4 September 2015

My favorite VMA 2015 red carpet looks

MTV Video Music Awardsit olivat viime viikonloppuna ja vaikka en itse awardseja ole katsonut, on julkkisten lookeja punaiselta matolta tullut selailtua. Täytyy sanoa, että tänä vuonna taisi olla enemmän asuja, joista en tykännyt, kuin niitä, jotka oli mun makuun. Monen kuvan kohdalla ajattelin vain "miksi?" ja musta tuntuu että vuosi vuodelta punaisilla matoilla näkyy aina vain oudompia asuvalintoja. Ymmärrän kyllä, että monilla kyse on imagosta (Miley Cyrus anyone?), mutta silti mun mielestä lookit punaisella matolla käyvät yhä erikoisemmiksi. Mutta oli siellä joukossa niitäkin asuja, joista tykkäsin kovasti ja tässä onkin nyt mun kahdeksan lempparia! 

// Last weekend it was time for MTV Video Music Awards and even though I haven't watched the actual awards I've been scrolling through pictures to see all the red carpet looks. I have to say that this year there were probably more outfits I disliked than those that I liked. Many pictures just made me think "why?" and I feel like year by year the outfit choices on red carpet get weirder and weirder. I do understand that for some people it's just about the image (Miley Cyrus anyone?) but I still think that the red carpet looks keep getting more and more eccentric. But there were also outfits that I really liked and here's my eight favorites!

vma1
vma2
Kuvat // Pictures: Huffington Post

Mitä mieltä te olette punaisten mattojen muodista nykyään? Entä kenen asu oli teidän suosikki tämän vuoden VMA-gaalassa? Oma lempparini oli tänä vuonna ehdottomasti upea Martha Hunt!

// What do you think of the current red carpet fashion? And whose outfit was your favorite at this year's VMA Awards? Mine was definitely the gorgeous Martha Hunt's!
SHARE:

18 comments

 1. Mulla on vielä gaala kattomatta, mutta noista sun kokoamista asuista, ylärivin oikeanpuoleisin on mun ehdoton suosikkini!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä upea! Jotenkin tuo mekon väri sopii mielettömän hyvin tumman tukan kanssa!

   Delete
 2. I wrote about my favorite VMA looks too. I really liked Vanessa Hudgens. Tori Kelly and Rita Ora were beautiful too.

  x Kate
  www.the-little-day-dreamer.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh I definitely need to check out your post about the VMA looks! :)

   Delete
 3. they look amazing!

  xx
  beauthi.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. great looks!

  You look gorgeous!

  xx Nicki

  www.morningelegance.de

  ReplyDelete
  Replies
  1. I think so too! And thank you very much :) x

   Delete
 5. Such a nice post! We agree - Martha Hunt definitely looks the best :)
  Feel free to check out our newest post x
  http://looklovewear.blogspot.co.uk/2015/09/ootd-minimal.html

  ReplyDelete
 6. These looks are really awesome! Great choice dear! :)
  Simimaus

  ReplyDelete
 7. Ite seurasin tota vma gaalaa ja oon sun kanssa samaa mieltä että vähemmän oli niitä asuja jotka oikeesti oli hienoja :D Etenkin just Mileyn asut oli taas kerran aika järkkyjä :'D Mutta Toi Kourtneyn ja Zurin asut varsinkin oli tosi upeat ♥!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo-o, saa nähdä nähdäänkö Mileyn päällä enää koskaan mitään "normaalia" :D Mun mielestä toi Zurin mekko on aivan upea!

   Delete
 8. I also love your choice, but I´m also in love with Greer´s dress!

  xxx Linsey from POSE-BLOG.com

  You can also check my BLOGLOVIN & FACEBOOK if you like! :)

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig