24 April 2021

The Best Trench Coats for Every Budget

 Postaus sisältää mainoslinkkejä (affiliate) // This post contains ad links (affiliate)

Kuinka stailata trenssi // How to style a trench coat

Trenssikausi on täällä, ja ai että miten mä oonkaan odottanut sitä! Olen ollut trenssien suuri fani jo vuosia, ja mun haaveena on edelleen että joskus vielä omistaisin aidon ja alkuperäisen Burberryn klassikkotrenssin. Trenssit on nimenomaan klassisia, ajattomia, aina tyylikkäitä, sopivat asuun kuin asuun ja oikeastaan myös ihan kenelle tahansa ikään tai sukupuoleen katsomatta. Trenssitakkejakin on monia erilaisia, eli jos 'se oikea' ei ole osunut vielä kohdalle niin älä lannistu - olen varma että löydät vielä sen juuri sulle sopivan! Tähän postaukseen kokosin erilaisia trenssitakkeja eri budjeteille, eli toivottavasti tästä postauksesta on apua jos sulla on trenssi etsinnässä. 

Trench coat season is here and oh boy how I've been waiting for it! I've been a huge fan of trench coats for years, and my dream still is to own the one and only, original and classic Burberry trench coat one day. Trench coats are precisely that: classic, timeless and always in style. They go with every outfit and actually suit everyone irrespective of age or gender. There are plenty of different trench coats available, so don't be disheartened if you haven't come across 'the one' yet. I'm sure that you'll eventually find the right one for you! In this post I've put together different trench coats for different budgets, and I hope this blogpost is helpful for you in case you have a trench coat on your shopping list. 

Paras trenssitakki joka budjetille // best trench coat for every budget

KappAhl coat (PR gift, similar) // Lindex knit (second hand, similar) // H&M jeans (here) // Björn Borg shoes (PR gift, similar) // H&M bag (similar

Shop the Look

Trenssit n. 50€ & alle // Trench coats approx. 50€ & under

Klassinen ja ajaton trenssitakki // Classic and timeless trench coat

Trenssit n. 50-100€ // Trench coats approx. 50-100€

Kevätasu trenssitakin kanssa // Spring outfit with trench coat

Trenssit n. 100-200€ // Trench coats approx. 100-200€

Parhaat trenssitakit // The best trench coats

Trenssit yli 200€ // Trench coats over 200€

Find Me:

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig