13 July 2020

Graduation Outfit: Lilac Mini Wrap Dress


Lilac mini wrap dress from &Other Stories - &Other Stories vaaleanvioletti kietaisumekko

Lupasin perjantain postauksessa, että laitan tänne blogiinkin vielä parempia kuvia mekosta, joka päällä juhlin lauantaina valmistujaisiani. Joten tässäpä tulee! Vaaleanlila on tosiaan tällä hetkellä mun ehdoton värirakkaus, eli kun bongasin tämän upeuden &Other Storiesilta, niin enhän mä voinut olla pistämättä mekkoa tilaukseen. Vaikka myönnettäköön, että mietin myös samaa mekkoa mulle aina niin tutussa ja turvallisessa beigessä värissä. Mutta koska kyseessä oli kuitenkin sen verran spesiaalitilaisuus, niin päätin kerrankin repäistä ja valita jotain värikkäämpää. Ja onhan tämä laventeliin taittava vaaleanlila väri nyt ihan mielettömän söpö! 

On Friday's post I promised to show you better pictures of the dress I wore to my graduation celebrations on Saturday, so here goes! I'm majorly crushing on the light lilac colour just now, so when I spotted this beauty at &Other Stories, I simply could not not order it. Although admittedly I did first consider ordering the dress in my very safe and dear beige colour. But as it was for a more special occasion, I decided that now is exactly the time to opt for something more colourful. And let's face it, this lavender / lilac colour is just super cute! 

Graduation outfit: lilac mini wrap dress from &Other Stories - Valmistujaisasu: vaaleanvioletti minikietaisumekko
International Fashion Branding graduate, &Other Stories lilac mini wrap dress

&Other Stories dress (here) // House of Elliott earrings (PR gift) // Pertti Palmroth shoes (second hand) 

Shop the Look

Summer trends 2020: lilac wrap dress - Kesämuoti 2020: vaaleanvioletti kietaisumekko

Juhlat sujuivat muutenkin todella hyvin, ja vaikka tosiaan kunnon seremonia hattuineen ja kaapuineen jäi nyt meidän vuosikurssilta puuttumaan, niin oli ihanaa että pystyttiin juhlimaan edes näin ystävä- ja perhepiirissä mun valmistumista BA (Hons) International Fashion Branding -tutkinnosta. Tällaisia juhlia on kuitenkin loppujen lopuksi sen verran harvoin, että näitä on aina kiva järjestää sekä olla vieraanakin. Mutta ihan erityisesti nyt korona-kevään jälkeen tuntui ihan äärettömän tärkeältä ja ihanalta järjestää kaikille lähimmäisille kunnon juhlat. Ja tuli kyllä taas sellainen kiitollisuuden ja onnellisuuden puuska siitä, kuinka ihania ihmisiä oon onnistunut elämääni haalimaan. Kiitos myös kaikista onnitteluista joita olen saanut teiltä, nekin on nimittäin tuoneet hymyn huulilleen ja kiitollisuuden tunteen sydämeen!

The party went really well, and even though us, the class of 2020, have the graduation ceremonies cancelled, it was lovely to throw a little get-together for friends and family. There are not many of these kind of family parties anyway, so it is always nice to arrange one and be a guest too. And even more so now after everything that went down (or didn't to be precise) this summer because of the coronavirus, it was even more important to me that I could throw a party for friends and family. And I once again got that huge surge of gratitude and happiness thinking about how many amazing people I actually have in my life. And thank you for all your messages and congratulations as well, they've also brought a smile onto my face and a feeling of gratitude into my heart! 

Fashion graduate in lilac mini wrap dress - Muotiopinnot, valmistujaiset, vaaleanvioletti kietaisumekko
&Other Stories mini wrap dress in lilac - &Other Stories vaaleanvioletti kietaisumekko
Photography by Aada K., editing by Pinja K.

Find Me:
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig