14 March 2018

The Power of People who Inspire

camel-coat-outfit

Viime viikonloppuna treffasin The Wee Blondie -blogin Juden lounaan ja asukuvien merkeissä, ja se sai mut taas ajattelemaan hymy huulilla sitä, kuinka bloggaaminen ja somen kautta verkostoituminen on tuonut mun elämään roppakaupalla upeita ihmisiä. Ihmisiä, jotka jakaa samat kiinnostuksen kohteet ja joiden kanssa ollaan avuksi puolin ja toisin. On ihan huippua, että ympärillä on tyyppejä, jotka tukee, auttaa ja kannustaa, ja jakaa ilot ja onnistumisen tunteet. Janina, Roosa, Linda ja Camilla myös sivusi tätä aihetta nopeasti viimeisimmässä Pyjamabileet-podcastjaksossaan. Toisten kannustaminen ja auttaminen kantaa aina pitkälle, ja jos totta puhutaan niin mun bloggaaminen olisi varmaankin loppunut jo ellen olisi näiden vuosien aikana, ja varsinkin nyt ihan parin viime vuoden aikana, päässyt tutustumaan muihin bloggaajiin ja some-tyyppeihin.

Last weekend I met up with Jude from The Wee Blondie for lunch and outfit shoot, and it made me think about how blogging and social media networking has brought some amazing people into my life. People that share the same interests, and with whom to help each other out. It's actually priceless to be surrounded by people who support, help and cheer you on, and who to share the joys and successes with. Helping and supporting others is so important, and if I'm being totally honest I think my blogging journey might have already ended if it wasn't for some of the amazing people I've gotten to know, especially during these last couple of years or so. 

winter-to-spring-outfit-inspiration transitional-outfit-inspiration-camel-coat

New Look coat // Vila jumper // Mango faux leather trousers // H&M hat // Kiomi backpack (Zalando) // Steve Madden shoes

Shop the Look


how-to-wear-camel-coat-winter-to-spring

Itse saan kanssabloggaajilta myös ihan hurjasti inspiraatiota ja motivaatiota, erityisesti juurikin kasvotusten tavatessa. Rehellisesti sanottuna mulla oli edellisenä päivänä ollut aika huono ja väsynyt päivä, mutta noiden lounas- ja kuvaustreffien jälkeen mulla oli taas inspiraatiota, motivaatiota ja energiaa vaikka mihin! Enkä nyt puhu inspiraatiosta ns. kopiointina, vaan siinä mielessä että toisten onnistumisista, draivista ja sellaisesta yleisolemuksesta voi saada juuri sen motivaatio-boostin mitä on tarvinnut. Loppujen lopuksi valtaosa bloggaajista, tekipä tätä sitten ammatikseen tai harrastuksena, käyttää aivan älyttömästi aikaa, vaivaa ja energiaa sisällön tuottamiseen ja kaikkeen muuhun "näkymättömään" toimintaan blogin kulissien takana, että ihan jokainen saa kyllä olla ylpeä itsestään, taidoistaan sekä girl (ja guy!) boss -ominaisuuksistaan. Tää ei kuitenkaan päde ainoastaan bloggaajiin, vaan ihmisiin ihan yleisesti! Esimerkiksi eräs vanhimmista ystävistäni on lyhyessä ajassa saavuttanut ihan huikeita juttuja, ja hän myös inspiroi ja motivoi mua tavoittelemaan korkeammalle ja pyrkimään pidemmälle. Samalla olen tietysti aivan äärettömän onnellinen hänen puolestaan ja ehkä vähän ylpeä myös.

I always get a huge amount of inspiration and motivation from other bloggers too, especially when meeting face to face. I'm not going to lie, I had one of those 'meh' days the day before, but after our lunch and shoot date I felt really inspired, motivated and energetic again! And when I talk about inspiration, I don't mean it in the 'copying' kind of way, but how you can be inspired just by the way someone is and their drive. Ultimately, the vast majority of bloggers, whether doing this for a living or as a hobby, spend a huge amount of time, effort and energy to create content and everything that goes on behind the scenes, so every single one can be proud of themselves, their skills and their girl (and guy!) bossiness. However, this doesn't only apply to bloggers but to everyone no matter what they're doing! For example one of my oldest friends has achieved some absolutely amazing things in a short amount of time, and so she inspires and motivates me to try harder and reach higher too. And at the same time I'm obviously super happy for her, and quite proud of her too. 

minimal-transitional-outfit-inspiration how-to-wear-a-backpack-minimal-outfit-inspiration
Photography by Jude / The Wee Blondie

Mitä asuun tulee, on tää look taas kyllä jotenkin niin mua, ja sen takia viihdyinkin tekonahkahousuissani, harmaassa neuleessani, kamelitakissani ja baker boy -hatussani superhyvin. Samat elementit on näkynyt täällä blogissa jo moneen kertaan aiemminkin, ja osa on bongattavissa myös muun muassa tässä alkusyksyn asussa, mikä osoittaa sen että ne lempparivaatteet toimii aina, vuodenaikaan katsomatta. Viime keväänä ahkerassa käytössä ollut reppukin on päässyt taas hiljattain ulkoilemaan, ja vitsi miten vapauttava fiilis onkaan kulkea pitkin kaupunkia kädet vapaana ja hartiat suorassa! Huono puoli tässä tosin on se, että läppäri ei ihan mahdu kunnolla sisälle. Mutta ainakin siis silloin kun ei tarvitse läppäriä mukaan, täytyy ottaa reppu taas useammin käyttöön ja antaa selän ja hartioiden levätä välillä. Tekee kyllä ehdottomasti hyvää ainakin mun painavien laukkujen kantamisesta jumiutuneille hartioille.

Kertokaapa muuten kommenteissa, ketkä henkilöt inspiroi teitä!

As fort the outfit, could this be any more me again? And that's exactly why I felt so comfortable in my faux leather trousers, grey jumper, camel coat and baker boy hat. You've already seen these items millions of times before, and many of them can be spotted for example in this outfit from early autumn last year, which again proves that the favourite pieces always work, no matter the season. The backpack I used a lot last spring has gotten a few outings again recently, and it actually feels so relieving to be walking down the streets with your hands free and shoulders straight! The only minus to this exact backpack though is, that I can't just quite fit my laptop inside. But at least on the occasions when I don't have to bring my laptop with me, I have to start using the backpack more again and let my neck and shoulders rest a little bit. I think that's exactly what my neck and shoulders need right now, as carrying a big heavy bag has definitely done its damage. 


Please do let me know, who are the people that inspire you! 

Find Me:

Postaus sisältää affiliate-linkkejä // This post contains affiliate links

SHARE:

4 comments

 1. Tää postaus oli täyttä asiaa!!!<33

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jes, huippua kuulla että oot samaa mieltä! ♥︎ xx

   Delete
 2. Inkaa kompatakseni todellakin pelkkää asiaa tää postaus! :) Oon aina ihaillut menestyviä ja tavoiteorientoituneita ihmisiä ja aina kun sellaisen tapaa tai pääsee lukemaan hänen elämästään tarkemmin saa semmoisen motivaatioboostin että on ihan valmis jättämään nykyiset hanttihommat ja lukemaan itselleen jonkun fiksun ammatin. Vielä kun keksisi minkä... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa kuulla, että siellä on muitakin jotka jakaa nää ajatukset ja fiilikset ♥︎ Ja mä siis kyllä niin tiedän ton tunteen, aina tollasten tapaamisten jälkeen olo on jotenkin niin voimautunut!

   Delete

Blogger Template Created by pipdig