13 August 2015

Denim and leather

Outfit1
Outfit2
Outfit9
Outfit3
Outfit5
shoes
P8081265
Outfitdetails

Tässä asua viime lauantaiselta lounaalta Hernesaaren Rannassa. Koko kesän odotin, että pääsen taas laittamaan nuo nahkashortsit jalkaan ja lauantaina yhdistinkin ne sitten vaalean farkkupaidan kanssa. Oli kyllä ihanaa kulkea pitkästä aikaa ihmisten ilmoilla sääret paljaina, mä kun olen ollut melkeinpä kaikki ne tämän kesän lämpimät päivät töissä tai sitten hengannut ihan vain kotona. Toivottavasti nämä kesäsäät nyt jatkuvat vielä pitkään, että pääsen käyttämään monia muitakin tänä vuonna toistaiseksi käyttämättä jääneitä kesävaatteita. Päätin myös laittaa uudet kengät ensimmäistä kertaa jalkaan, mikä osoittautui kyllä melkoiseksi virheeksi... En tajunnut, että päivän aikana tulisi käveltyä jonkin verran, joten kun illalla pääsin kotiin, oli jalat sellaisilla rakoilla, etten ole hetkeen nähnytkään! On nuo kengät kyllä nätin näköiset, mutta ensi kerralla en kyllä laita niitä jalkaan jos luvassa on paljon kävelyä ja useampi tunti kengät jalassa. 

// This is what I was wearing last Saturday on our lunch date in Hernesaaren Ranta. This whole summer I've been waiting for to finally get to wear these leather shorts again and on Saturday I combined them with a light chambray shirt. It was so nice to walk around town with bare legs, as I've been either working or just chilling at home almost all the warm days this summer. I hope this summery weather will continue for a long time so I can use all my other summer clothes that have barely gotten any use this year. I also decided to wear my new shoes for the first time which turned out to be quite a mistake... I didn't realize that I would do quite a lot of walking during the day so when I got home at night my feet were of course full of blisters. Those shoes look pretty but next time I'm not going to wear them if I'm going to do a lot of walking and spend several hours with shoes on. 
SHARE:

6 comments

 1. gorgeous outfit,very impressed with the way you have styled it x

  ReplyDelete
 2. Such a cute outfit. I love the combo of denim and leather :)

  Ellen
  My Blog
  Beauty Giveaway click here!

  ReplyDelete
 3. I love your outfit! Your hair is gorgeous too x
  Elise @ Peonies in Paris

  ReplyDelete
 4. Kiva asu!! :) tykkään farkun ja nahan yhistelmäst. Mua kiinnostaa et miten osaat noin hyvin enkkuu ja miks sun postauksiin kommentoi monet englanniks?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Enkku on aina ollu mulle aika helppoo ja oon tykännyt tosi paljon sen opiskelusta! Käytän myös paljon englantia ihan päivittäin. Ja luulen että englanninkielisiä kommetteja tulee paljon siksi, että käytän ahkerasti Twitteriä ja siellä mulle ei juurikaan suomalaisia seuraajia ole :)

   Delete

Blogger Template Created by pipdig