21 October 2013

Last skirt of the year

Nyt vuorossa asukuvaa siltä viimeviikkoiselta kuvausreissulta. Oli kyllä ihanaa kun mukana oli osaava kuvaaja, eikä siis tarvinnut tyytyä pikkuveljen kamerankäsittelytaitoihin ;) Toi jäikin varmaan viimeiseksi kerraksi tänä vuonna kun hameessa päätän aamulla kotoa lähteä, ei nimittäin ollut kovin lämmin combo ja varpaat oli tunnottomat melkein koko loppu illan.

aIMG_6087 aIMG_6085

Lämmittämättömyydestään huolimatta, tykkäsin kuitenkin ihan mielettömästi tosta asusta. Jotenkin vihreä ja burgundy ovat niin ihania syksyisiä värejä ja sopivat mielestäni aika kivasti vielä yhteenkin. Mulla oli maailmanluokan metsästysoperaatio tollasen hameen kanssa enkä millään olisi halunnut tilata netistä, mutta lopulta oli annettava periksi ja näpyteltävä tilaus Asokselle. Suunnilleen mikään mun tänä vuonna tekemä nettitilaus ei ole mennyt ihan vaivattomasti, mutta ton kanssa ei onneksi ollut ongelmia! Huomasin muuten vasta nyt, että noi kengät näyttää näissä kuvissa ihan littaniltalättäniltä. Ei ehkä ollut kaikkein paras idea tunkea niitä pieneen reppuun matkan ajaksi... :D

aIMG_6104 aIMG_6117

Ihanaa viikkoa kaikille!♥
SHARE:

8 comments

 1. Näytät upealta ja tykkään niin sun tyylistä. Taidan jäädä seurailemaan.:)

  gold-script.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon, et tiiäkään kuinka paljon tää piristi mun päivää!:)

   Delete
 2. Beautiful hair! <3 I like your outfit so much! And I have to say, that you're wearing a scarf in one of my favourite colours :) I'm following you now, if you want visit my blog ;)

  Kisses and hugs,
  Marentora :)

  www.marentora-everdream.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Oihh sulla on ihanat hiukset ! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos:) just kyllä eilen mietin että pitäis taas käydä leikkauttamassa noita latvoja :D

   Delete
 4. Kauniin värinen tuo sun hame! :)

  http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig