19 August 2017

Currently Loving: Round Sunglasses

Mä olin pitkään se tyttö, jonka kasvoilla nähtiin vain Wayfarer- tai Aviator-malliset aurinkolasit. Ja vain kokomustana tai -ruskeana, ei puhettakaan mistään räväkämmästä mallista saatika kuosista. Jossain vaiheessa jotain kuitenkin tapahtui, ja nykyään ne on nimenomaan ne vähän tavanomaisesta poikkeavat pokat, joihin mun huomio kiinnittyy ja jotka mun kasvoilla keikkuu useimmiten.

For a long time I was the girl who would always only wear Wayfarer or Aviator style sunglasses. And only in all black or brown, there wasn't even a chance of introducing something more quirky to my selection of sunglasses. But at some point something happened, and today it's actually the not so traditional models of sunnies that really catch my eye and that I can be spotted wearing most often. 

Yhteistyössä // In collaboration with Cherry Soda Jewellery
edblad-bracelet-round-tortoise-sunglasses cherry-soda-jewellery-sunglasses

Niinpä olinkin aika innoissani kun kauniin hopeisen Edbladin rannekorun lisäksi Cherry Sodan tytöt olivat nyt elokuussa lähettäneet mulle upeat pyöreät aurinkolasit kilppari-kuviolla ja kultaisilla yksityiskohdilla varustettuna. Mun sisäinen velhopoika on selkeästi päässyt tänä kesänä kunnolla valloilleen, koska pyöreät lasit on päätyneet silmille huomattavasti useammin kuin ne vanhat luotto-Wayfarerit ja Aviatorit. Jokin tässä mallissa (ja kuosissa!) vaan iskee tällä hetkellä todella lujaa. Ehkä se on taas se mun koko ajan kasvava muotikokeilunhaluisuus ja into lisätä juuri tällaisia pieniä yksityiskohtia asuihin viimeistelemään koko look. Sitäpaitsi, tällaisten lasien taakse on ihan parasta piiloutua niinä päivinä kun silmäpussit on samaa kokoluokkaa Ikea-kassien kanssa, tai fiilis on muuten vaan vähän väsynyt ja nuutunut. Ei muuta kuin räväkät lasit silmille ja fiilis on heti parempi ja tyylikkäämpi - kokeiltu on!

So it goes without saying that I was rather excited to see that, alongside the gorgeous silver Edblad bracelet, this month the girls from Cherry Soda had sent me a lovely pair of round sunglasses in tortoise pattern and with golden details. I'm clearly channeling my inner wizard boy this Summer, as recently I've been wearing a pair of round sunglasses far more often than a pair of Wayfarer or Aviator styled ones. There's just something about this model (and print!) that really appeals to me at the moment. Maybe it's again that ever growing desire to experiment more with my fashion choices, and the need to add fun little details like this to my outfits to finish off the whole look. Besides, these kind of sunglasses are just perfect to hide behind on the days when the bags under the eyes resemble IKEA bags in size, or you're just generally feeling a bit tired and sluggish. Just put on a pair of cool sunglasses and you instantly feel better and more stylish - I'm speaking from experience! 

edbald-dainty-bracelet cherry-soda-jewellery-bracelet-sunglasses round-tortoise-pattern-sunglasses

Ja muistakaa, että tekin saatte Cherry Sodan verkkokaupasta 20% alennusta koodilla 'PINJA20', ja tämä pieni skotlantilainen perheyritys toimittaa myös Suomeen!

Mitä mieltä siellä ollaan pyöreistä laseista tai kilpparikuosista? Viehättääkö teitäkin pienet Harry Potter -vibat, vai pysyttelettekö mielummin niissä tutuissa ja turvallisissa aurinkolasimalleissa? 

And remember that you can get 20% off with the code 'PINJA20' when shopping on the Cherry Soda website, and they currently have free UK delivery on all orders until Monday!

What's your verdict on round sunnies or tortoise pattern? Are you drawn into the slight Harry Potter vibes too, or do you tend to rely on the tried and trusted models?

cherry-soda-jewellery

Find Me:
SHARE:

2 comments

 1. I love round sunglasses - they are such a cool statement piece.

  http://ohduckydarling.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Exactly! They add such a nice cool touch to a look :) xx

   Delete

Blogger Template Created by pipdig