30 May 2014

May Favorites

Toukokuun viimeisiä päiviä viedään, joten on taas uuden kuukauden suosikit -postauksen aika! Seuraavan tälläisen postauksen aikaan olenkin jo maailman toisella puolella Australiassa, joten yhdistän luultavasti kesä- ja heinäkuun suosikit yhdeksi kesän suosikit -postaukseksi. 

a_5297723

1. Freeman Facial Exfoliatin Scrub - Pink Grapefruit: "Verigreippiä sisältävä syväpuhdistava kuorinta-aine, joka ei hankaa ihoa vaan uudistaa, virkistää ja pehmentää sitä. Pienet rakeet poistavat kuollutta ihosolukkoa ja edistävät ihon uudistumista." Oon käyttänyt tätä kuorinta-ainetta koko toukokuun ajan noin pari kertaa viikosssa ja tykännyt kyllä kovasti. Toisaalta, eihän tää olis mun suosikeissa jos en tästä tykkäisi... :D Tässä on tosi pienet kuorivat rakeet verrattuna mun aikaisempiin kuorinta-aineisiin, minkä ansiosta tää onkin tosi hellävarainen iholle eikä tosiaan hankaa ihoa yhtään. Tää saa ihon tuntumaan tosi pehmeältä ja puhtaalta, eli tekee juuri sen mitä tuotekuvauksessa luvataan. Kaiken lisäksi tää vielä tuoksuukin niin hyvälle, että innolla aina odotan että pääsen tän kanssa läträämään :D Hinta-laatu -suhde on tässä erittäin kohdillaan, tää iso puteli maksaa nimittäin reilusti alle kympin!

2. Lumene Natural Code 2 in 1 Spot Delete Cover: Mulla oli pitkään sellainen kausi etten tykännyt käyttää tätä peiteainetta ollenkaan, mutta jokin aika sitten löysin tän uudelleen meikkipussin pohjalta, ja siitä asti tää onkin ollut lähes päivittäisessä käytössä. Tää lupailee peittää ja poistaa finnejä, mutta mun kohdalla ainakaan ei toi poistaminen oikein toimi. Oonkin siis käyttänyt tätä ihan vain peitetarpeisiin, ja sen puolen tää tuote kyllä hoitaa hyvin. Tää on myös erittäin riittoisaa tavaraa, sillä pieni määrä tuotetta riittää ja tää pieni tuubi onkin nyt ollut mulla jo useamman vuoden. Toki niin kuin sanoin mulla on ollut tän käytössä taukojakin, mutta kyllä se mun mielestä jotain tän tuotteen riittoisuudesta kertoo, että vuosien enemmällä tai vähemmällä käytöllä tätä on vieläkin ihan kunnolla jäljellä.   

3. Humektan perusvoide: Vaihdoin hiljattain lääkärin suosituksesta mun kosteusvoiteen tähän apteekista saatavaan Humektan perusvoiteeseen. Tässä ei ole mitään ylimääräisiä kikkailuja, vaan tää on tehty nimenomaan vain kosteuttamaan ihoa ja sen tää kyllä tekeekin! Levitän tätä kasvoille aamuin illoin ja levityksen jälkeen iho tuntuu todella kosteutetulta ja pehmeältä. Tää myös imeytyy ihoon nopeasti. Muuta sanottavaa mulla ei tästä tuotteesta oikeastaan olekaan, kuin että loistava perusvoide!

4. Lumene Blueberry Eyebrow Pencil: Oon taas viime aikoina tykännyt käyttää kulmakynää puuterimaisen kulmavärin sijaan. Mulla on tästä Lumenen kulmakynästä sävy harmaanruskea, joka on juuri sopiva mun kulmille. Tää on aika pehmeä kynä, joten pikkuviivojen piirtely kulmakarvojen sekaan on mukavaa ja kynän päässä olevalla harjalla jälkeä on helppo pehmentää entisestään, jolloin lopputuloksesta tulee paljon luonnollisempi. Tääkin on hinta-laatu -suhteeltaan loistava tuote, tää nimittäin rokottaa lompakkoa vain noin kympin verran ja mun käytössä ainakin kestänyt jo pitkään.

5. Vaseline Rosy Lips: Viime viikkoina mun huulikiiltojen käyttö on jäänyt vähän vähemmälle, mutta tätä söpöä punaista vaseliinia oonkin käyttänyt sitten niiden kaikkien kiiltojen edestä! Vaseliini on yksinkertaisesti yksi parhaista huulituotteista ikinä, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Tämä punainen Rosy Lips -versio tuo kosteuden lisäksi huulille myös häivähdyksen punaista väriä, mutta ei kuitenkaan samalla tavalla kuin vaikkapa kunnon huulipuna. Niin kuin purkissakin lukee: "gently tints and cares for lips." Tän tuotteen ainoa miinus on juurikin tuo purkki, sillä sen takia sormeen jää oikeastaan väistämättä ylimääräistä. Itse tosin olen ratkaissut tämän ongelman niin, että levitän sormeen jääneen vaseliinin kynsinauhoille, jolloin saan kosteutettua ja hoidettua ne samalla kertaa. 

Sellaisia lemmpareita toukokuulta, seuraava suosikit-postaus siis luultavasti vasta heinäkuun lopulla :)

SHARE:

6 comments

 1. Minullakin on tuo Humektan perusvoide. :) Ja olen itse pitänyt siitä aika paljon.

  ReplyDelete
 2. the grapefruit exfoliator would be something i could need right now :)

  ReplyDelete
 3. Hirmu kivoja nää sun kuukauden suosikit!:) Voisin ainakin tota kuorintajuttua testata tässä joskus, suurin osa nimittäin taitaa olla mulla jo käytössä..:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Kannattaa ehdottomasti kokeilla!

   Delete

Blogger Template Created by pipdig