1 August 2014

Summer in the city

_7259312
_7259314
_7259316
_7259318
_7259357
_7259358
_7259361
_7259363
_7259371

Kesäinen Helsinki on kyllä yksi parhaista asioista Suomen kesässä. Aurinko paistaa, ihmiset hymyilee, turistit (ja minä) räpisvät valokuvia ja koko kaupungin yleisfiilis on jotenkin ihanan rento ja huoleton. Pääsin nauttimaan kesäisestä Helsingistä eräänä aamupäivänä viime viikolla kun toteutimme yhden pikkusiskon kesän to-do -listalla olleista asioista ja suuntasimme Kauppatorille torikahveille. Vaikka rakastankin kahvia, sää oli mun makuun liian kuuma kuumasta kahvista nauttimiseen, mutta people watchingia pystyi harrastamaan hyvin myös vissypullo kädessä.

Tulin juuri äsken toiselta ajotunnilta ja kyllähän se auton hallinta oli nyt jo paljon helpompaa kuin silloin ensimmäisellä kerralla. Ekan ajotunnin jälkeen mulla oli sellanen fiilis, etten saa sitä korttia varmaan ikinä, mutta nyt sujui jo tosiaan paljon paremmin. Ajoin jopa jo ihan kunnon liikenteessä, mikä tuntui etukäteen todella pelottavalta, mutta sitten kun siellä liikenteen seassa ajoi, niin ei se niin pahalta enää tuntunutkaan. Taskuparkkeerauskin sujui ilman ongelmia. Maanantaiaamuna yhdeksältä pitäisi sitten taas istua auton rattiin ja lähteä ajelemaan.

Huomenna on suunnitelmissa nähdä Kaisua ja Turkista kotiutunutta Pilviä. Ei olla Pilvin kanssa nähty viiteen viikkoon, sillä kun minä tulin Ausseista kotiin, lähti Pilvi pariksi viikoksi Miklaksen kanssa Turkkiin. Ei olla koskaan oltu näin pitkää aikaa erossa toisistamme, tässähän alkaa tulla jo eroahdistusta :D Ihanaa kuitenkin päästä vihdoin vaihtamaan niin matka- kuin muitakin kuulumisia!
SHARE:

2 comments

 1. Oii nää kuvat... <3 Alkaa melkein itkettää kun en ole ehtinyt viettää juuri aikaa tuolla keskustassa, vaikka Helsingin vieressä asunkin :D

  http://vanilla-fairytales.blogspot.fi ☆

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah no kiitos :D vielähän sitä ehtii ;)

   Delete

Blogger Template Created by pipdig