23 December 2021

Best of Beauty 2021

 Postaus sisältää mainoslinkkejä* // This post contains ad links*

Nyt kun vuoden 2021 suosikkiasut tuli koottua yhteen tässä postauksessa, niin tällä kertaa on vuoden 2021 kauneussuosikkien vuoro. Vuoden aikana tuli kokeiltua ja käytettyä monia erilaisia tuotteita, mutta tähän postaukseen valikoitui ne, jotka olivat käytössä kaikkein eniten ja useimmin. Tässä siis vuoden 2021 kosmetiikkasuosikkeja niin meikkien, ihonhoidon, hiusten kuin tuoksujenkin osalta! 


After recapping my favourite outfits from 2021 in this post, now it's time for the best beauty products of the year. I tried and used many different products during the past 12 months, but in this post I've only featured those that I noticed myself reaching for and using the most often. So here are my 2021 beauty favourites covering make-up, skincare, haircare and perfume! 

Parhaat meikit 2021 // Best make up 2021

Vuoden 2021 parhaat kosmetiikkatuotteet // The best beauty products of 2021

Clinique Even Better Clinical

Cliniquen Even Better Clinical -meikkivoide (pr lahja, täällä*) on ollut vuoden 2021 suosikki mitä meikkivoiteisiin tulee. Tänä vuonna olen käyttänyt meikkivoiteita ylipäätään paljon paljon vähemmän kuin aikaisemmin, ja suosinut pikemminkin sävytettyjä päivävoiteita, BB ja CC -voiteita tai muita kevyempiä meikkipohjia. Mutta silloin kun kasvoilla on ollut meikkivoidetta, niin se on ollut kaikkein useimmin juurikin tämä. Even Better Clinical -meikkivoiteesa on seerumimainen koostumus ja se sisältääkin myös ihoa hoitavia ja parantavia ainesosia: hyaluronihappoa, salisyylihappoa, C-vitamiinia ja UP302-molekyyliä. Meikkivoide on kevyt ja helppo levittää, mutta peittää silti yllättävän hyvin. Tämä pysyy hyvin kasvoilla koko päivän (tosin itselläni on aina myös pohjustusvoide alla), tuntuu mukavalta, ja tekee ihosta tasaisemman, sileämmän ja kosteutetun. Plussaa myös fysikaalisesta suojakertoimen 20 aurinkosuojasta! Ainoa pieni miinus tosin meikkivoiteen tuoksusta, tai pikemminkin tuoksuttomuudesta. Even Better Clinical on tosiaan hajusteeton, minkä vuoksi siinä on hieman erikoinen tuoksu. 


Clinique Even Better Clinical (pr gift, here*) was my favourite when it comes to foundations. This year I've used a lot less foundation to begin with and preferred tinted moisturisers, BB and CC creams, and other lighter bases. But when I have worn foundation, it has most often been this one. Even Better Clinical has a serum like consistency and it also contains ingredients that care for the skin: hyaluronic acid, salicylic acid, vitamin C and UP302 molecule. The foundation is light and easy to apply, but it still provides a good coverage. It's long-lasting and stays on well all day (although mind you that I do always have a primer underneath too), feels comfortable on the skin and makes it look smoother, more even toned and moisturised. The foundation also has a physical SPF 20, which is always a plus! The only minus comes from the scent, or more like the lack thereof. Even Better Clinical foundation is perfume-free, so it has a little unusual scent to it. 

Lumene Invisible Illumination Liquid Bronzer

Tämän vuoden ehkä kaikkein ihanin uutuus omassa meikkirutiinissani on Lumenen Invisible Illumination Liquid Bronzer tipat (pr-lahja, täällä*). Olin kyllä kuullut näistä hurjan paljon kehuja, mutta vasta tänä kesänä testasin Liquid Bronzeria ensimmäistä kertaa itse, ja ihastuin heti täysin. Sen jälkeen nämä onkin olleet mulla melkein päivittäisessä käytössä. Tipat tuo kasvoille aivan ihanan luonnollisen hehkun ja sopivat hyvin niin kesään kuin talveenkin. Koostumus on kevyt ja väriä on helppo taputella poskipäille ja kerrostaa tarpeen mukaan riippuen kuinka paljon väriä ja hehkua kasvoille kaipaa. Näistä on ihan ehdottomasti tullut muun uusi luottotuote! Ja kun mainitsin, että tänä vuonna on tullut käytettyä enemmän kaikkia kevyempiä pohjatuotteita, niin esimerkiksi Lumenen Invisible Illumination -sarjan Instant Glow Beauty Serum on ollut usein käytössä (pr lahja, täällä*)


Maybe the loveliest addition to my make up routine this year are the Lumene Invisible Illumination Liquid Bronzer drops (pr gift, here*). I had heard some amazing things about the product before, but it was only this year when I finally tried the drops for the first time myself, and I completely fell in love straight away. And these have been pretty much on a daily use ever since. The drops add such a lovely natural glow to the skin and work well no matter if it's summer or winter. The consistency is light and it's easy to apply the colour onto the cheekbones. The drops can be layered depending on how intense of a glow you want on your skin. These have definitely become my go-to product! And I mentioned that this year I've used a lot more lighter base make-up products, for example the Instant Glow Beauty Serum (pr gift, here*) from the Lumene Invisible Illumination range has been one of them. 

Beauty Act Daring Impact Mascara

Vuoden suosikkiripsari puolestaan on ollut Beauty Actin Daring Impact Mascara (pr lahja, täällä*). Ripsari sisältää kuituja, eli se tekee ripsistä super pitkät ja harja myös erottelee ripset kauniisti. Kaikkein useimmiten kun olen saanut kehuja ripsistäni, on mulla ollut ripsissä nimenomaan tätä Daring Impact -ripsaria. Tämä ei myöskään varise päivän mittaan, vaan pysyy hyvin paikallaan ja kestää pientä kosteutta ja tihkusadettakin. Pois peseminen on silti helppoa lämpimällä vedellä, eikä ripsaria tarvitse hinkkaamalla hinkata että sen saa irtoamaan. 


My favourite mascara of the year on the other hand is the Beauty Act Daring Impact Mascara (pr gift, here*). It's a fibre mascara that makes the lashes super long, and the brush really separates the lashes beautifully. When I've received compliments on my lashes, the most often it's been on the days when I've been wearing the Daring Impact mascara. This one also doesn't smudge during the day but stays on well, and can even handle a little bit of rain and humidity. However, it's still easy to wash off with warm water without having to scrub the eyes in order to remove the mascara. 

Parhaat ihonhoitotuotteet // The best skincare products

Estée Lauder Advanced Night Repair

Tänä vuonna pääsin vihdoin testaamaan tätä kulttimaineen saavuttanutta Estée Lauderin Advanced Night Repair -seerumia (pr lahja, täällä*), ja nyt todellakin ymmärrän miksi se on saanut niin paljon kehuja ja faneja ympärilleen. Seerumia voi käyttää aamuin illoin, mutta itselläni tämä oli käytössä nimenomaan osana iltojen ihonhoitorutiinia. Seerumissa on hyaluronihappoa ja antioksidantteja, jotka kosteuttaa, hoitaa, uudistaa, vahvistaa ja korjaa ihoa nimenomaan yön aikana. Advanced Night Repair tekee ihosta terveen, tasaisen ja hehkuvan näköisen ja tuntuisen. Ja onhan tämä pullokin nyt ihan super kaunis! 


This year was finally the one when I was able to try the Estée Lauder Advanced Night Repair serum (pr gift, here*), that has pretty much gotten a cult following by now. And now I can personally also understand, why it has gotten so many compliments and fans around it. The serum can be used as part of your morning and evening skincare routines, but I've had this only in my evening routine. The serum contains hyaluronic acid and antioxidants that moisturise, renew, repair and strengthen the skin during the night. Advanced Night Repair makes the skin look and feel healthier, smoother and glowier. And there's no denying that the bottle is beautiful too. 

Murumuru Anti-Stress

Murumurun Anti-Stress kasvoöljy (pr lahja täällä*) oli vuoden 2021 uusi ihana öljylöytö. Tässä yhdistyy suomalainen ruusunmarjaöljy, vadelmansiemenöljy, jojobaöljy ja viinirypäleöljy, jotka ravitsee, kirkastaa, suojaa ja pehmentää ihoa. Öljy ei jätä kasvoille inhottavaa tahmaista tuntua, vaan nimenomaan ihanan pehmeän fiiliksen. Tätä olen tykännyt käyttää erityisesti iltaisin gua sha -kiven kanssa ja hemmotella ihoa kunnon kasvohieronnalla. Murumuru on kotimainen sertifioitu luonnonkosmetiikkabrändi, ja olen kyllä tykännyt brändin muistakin tuotteista hurjasti. Kaikki tuotteet valmistetaan vieläpä omalla tehtaalla Helsingissä ja monet raaka-aineetkin valmistetaan itse, eli Murumurun tuotteet on myös ihanan lähellä tuotettua. 


Murumuru Anti-Stress facial oil (pr gift, here*) was a lovely new oil find in 2021. The ingredients include Finnish rose hip oil, raspberry seed oil, jojoba oil and grapeseed oil, which work together to nourish, brighten, protect and smooth the skin. The oil doesn't leave a sticky residue, but a lovely smooth feeling onto the skin. I've loved using this especially at night together with my gua sha stone and pamper my skin with a face massage. Murumuru is a Finnish certified natural beauty brand, and I've loved all of the products I've tried from them. The products are made at their own factory right here in Helsinki and many of the ingredients are also made onsite, so Murumuru is locally produced too. 

Atopik itseruskettava kasvovesi // self-tanning toner

Tänä vuonna tuli kokeiltua ehkäpä enemmän itseruskettavia tuotteita kuin koskaan aiemmin, mutta kategorian suosikiksi nousee Atopikin itseruskettava kasvovesi (pr lahja, täällä*). Murumurun tapaan Atopik on sertifioitua kotimaista luonnonkosmetiikkaa, ja olin aluksi hieman epäileväinen luonnonkosmetiikkaa olevien itseruskettavien tuotteiden toimivuudesta. Mutta erityisesti tämä kasvovesi kumosi mun ennakkoluulot täysin. Kasvovedellä saa iholle kauniin, luonnollisen ja tasaisen päivetyksen, eikä se tahraa esimerkiksi tyynyliinaa ollenkaan yön aikana. Rusketuksen intensiteettiä voi myös tehostaa käyttämällä kasvovettä useampana iltana peräkkäin, mutta jo yhdelläkin käyttökerralla saa kasvoille kivan hehkun. Mulla on ollut tämä käytössä tosiaan nimenomaan iltaisin ja rusketus kehittyy 3-5 tunnin aikana.
 

This year I tried probably more self tanning products than ever before, but my favourite from the category is this Atopik self-tanning toner (pr gift, here*). Just like Murumuru, Atopik is also certified natural cosmetic brand from Finland, and at first I was a little sceptical whether natural self tanners would actually be any good. But especially this toner proved my prejudices wrong. The toner creates a beautiful, natural and even glow to the skin, and it doesn't stain e.g. your pillowcase overnight. You can use the toner multiple nights a row if you want a more intense colour, but it also creates a beautiful glow even after just one use. I've been using the product as part of my evening skincare routine, and letting the tan develop overnight as it takes 3-5 hours to do so. 

Vuoden 2021 parhaat hiustenhoitotuotteet // The best haircare products of 2021

Ida Warg Repair

Ida Wargin hiustenhoitotuotteet ylipäätään ovat mun vuoden 2021 suosikkeja, mutta ihan erityisesti brändin Repair shampoo ja hoitoaine ansaitsevat maininnan (pr lahja, shampoo täällä*, hoitoaine täällä*). Näiden käytön myötä omasta kuivasta, pörröisyyteen taipuvaisesta luonnonkiharasta tukasta on tullut sileämpi, pehmeämpi ja vahvempi. Välillä kun hiukset ovat kaivanneet ihan erityistä huoltoa, niin olen vielä korvannut hoitoaineen saman sarjan hiusnaamiolla (pr lahja, täällä*). Tuotteet myös näyttää super söpöiltä kylppärissä, ja näissä on aivan huumaava tuoksu. 


Ida Warg hair products in general have been my favourites in 2021, but especially the brand's Repair shampoo and conditioner deserve a mention here (pr gift, shampoo here*, conditioner here*). Using these has made my dry, frizzy and naturally curly hair smoother, softer and stronger. Sometimes when my hair has needed some serious TLC, I've even replaced the conditioner with the Ida Warg Repair hair mask (pr gift, here*). The products also look super cute in your bathroom and they smell amazing. 

Sebastian Professional No Breaker

Sebastian Professional oli mulle täysin uusi brändituttavuus, mutta ihastuin tähän No Breaker -suihkeeseen heti ensikäytöllä (pr lahja, täällä*). Suihke on hybridi muotoilutuotteen ja hoitotuotteen välillä, mutta koska itse muotoilen hiuksia oikeasti todella harvoin, on No Breaker -suihke ollut käytössä enimmäkseen juurikin hoitavana ja hiuksia selvittävänä suihkeena hiustenpesun jälkeen. Suihke tekee hiuksista helposti harjattavat ja vahvemmat, eikä No Breaker -suihkeen käytön aloittamisen jälkeen hiukset ole enää katkeilleet ja irtoilleet samaan tapaan kuin aiemmin.


Sebastian Professional is a totally new brand to me, but I instantly fell in love with this No Breaker spray on the first use (pr gift, here*). The spray is a hybrid between a styling and a care product, but as I actually quite rarely style my hair in any way, I've used the No Breaker spray mostly as a conditioner spray after washing my hair. The spray makes my hair stronger and easier to brush, and ever since starting to use the No Breaker spray my hair has not been falling out and breaking the same way it used to. 

Paras hajuvesi 2021: Jo Malone London Elderflower Cordial Cologne // Best perfume 2021: Jo Malone London Elderflower Cordial Cologne

Jo Malone London Elderflower Cordial Cologne

Tänä vuonna on tullut kokeiltua, ihastuttua ja käytettyä monia erilaisia hajuvesiä, mutta kaikkein useimmiten käytössä ollut tuoksu on ehkä kuitenkin tämä Jo Malone London Elderflower Cordial Cologne hajuvesi (pr lahja). Erityisesti keväällä ja kesällä tätä tuli suihkittua melkein päivittäin, sillä tässä tuoksuu ihanasti seljankukka ja muut valkoiset kukat. Elderflower Cordial Cologne oli osa viime kesän limited edition Marmalade Dreams -sarjaa eikä siis taida olla enää juuri missään saatavilla, mutta jos jossain törmäätte niin kannattaa ehdottomasti tutustua! 


This year I've tried, loved and used many different perfumes, but the one I've reached out for the most is probably this Jo Malone London Elderflower Cordial Cologne perfume (pr gift). This was my go-to scent especially during spring and summer when I used this pretty much on a daily basis as the smell of elderflower and other white flowers is just perfect for the summertime. The Elderflower Cordial Cologne was part of last summer's limited edition Marmalade Dream collection and therefore I don't think it's available anymore, but if you do come across this scent then definitely give it a try! 

Find Me:

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig