31 August 2014

August Favourites

Kuukauden viimeinen päivä tarkoittaa taas kuukauden suosikit -postausta. Elokuu tuntui kestävän jotenkin pidempään kuin vaikkapa kesä- tai heinäkuu, mutta aika nopeastihan tää elokuukin vilahti ohi. Elokuussa ehti tapahtua paljon kaikkea, päällimmäisenä mieleen on tietenkin jäänyt lukion viimeisen vuoden alkaminen. Nyt kuitenkin pidemmittä puheitta katsausta niihin mun elokuun lempparituotteisiin!

_8309949

1. Urban Decay Naked2-luomiväripaletti: Kesällä ei tullut luomivärejä käytettyä kuin pari kertaa juhlissa, mutta nyt arjen ja koulun alettua olen taas ottanut tän maailman ihanimman luomiväripaletin päivittäiseen käyttöön. Koko viime vuoden käytin oikeastaan yhtä ja samaa yhdistelmää tästä paletista, mutta nyt oon kokeillut enemmän eri värejä ja onneksi olenkin! Tuntuu että vasta nyt oon saanut tosta paletista kaiken hyödyn irti. Kaikki paletin värit on superkauniita ja sopii hyvin niin arkeen kuin juhlaankin. En voi kuin suositella!

2. Nordqvist Valkoinen tiikeri -tee: Ainainen vihreä tee on saanut väistyä tän appelsiinilta, greipiltä, mansikalta ja vaniljalta maistuvan valkoisen teen tieltä. Yksi päivän parhaista hetkistä on käpertyä illalla sohvan nurkkaan kone sylissä ja iso lämmin teemuki kädessä.

3. bareMinerals meikkivoide: Tän meikkivoiteen ostin Australiasta ja oon kyllä ollut todella tyytyväinen! Peittää juuri tarpeeksi ja saa aikaan luonnollisen lopputuloksen ilman paksua pakkelikerrosta. Tää on mulle vaan ehkä aavistuksen liian vaalea vielä tähän aikaan vuodesta, mutta koska olin juuri sävyjen välissä, päätin valita tän vaaleamman, joka kuitenkin toimii paremmin suurimman osan vuodesta. 

4. Vaseline Rosy Lips -huulirasva: Tää huulirasva on ollut mulla jo ikuisuuden eikä se tunnu loppuvan koskaan! Erittäin riittoisaa tavaraa siis. Viime aikoina oon käyttänyt tätä varsinkin illalla ennen nukkumaanmenoa ja aamulla oon herännyt huulet superpehmeinä. Tässä on myös hinta-laatu -suhde kohdallaan, tää purkki nimittäin maksaa muistaakseni suunnilleen 3€ ja riittää tosiaan pitkään.

5. Essie Ballet Slippers -kynsilakka: Mun ikuinen lempparilakka! En kyllästy tähän sävyyn koskaan ja käytän tätä ihan vuoden ympäri. Essien lakoissa on myös laatu kohdallaan ja ainoa huono puoli onkin sitten se hinta. Meidän kaikki Essiet onkin hommattu ulkomailta, sillä muualla nää lakat on huomattavasti halvempia kuin Suomessa.

6. Ikean tuoksukynttilä: En oo polttanut tätä kynttilää vielä kertaakaan, mutta silti tää pääsee mun lempparilistalle! Ikean kynttilät tuoksuu todella voimakkaasti jo ilman polttamistakin, joten mun huoneessa on viime aikoina tuoksunut ihan mielettömän hyvälle ihan vain koska tää kynttilä on ollut mun pöydällä. Itse en ole tätä tuoksua aikaisemmin Ikeasta bongannut, joten tää taitaa olla aika uusi tulokas. En osaa sanoa tästä tuoksusta muuta kuin että se on mielettömän hyvä, kannattaa siis ihmeessä käydä haistelemassa jos Ikeassa pyörähtää. Näissä Ikean tuoksukynttilöissäkin on loistava hinta-laatu -suhde, tää iso versio maksaa nimittäin alle kolme euroa.  

Loppuun haluan vielä jakaa mun tän hetken lempparibiisin, jota on tullut viime aikoina kuunneltua todella paljon. Muutenkin oon pikku hiljaa alkanut lämpeämään Ariana Granden musiikille ja tän lisäksi mm. Problem on soinut mun kaiuttimista usein. 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig