8 October 2014

VS Souvenirs

_A050231

Mun Victoria's Secret -kokoelma on saanut tänä syksynä lisäystä monien kivojen tuliaisten muodossa. Tuoksuja löytyy kaapista jo enemmän kuin niitä ehdin käyttää, joten toivoin että vanhemmat toisivat Köpiksestä tuliaisiksi jotain muuta kuin merkin tuoksun. Toimin myös vanhempieni Kööpenhamina-viikonlopun ajan lapsen- ja talonvahtina, joten tuliaiset ovat osittain myös palkkaa siitä että lapset pysyivät hengissä ja talo pystyssä ;)

_A050204

Kangaskassille ei ole vielä käyttökertoja tullut, mutta uuden lompakon otin käyttöön heti kun sen sain. Uudelle lompakolle olikin tarvetta, sillä vanha alkoi olemaan jo kuluneen näköinen ja repsotti vähän joka kulmasta. Tää lompakko on osoittautunut juuri sopivan kokoiseksi, sinne mahtuu hyvin kaikki kortit ja ne vähät käteiset mitä mulla koskaan on.

_A050212

Uudet iPhone-kuorethan ovat aina enemmän kuin tervetulleita! Noihin leopardikuoriin ihastuin heti ensisilmäyksellä ja ne ovatkin koristaneet mun puhelinta siitä asti kun ne sain. Aluksi pidin tuota pinkkiä suojakoteloa ehkä hieman turhana, mutta se onkin itse asiassa osoittautunut todella käteväksi, sillä se suojaa loistavasti puhelimen näyttöä. Suojalle onkin tarvetta, koska mulla puhelin lojuu aina laukun pohjalla kaiken muun roinan seassa, eikä näyttö siis pääse naarmuuntumaan kun puhelin on kotelon suojassa.

_A050219

Tämän vartalorasvan puolestaan iskä toi työmatkaltaan Tukholmasta. Huomasin, että mun edellistä rasvaa oli enää vain hieman jäljellä, joten laitoin iskälle äkkiä vinkkiviestiä Arlandan kentällä olevasta Victoria's Secret -liikkeestä ja tälläisen purkin ostamiseen hän oli sitten päätynyt. Oli kuulemma ihan myyjältä joutunut pyytämään apua, hahah :D Oon kyllä erittäin tyytyväinen iskän valintaan, tää nimittäin tuoksuu aivan älyttömän hyvältä!

Kyllä nää VS-tuotteet on mun mielestä ihan kaiken hehkutuksen arvoisia, enkä malta odottaa että itsekin pääsen ihan kunnon liikkeeseen shoppailemaan! 
SHARE:

13 comments

Blogger Template Created by pipdig