30 May 2016

Brunchin'

Brunch at Restaurant Southpark, Southparkin brunssi

Mun on ehkä tunnustettava heti tähän alkuun jotakin: kävin eilen elämäni ensimmäistä kertaa ihan oikealla kunnon brunssilla. Ollaan kyllä kavereiden kanssa yhdessä järkätty brunsseja milloin kenenkin luona, mutta eilinen oli mun ihka ensimmäinen kerta ravintolan brunssilla. 

I think I have a little confession to make: yesterday was my first time ever on an actual brunch. Sure we've prepared some home made brunches with friends before, but yesterday I had my first brunch ever in a restaurant. 

Brunch at Restaurant Southpark, Southparkin brunssi
Brunch at Restaurant Southpark, Southparkin brunssi
Brunch at Restaurant Southpark, Southparkin brunssi

Aloitettiin toukokuun viimeinen sunnuntai äidin kanssa herkullisella brunssilla Koffin puistossa sijaitsevassa ravintola Southparkissa, mikä osoittautui oikein hyväksi paikaksi menettää ravintolabrunssineitsyys. Tarjolla oli erilaisia ihania ja värikkäitä salaatteja, jogurttia + erilaisia päällisiä, leipää, juustoja, hedelmiä, croissantteja, pannareita... En yhtään ihmettele miksi Southparkin brunssi on niin suosittu ja kehuttu! Kahvikin maistui jotenkin ihan erityisen hyvältä, toisaalta siihen saattoi myös vaikuttaa se, että säästelin sitä päivän ensimmäistä kupillista kahvia sinne yhteentoista asti kun brunssille suuntasimme. Ruuan lisäksi tykkäsin myös paikan sisustuksesta ja rennosta fiiliksestä muutenkin, ja vaikka ravintola oli aivan täynnä ja puheensorinaa riitti, niin silti kuitenkin tuntui siltä, että sai olla rauhassa. Vähän lämpöisemmällä kelillä myös ravintolan terassi on varmasti ihana paikka istua herkuttelemaan. Iso peukku siis Southparkin brunssille ja tänne on kyllä joskus tultava testaamaan illallinenkin! Pöytävaraus on kuitenkin aika ehdoton, sillä nytkin paikka oli täyteen buukattu ja muutamat ilman pöytävarausta paikalle päätyneet seurueet jouduttiin käännyttämään ovella. 

Mitkä on teidän lempparibrunssipaikkoja? Nyt kun oon brunssien makuun päässyt, niin uudet hyvät suositukset kesää varten on erittäin tervetulleita! 


Mum and I started the last Sunday of May with a delicious brunch in Restaurant Southpark, which turned out to be a great place to lose my restaurant brunch virginity in. The tables we're filled with all kinds of colourful salads, yoghurt + different toppings, bread, cheeses, croissants, pancakes... No wonder the Southpark brunch is so popular! Even the coffee tasted particularly good, but that might partly be due to the fact that I saved my first cup of coffee to that 11am brunch. Besides the food, I also really liked the interiors and the relaxed vibe in general, and even though the restaurant was filled to the brim it still felt like we got to be in peace. On a bit warmer day I bet the terrace is also a lovely place to sit down and relish. So a big thumbs up for Southpark brunch and I definitely have to go back and try their dinner sometime too! Booking a table is quite essential though, as the place was fully booked now as well, and the few groups that came without a reservation had to be turned away at the door.

Let me know your favourite places for brunch! 
SHARE:

4 comments

 1. Replies
  1. So so delicious is quite an accurate description haha :D

   Delete
 2. Mahtavaa et säki sait ekan "ravintolabrunssikokemuksen", vaikkakin mun mielestä myös kavereiden tai perheen kanssa kotioloissa järkätyt on kivoja! Oon kans ite pitkään miettinyt tota Southparkin brunssia. Pitää varmaan kesän aikana kokeilla ;) Oma lemppari on kyllä ehdottomasti Sandro ja brunssimaisen kokemuksen voi myös saada arkisinkin Sis. Delin aamupalalta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei kotibrunsseissa munkaan mielestä mitään vikaa ole, mutta kyllähän se fiilis on ihan erilainen kun oikein kunnolla lähtee johonkin :) Sandrosta oon kuullut kyllä pelkkää hyvää ja sen lounaan perusteella pitäisi kyllä varmasti brunssikin vielä kokeilla! ;)

   Delete

Blogger Template Created by pipdig