24 October 2015

My Favourite Lipsticks

favouritelipsticks

Tänä syksynä olen käyttänyt huulipunia enemmän kuin koskaan ennen ja huulikiillot ovat jääneet oikeastaan kokonaan syrjään. Tosin nykyään useimmiten huulilla on kyllä pelkkää huulirasvaa, mutta silloin kun tekee mieli panostaa vähän enemmän, on puna se mun valinta entisen kiillon sijaan. Yläasteella ja lukiossa ei varmaan ollut päivääkään, etteikö mun meikkiin olisi kuulunut sipaus huulikiiltoa, mutta nykyään kun suurin osa ajasta kuluu töissä tai kotona, en yleensä jaksa panostaa sitä huulirasvaa enempää. Tän syksyn aikana mulle on kuitenkin ehtinyt muodostua kolme huulipunalempparia, joita tulee kätettyä kaikkein eniten.

// This Autumn I've been wearing lipsticks more than ever and all my lip glosses have been left aside. Although nowadays most of the time I'm wearing just some lip balm, but when I feel like putting more effort into my make up I reach for lipstick instead of gloss. I think there wasn't a day in comprehensive school and high school that I didn't have a touch of lip gloss on my lips, but now when most of my time is spent at work or at home I usually don't feel like putting anything more than lip balm on. Anyway, these are the three lipsticks I've been using the most during this Autumn. 

Lumene1

Lumene Syyskanervat // Heather Day

Okei, oon itekin todella yllättynyt että tällainen räikeä marjainen, melkein liila puna on päässyt mun suosikkien joukkoon! Mun tyyli kun on sen verran hillitty, etten olisi ikinä uskonut, että tällaista punaa tulisi koskaan oikeasti edes käytettyä. Nyt oon kuitenkin kevyesti töpötellyt tätä huulille aina kun on tuntunut siltä, että kasvot kaipaavat hieman jotain lisäväriä. Edelleenkään en kyllä uskalla ihan kunnolla tällä huulia punata, mutta nimenomaan kevyesti töpöteltynä tää antaa juuri sopivasti väriä huulille ilman että tuntuu siltä, että huulet loistavat kilometrien päähän. 

// Okay, I'm also really surprised that this vibrant berry coloured, almost purple lipstick is one of my favourites! My style is usually so muted, that I never would have guessed that I would even wear something like this at all. However, now I've been gently patting this on my lips every time I've felt like my face needs a little bit of extra colour. I'm still too scared to use this properly, but when I just lightly pat this on it gives just enough colour without making me feel like you can see my lips from kilometers distance. 

lumene2

Lumene Heather Nude

Tää on ehdottomasti se mun my lips but better -sävy. Lopputulos on siis todella luonnollinen, eikä sävy eroa kauheasti huulteni omasta väristä. Loistava jokaiseen päivään sopiva nudepuna, joka kuitenkin tuo huuliin vähän sitä jotakin. Tää myös tuntuu todella hyvältä ja kosteuttavalta huulilla, ihan kuin huulirasvaa olisi laittanut. 

// This is definitely the my lips but better -shade for me. So the result is very natural, and to be honest the shade really doesn't differ that much from the colour of my own lips. An excellent nude lipstick for everyday wear, that still adds that little something to the lips. This also feels really good and moisturizing on my lips, almost like I'm wearing just some lip balm.

mac

MAC Angel

Tää on mun ensimmäinen ja toistaiseksi myös ainoa MAC:in huulipuna, mutta ei varmasti jää viimeiseksi! Tämäkin on ehdottomasti sieltä luonnollisesta ja hillitystä päästä ja sopii mulle hyvin ihan arkipäiväiseenkin käyttöön, mutta tuohon edelliseen Lumeneen verrattuna erottuu jo selkeästi mun huulilla. Tää on huulilla kevyen vaaleanpunainen, mutta ei luo kuitenkaan mitään barbie-efektiä. Angel kuuluu MAC:in Frost-puniin, joten tässä on hieman glitteriä mukana, mutta kimallus on melko huomaamaton ja pikemminkin vain saa valon heijastumaan huulilta kauniisti, eikä saa niitä säihkymään kuin diskopallo. 

// This is my first and so far my only MAC lipstick, but this will definitely not be the last one! This is also from the more natural and subtle end, and suits well for my day-to-day use. But compared to that nude Lumene lipstick above this is definitely distinguishable on my lips. The colour is slightly more pink on the lips but doesn't create any kind of barbie-effect. Angel is part of MAC's Frost line so this has a little bit of glitter, but the glint is quite unnoticeable. The glitter just makes the light reflect beautifully rather than making your lips shine like a disco ball. 


Mikä on teidän suosikkihuulipuna tällä hetkellä?
// What is your favourite lipstick at the moment?

SHARE:

8 comments

 1. Tuo Lumenen eka huulipuna on niin upean sävyinen<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä aika loistava syyspuna! :)

   Delete
 2. Nice selection!
  The second one (Lumene) seems very good and we love natural colors!
  Thank you for the article!
  http://dmdmagazine.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! It really is the perfect nude in my opinion! xx

   Delete
 3. Nää sävyt on niin ihania! Oon katsonu tuota MACin Angel huulipunaa monta kertaa, mutta aina joku muu tuote on päätynyt kassalla asti... Itse oon tykännyt hirveesti MACin Hot Gossip huulipunasta!

  Vielä ihan pakko kysyä... Mitä kameraa/objektiivia käytät? Oon itse hankkimassa uusia kuvaus "varusteita" ja rakastuin sun kuviin :)x

  Anu♡ | Based On | bloglovin

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli pakko googlata tuo Hot Gossip ja näyttää kyllä superhyvältä! <3 Voi kiitos paljon! Mulla on Olympus Pen E-PL5 ja siihen se ihan perus kittilinssi sekä 45mm, jolla esim. tän postauksen kuvat on otettu :) xx

   Delete
 4. My sister really likes Mac's Angel but sadly I haven't had much luck with their Frost line of lipsticks. For a nice natural every day shade I really like wearing Patisserie :)

  www.thesundaymode.blogspot.com.au

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks for the tip, I definitely check that out next time!

   Delete

Blogger Template Created by pipdig