5 June 2019

Casual White Summer Suit

Postaus sisältää mainoslinkkejä (affiliate) // This post contains ad links (affiliate)

white-suit-outfit-for-summer

Pukujutuilla jatketaan! Oon tosiaan mennyt ja ihastunut korviani myöten kaikenlaisiin erilaisiin pukuihin ja housut + bleiseri -komboihin, kuten tästä mun viime viikonlopun ylioppilasjuhla-asustakin voi ehkä jo päätellä. Mun asuvalinnasta tuli muuten paljon kehuja ja kommentteja viikonloppuna, iso kiitos siis teille ja ihana huomata että sielläkin tykätään puku-lookeista!

Another suit outfit today! I've only went and fell head over heels for all kinds of suits and trousers + blazer looks, as you'll probably be able to tell by looking at this suit outfit I wore last weekend to celebrate my little brother's graduation. I also got a lot of compliments on my outfit from you guys, so thank you for that and it's nice to know that I'm not the only one loving suit looks at the moment! 

fashion-blogger-summer-outfit-white-suit

Valkoisista farkuista ja pellavableiseristä luotu kokonaisuus ei kuitenkaan ole ihan niin virallisen ja juhlavan näköinen kuin se perinteinen musta puku, ja tällainen kombo sopii myös ihan tavalliseen kesäiseen arkipäivään. Käytännössä tämäkin on se mulle hyvin tyypillinen farkut ja bleiseri -kokonaisuus, mutta kun sekä farkut että bleiseri on valkoista väriä näyttää lopputulos nimenomaan rennolta jakkupuvulta.

This outfit has been put together with a pair of white jeans and a linen blazer, and so it is not quite as smart and formal looking as the traditional black suit. And for that reason this kind of suit look works well on a regular summer day too. Technically this is my beloved jeans and a blazer combo, but since both the jeans and the blazer are white they create an illusion of a casual suit look. 

summer-fashion-trends-2019-white-suit-outfit

Vintage blazer // H&M jeans // Dorothy Perkins top (gifted) // Massimo Dutti shoes // Asos necklace

Shop the Look

how-to-wear-suit-in-summerfashion-blogger-summer-outfit-inspiration-white-suit
Photographed by: Eetu K.

Valkoisten farkkujen ja bleiserin kanssa yhdistin lisää vaaleita neutraaleja sävyjä ja kultaisia yksityiskohtia. Punospohjaiset espadrillot tuo asuun vielä vähän lisää kesäviboja ja rentoutta, mutta tilaisuudesta riippuen kengiksi sopisi hyvin myös vaikkapa tennarit/lenkkarit, tai korot mikäli vaaditaan vähän siistimpää ja edustavampaa pukeutumista.

Together with the white jeans and the blazer I combined some more light neutrals and gold accessories. The woven sole espadrilles add a touch more summer vibes and casualness to the outfit, but depending on the occasion trainers would also work with this look, or a nice pair of heels in case a bit smarter and sharper look is needed. 

Find Me:
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig