29 October 2013

Ainoa asu

Sunnuntaina poikkesin mun söndagsmysailystä sen verran, että kävin äidin ja veljen kanssa katsastamassa uuden kauppakeskus Ainoan. Olihan se vielä suht pieni, mutta vissiin laajenee koko ajan ja oli siellä nytkin jo tosi kivoja kauppoja! Ihanaa että esim. Cubus ja BikBok löytyy nykyään vähän lähempääkin, eikä tarvitse aina keskustaan asti lähteä :)

a_A271261

Sunnuntaina mulla oli ensimmäistä kertaa päällä syysloman Tallinna-reissulla ostettu Bershkan karvaliivi. Pitkään olin tollasta himoinnut ja kun bongasin ton, oli ostopäätös melko helppo tehdä. Toi on aika samantapainen kuin yksi Onlyn karvaliivi, jonka hankkimista olin harkinnut pitkin syksyä mutta onneksi kuitenkin maltoin mieleni sen suhteen, toi Bershkan versio maksoi nimittäin 20 euroa vähemmän! Toisaalta laatu ei ole mikään mahtava, mutta kelpaa mulle kuitenkin oikein hyvin :) Toi on ehkä ihan pikkuisen pidempi kuin mitä haluaisin, mutta ehkä mä pystyn elämään niiden kahden liikasentin kanssa.

a_A271350
a_A271317

Tykkään tästä asusta aivan älyttömästi, jotenkin siitä lähtee sellasia Olivia Palermo -viboja ;) Olivia Palermo on yksi niistä naisista, joiden tyyliä seuraan ja ihailen suunnattomasti (tosin kaikista vaatteista ja yhdistelmistä me ei selvästi olla samaa mieltä...) ja usein pukeutumisinspiraatiota etsiessä eksyn internetin ihmeelliseen maailmaan katselemaan kuvia Olivian asuista.

Jossain vaiheessa pidin mun tukkaa tosi usein tollasella ponnarilla, mutta sitten se vain jotenkin jäi. Jostain toi ponnarin piilottaminen hiuksilla -idea taas muistui mieleen, enkä muistanutkaan että se näyttää noinkin kivalta! Rento ja loppujenlopuksi tosi yksinkertainen kampaus, mutta tuo silti vaihtelua ja "siisteyttä" tavalliseen ponnariin. Muistan kun joskus näin Gossip Girlissä Serenalla hiukset tollasella ponnarilla ja olin ihan että "ooooh mäkin haluan kokeilla!" :D

a_A271343
a_A271306

Hah, tuo vihreä seinä taustana oli selvästi ajatuksena parempi kuin ihan käytännössä :D
SHARE:

14 comments

 1. Oot tosi kaunis, ja aivan ihana toi asu! :)

  ReplyDelete
 2. Kiva asu, ja ihana toi karvaliivi! :)

  http://kiianniina.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Oot tosi nätti! :) ja mikä toi uus kauppakeskus on...?:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos :)) se on sellane uus joka aukes siihe vanhaan sokoksen rakennuksee tapiolaa! :D

   Delete
 4. Haastoin sut blogihaasteeseen! :9 (Ellet sitten ole joskus jo tehnyt sitä)

  http://livewithhopee.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee kiitoksia!:) Sain juuri vähän aikaa sitten saman haasteen mutta en ole sitä vielä ehtinyt tekemään, joten yhdistän molemmat sitten samaan postaukseen :)

   Delete
 5. Voi kun sulla on ihana tyyli! <3 Ja tuossa asussa tuo karvaliivi vie silmät mennessään!<3 :)
  http://jennariikkas.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 6. oi miten upea karvaliivi! <3 ottaisin kyllä heti tuollaisen itsellenikin!! :)

  ReplyDelete
 7. Ihania kuvia täällä sun blogissa, oot kyllä nätti! :-) Ja hei tosi ihana asu! ♥

  ReplyDelete
 8. ihana asu ja toi vihreä seinä on ihan mahtava tausta! :))
  Pret-a-Porter-Sini

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig