Collage

Selailin vanhoja kuvia ulkoiselta kovalevyltä ja vastaan tuli reissukuvia Turkista vuodelta 2006, joiden parhaimmat palat päätin jakaa throwback thursdayn muodossa täällä blogissa. En kyllä tiedä pitäisikö näitä kuvia katsoessa itkeä vai nauraa :D Oon näissä kuvissa 10-vuotias ja vissiinkin ensimmäistä kertaa kunnolla ulkomailla, ensimmäistä kertaa etelässä nyt ainakin. Oltiin tätä ennen kyllä käyty risteilemässä, mutta mun muistaakseni nekin oli sellasia risteilyjä ettei maihin päässyt ollenkaan. Ensimmäisessä kuvassa esittelen onnellisena mun upouutta "Dieselin" hupparia, jonka käyttökerrat lopulta jäi aika vähäisiksi. Tolla reissulla mulle iski luultavasti klooriveden takia silmätulehdus, joka on kuvanottohetkellä pahimmillaan. Posket ja nenäkin näyttää palaneen, oivoi :D Toisessa kuvassa ollaan äidin kanssa kävelemässä hotellin ympäristössä ja ilmeestä päätellen kameralle poseeraaminen ei oikein maistunut. Oon kyllä harvinaisen iloisen näköinen lomalainen. Kolmatta kuvaa katsoessa en voi kuin ihmetellä että miten mun on annettu liikkua ton näköisenä julkisilla paikoilla?!:D Sliipattu ponnari, vaaleanpunaiset "timantti"aurinkolasit ja koko komeuden kruunaavat värikkäät helmikorut. Sain noi korut synttärilahjaksi ja ne oli kyllä pitkään mun lempparit, mutta joku olisi ehkä voinut mainita ettei ne nyt ihan sopineet tuohon asuun. Mun ilme on kuvassa kyllä hyvinkin tyytyväinen, eli ehkä mä itse ajattelin asustevalinnat oikein sopiviksi :D Toi paita oli muuten myös mun ehdoton suosikkipaita ja käytinkin sitä ihan mielettömän paljon. 

Mulla, kuten monella muullakin, on nyt vuoden viimeinen koeviikko käynnissä, mikä näkyy blogissa postaustahdin hidastumisena. Mutta eiköhän postauksiakin ala taas tulemaan enemmän kun saadaan nämä viimeiset kokeet selätettyä ja päästään kesälomalle :) Nyt mä heitänkin bikinit päälle, nappaan englannin kirjan kainaloon ja suuntaan terassille nauttimaan auringosta ja valmistautumaan huomiseen kokeeseen. 
SHARE:

2 comments

  1. Haha, ihan mahtava postaus! Mä muistan noi sun korvikset ja paidan mikä sul on tossa oikeen puoleisessa kuvassa! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah no niitä kyllä tulikin käytettyä ihan sikana :D

      Delete

Blogger Template Created by pipdig