14 October 2014

What's in my school make up bag

Mulla kulkee koululaukussa aina mukana meikkipussi, jossa mulla on kaikki sellaiset kauneudenhoitoon liittyvät jutut, joita saatan koulupäivän aikana tarvita. Nyt siis kurkistus siihen, mitä tuo meikkipussi pitää sisällään!

_A120342
_A120353

Puuteri on ihan ehdoton mun koulumeikkipussissa! Mun iho alkaa yleensä aina loppupäivästä kiiltämään inhottavasti, joten pieni korjailu on silloin ihan paikallaan. Tää MACin puuteri on kyllä ollut todella hyvä ja seuraavaksi mun tekisikin mieli kokeilla jotain toista merkin puuteria. 

The Body Shopin face mistiä pidän mukana siltä varalta, että kasvot tarvitsevat hieman virkistystä kesken päivän. Tälle ei enää ole ihan niin paljon käyttöä kuin kesällä ja alkusyksyllä kun oli vielä lämmin, mutta aina silloin tällöin tulee fiilis, että tarvitaan nopeaa freesausta ja siihen hommaan tää on kyllä ihan loistava. Virkistää ja raikastaa kasvot ja tuoksuu hyvältä :) 

_A120356

Niin monta kertaa oon kironnut sitä kun ei ole kynsiviilaa mukana, että vihdoin otin opikseni ja heitin viilan meikkipussiin! Nyt ei enää tarvitse tuskailla lohkeilevien kynsien kanssa kun ne voi samantien viilata siisteiksi. Mulla on myös paha tapa repiä kynsiä ja kun sen kerran aloitan, on sen jälkeen usein kaikki kynnet mennyttä. Kuitenkin kun on kynsiviila mukana, houkutus ei ole ihan niin suuri, vaan voin viilata kynnet lyhyemmiksi. 

Tuo epäpuhtauksille tarkoitettu aine on meikkipussissa mukana siltä varalta, että huomaan uuden finnin alkavan muodostua kesken päivän. En oikein osaa sanoa onko tuosta loppujen lopuksi mitään hyötyä, mutta ei siitä haittaakaan ole, joten mukana kulkee :D 

_A120373

Mun koulumeikkipussista löytyy aina myös pari huulituotetta. Usein juuri tuo Vaseliinin huulirasva ja se huulikilto, joka mulla sinä päivänä on käytössä. Viime perjantaina kiiltona oli MACin Lustreglass sävyssä Flusterose, jota en olekaan pitkään aikaan käyttänyt. Oon kyllä melkoinen huulirasva- ja -kiiltoaddikti ja lisäilenkin uusia kerroksia melkein joka välkällä. Kiiltävät huulet on vaan niin nätit ;)

Näiden lisäksi meikkipussissa on myös aina välillä hajuvesi, jos se vain on sellainen, joka pussiin mahtuu. Ponnarit ja pinnit puolestaan kulkee mun mukana toisessa pussukassa, joten sen takia ne eivät nyt tässä postauksessa ole mukana :)
SHARE:

1 comment

Blogger Template Created by pipdig