3 June 2021

Welcome to My New Home: Interior Details

Koti- ja sisustuspostauksia toivottiin ja vakka muutamia juttuja täältä uudesta kodista edelleen puuttuu ja hankintalistalla on vielä mm. uusi keittiönpöytä ja tuolit sekä pimennysverhot, niin kokonaisuudessaan sain uuden kodin jo heti muuttopäivänä siihen kuntoon että sisustuksen kokonaiskuva on hahmottunut. Tässä postauksessa siis kurkkaus uuteen kotiin sen näköisenä kuin se nyt on. 


You guys requested home and interiors posts, and although a few things are still on the shopping list for the new home I actually managed to put the flat quite well together already on the moving day. So scroll forward and take a look into my new home as it looks now. 

Skandinaavinen sisustus, makuuhuone // Scandinavian interiors, bedroom

Uusikin koti on yksiö, mutta keittiön ja makuuhuoneen välinen ovi saa tämän tuntumaan melkeinpä kaksiolta! Ja vitsi olen tyytyväinen että ostin viime vuonna tuon JYSKin peilin, rakastan sitä edelleen ja se sopii myös tänne uuden kodin makkariin super hyvin. 


This new home is a studio flat too, but because of the door between the kitchen and bedroom this actually feels like a one bed flat! And I'm still super happy that I bought that mirror from JYSK last year, I still absolutely love it and it suits super well into the interiors of my new bedroom too. 

Sisustuksen yksityiskohdat // Interior details

Yksi juttu, mihin tässä kämpässä heti ensisilmäyksellä ihastuin, on nämä leveät ikkunalaudat! Toimii superhyvin pöytätilana tai säilytyspaikkana juuri tällaiselle pienelle sälälle. Ajattelin myös metsästää kivoja istuintyynyjä, joiden kanssa tällaisesta ikkunalaudasta voi nopeasti taikoa mukavan penkin kun tulee vieraita kylään. 


One thing I fell in love with on the first sight in this new flat is the wide window sills! They can be used as a side table or storage place for exactly these kind of tiny things. I also thought I'd search for some cushions that would easily transform the window sill into a comfy bench if I'm having guests over. 

Vaalea skandinaavinen keittiö // Light scandinavian kitchen
Minimalistinen skandinaavinen keittiö, A.S. Helsingö // Minimalist Scandinavian kitchen
Keittiön sisustus, yksityiskohdat // Kitchen interior details

Mutta tämän asunnon ihan ehdottomasti kaikkein parasta antia on kuitenkin keittiö! Ra-kas-tan tätä. Keittiö on tilava, valoisa ja juuri ennen mun muuttoa uusittu. Ihastuin hurjasti harmaiden kaappien ja messinkisten yksityiskohtien kauniiseen yhdistelmään, ja seinällä olevat avohyllyt on myös söpö yksityiskohta. Hyllyt on kuin jostain symppiksestä kahvilasta, ja siksi teinkin hyllyjen alapuolelle mun pienimuotoisen coffee stationin. Jääkaappikin on juuri tuossa vieressä kahvinkeittimen vasemmalla puolella, eli kauramaidon saa napattua helposti ja nopeasti hahah! Säilytystilaa löytyy paljon, ja koska talo on vanha niin keittiössä on super söpö vanha kuiva-ainekaappikin. Keittiöön pitäisi tosiaan löytää vielä uusi hieman isompi ruokapöytä ja paremmat/kivemmat tuolit, mutta toistaiseksi mennään näillä vanhoilla. 


However, the absolute best thing about this flat is the kitchen! I simply love this. The kitchen is spacious, bright and renovated just before I moved in. I totally fell in love with the beautiful combination of the grey kitchen cabinets and brass details. And the open shelves on the wall are such a cute little detail. They remind me of a cosy cafe, which is why I decided to build a little coffee station underneath them. The fridge is just next to the coffee machine on the left, so perfectly located so I can easily grab my oat milk when making coffee hahah! There's a lot of storage space, and as the building is old there's even a cute old cupboard for dry food items. I still need to find a new kitchen table and chairs, but for the time being my old ones serve me well enough. 

Skandinaavinen sisustus, yksiö // Scandinavian interiors, studio apartment

Eteisen ja makuuhuoneen väliin jää käytävätila, joka on juuri sopiva paikka tälle matalalle TV-tasolle. Telkkaria en tosiaan omista, mutta tämä taso toimii loistavasti nimenomaan tällaisena matalana pöytänä ja laskutilana. 

Keittiön säilytystilojen lisäksi täällä uudessa asunnossa on muutenkin todella hyvin säilytystilaa, ja eteisessäkin on vielä kaksi vanhaa vaatekomeroa jonne saa kätevästi ulkovaatteet, siivousvälineet, yms. piiloon. Myös kylppärissä on tarpeeksi kaappitilaa kaikille purkeille ja purnukoille, eikä mun enää tarvitse säilyttää esimerkiksi meikkejä pussukoissa lattialla, vaan ne mahtuvat oikeasti sinne kylppärin kaappeihin. 

Vielä on tosiaan joitakin hankintoja tekemättä, mutta mielummin odotan ja teen harkitun hyvän ostopäätöksen kuin hankin jotakin nopeasti vain koska on pakko. Parveke on myös edelleen täysin koskematon, eli sinnekin täytyy löytää jotkin kivat parvekekalusteet ja muuta mahdollista sisustusta. Odotan kyllä innolla partsin laittamista kuntoon nyt kun näyttää siltä että kelien puolesta parvekkeesta voisi päästä nauttimaankin. 


There's a little corridor space between the hallway and the bedroom, which was just perfect for this low TV stand. I don't own a TV, but the stand is well suited to work as a low table like this. 

Alongside the storage space in the kitchen, there's plenty of room for storing things in the flat in general. There are two separate old clothes cupboards in the hallway into which I can hide my outerwear, cleaning items, etc. And the bathroom has enough space for storing all of my cosmetics, and I don't need to store e.g. my make up in pouches on the floor anymore as everything fits inside the bathroom cabinets. 

Like I mentioned, a few things are still on the 'new flat shopping list', but I rather wait and make a good and well considered purchase than buy something quickly just for the sake of it. The balcony is still totally untouched too, so I need to find furniture and possibly some other balcony interior items. I'm really looking forward to putting the balcony together though, especially now that the weather seems quite promising when it comes to actually enjoying having a balcony. 

Find Me:

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig