28 January 2016

Snowed In

lunchoutfit-5
lunchoutfit-13
lunchoutfit-6
lunchoutfit-8
lunchoutfits
lunchoutfit-10
lunchoutfit-15

Viime viikon perjantaina vietin suurimman osan päivästä Helsingissä, ensin hyvässä seurassa Sandrossa lounastaen ja sen jälkeen vielä pari tuntia äidin kanssa Matkamessuilla kierrellen. Muualla kuin aivan keskustassa pyöriminen tarkoitti myös ratikkaan ja metroon hyppäämistä, ja huh kun oonkin hukassa heti kun pitää Helsingin päässä määränpään saavuttamiseksi käyttää jotain muutakin kulkuneuvoa kuin sitä tuttua ja turvallista junaa. Onneksi reittiopas neuvoo perille ja sitä tulikin katsottua silmä kovana, etten vain mene pysäkin ohi tai jää liian aikaisin pois. 

Tällaisessa vaatetuksessa siis seikkailin pitkin Pasilaa, Kalliota ja keskustaa. Joku fiksu olisi saattanut katsoa lämpömittariin aamulla, mutta se fiksu en ollut minä, joten pieni jäätyminen tuli koettua aina paikasta toiseen siirtyessä. Muuten kyllä tykkäsin tästä asusta kovasti! Itse asiassa sama kokonaisuus oli päällä myös sunnuntaina kun opetin Aadalle bussilla treeneihin kulkemista. Pakkastakin oli sen verran vähemmän, ettei vartin odottelu bussipysäkillä tuntunut juuri missään. Nyt viime aikoina erilaisia karvahuiveja ja -kauluksia on alkanut näkymään todella paljon, minkä ansiosta muistin itsekin omistavani tällaisen pörröisen lämmittäjän. Muutenkin vaaleaan yläosaan se sopi mielestäni hyvin, mitäs mieltä te olette? 

// Last Friday I spent most of the day in Helsinki, first lunching in great company and later strolling around the travel fair with my mum. Because I didn't stay just at the centre of the city, I had to hop on a tram and metro as well. And oh my how I'm lost when I have to use some other form of transportation other than train to reach my destination. Luckily the route map guides you wherever you need to go, and I kept a close eye on it so I wouldn't miss my stop or get off too early.

This is the outfit I wore when I adventured around Pasila, Kallio and the city centre. Some clever person might have looked at the thermometer in the morning, but that clever one wasn't me. Therefore, a little freezing was to be experienced when going from one place to another. Otherwise I really liked this outfit! Actually so much, that I wore the same outfit on Sunday when I taught Aada to travel to her dance rehearsals by bus. The temperatures had also risen quite a bit, so spending fifteen minutes at the bus stop wasn't a struggle at all. Lately I've been seeing a lot of fur collars and scarves, which reminded me of this furry infinity scarf that I have. I think it matched quite well with the light top, what do you think?
SHARE:

8 comments

 1. Hyvältä näyttää! Mistä nuo nahkapöksyt mahtaa olla? :) Ja haha tuo reittioppaan hullu vahtaaminen on tuttua mullekin, kun vasta alle vuosi on tullut täällä asuttua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Roosa! :) Ne on ostettu Mangosta viime syksynä ja kun nopeasti Mangon sivuilta vilkaisin niin näyttivät olevan nyt alessa! Mähän oon asunut täällä jo yli 10 vuotta, mutta vieläkään en hahmota että missä mikäkin kaupunginosa on :D

   Delete
 2. Replies
  1. Täytyy sanoa, että itsekin tykkään näistä kuvista jotenkin ihan erityisen paljon :) Kiitos <3 xx

   Delete
 3. Such a gorgeous outfit as always and I love your photos x

  Heather | Of Beauty & Nothingness x

  ReplyDelete
 4. You beautiful snow angel! Your jacket is stunning, your scarf looks super cosy, YOU look gorgeous and the photos are looking brilliant! Love it xxx

  Jasmine || http://www.blogsallbeautyy.blogspot.co.uk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahhaha thank you Jasmine, you always make my day! xx

   Delete

Blogger Template Created by pipdig