29 August 2016

Round Frames

Aurinkolaseista on tullut mun uusi heikkous. Kaukana on ne ajat kun ajattelin, että kyllähän sitä yksillä pärjää ihan hyvin ja nykyään tekisi mieli kasvattaa kokoelmaa parilla jos toisellakin. Kivoilla aurinkolaseilla on vaan niin helppo asustaa lookista mietitymmän ja tyylikkäämmään näköinen. Ja onhan niissä sekin hyvä puoli, että laiskana väsypäivänä nuutuneet silmät voi piilottaa hienojen aurinkolasien taakse. 

Sunglasses are my new weakness. Long gone are the times when I thought that one pair is perfectly enough, and now I'd love to grow my collection with a pair and another. Nice sunglasses are just such an easy way to accessorize an outfit and make it look much more put together. And sunglasses do have that perk of hiding weary eyes on those lazy and tired days. 


Jos mun pitäisi näin muuton alla jotain välttää, niin uusien tavaroiden ostamista, mutta jotenkin siinä vain nyt kävi niin, että viime torstaina lähdin Stockmannilta uudet aurinkolasit mukanani. Puolustuksekseni sanon kuitenkin, että kaveri yllytti ja 80% alennuksen jälkeen näille pyöreille aurinkolaseille jäi hintaa vain kolme euroa. Jep, kolme euroa! Ja kun lasien lisäksi sain vielä suojakotelon ja puhdistusliinan, niin sanoisin että oli kyllä ihan kolmen euron arvoinen diili, vaikka muuttokuormaan tulikin vähän lisää kannettavaa. Myyjäkin naureskeli, että "katos vaan mitä kaikkea kolmella eurolla saakaan!" Myönnän, että aluksi laitoin lasit päähän ihan vain läpällä ja vitsailin jotain arvesta otsassa ja Harry Potterista, mutta kaverin tosiaan yllyttäessä vieressä aloin itsekin pikku hiljaa tottua ja ihastua laseihin sen verran, että pystyin perustelemaan itselleni kolmen euron heräteostoksen. Mitä mieltä te ootte mun uusista laseista? Ootteko kaverini kanssa samaa mieltä muotibloggaaja-viboista, vai kuuluuko tällaiset pyöreät lasit teidän mielestä ehdottomasti vain sille kuuluisalle velhopojalle? 

If there's one thing I should avoid now that I'm moving, it's buying new things. Yet somehow I found myself leaving from Stockmann with a new pair of sunglasses in my bag last Thursday. But for my defense I want to note that my friend incited me, and after the 80% discount I only had to pay three euros of these round sunnies. Yeah, three euros! And as I even got a case for the sunglasses and a cleaning cloth into the bargain, I'd say this was definitely a deal worth of that 3€, even though I now have more stuff to move from one country to another. Even the sales person joked that "just look what you can get for three euros!" I do have to admit, that at first I put the sunnies on as a joke and said something about scars on forehead and Harry Potter, but as my friend kept encouraging me I started to get used to the sunglasses and fall for them enough that I could justify a 3€ impulse buy. What do you think of my new sunnies? Do you agree with my friend that they give out fashion blogger vibes, or do you think that round frames like these only belong to that certain famous wizard? 

Round black sunglasses
Round black sunglasses
SHARE:

8 comments

 1. These round sunnies will look great on you. I still haven't found some that fit me perfectly. Still searching...

  ❥ Vicky | The Golden Bun - Instagram TGB-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks, glad you like them! I'm sure eventually you'll find the perfect ones too :) xx

   Delete
 2. Mulla on tuollaiset mutta ne meni sitten rikki. RIP :/

  ReplyDelete
 3. Beautiful sunnies! €3 is such a bargain indeed.

  ReplyDelete
 4. I think they are super cute! And it sounds like you got a good deal too! :D
  simplynancyblog.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Nancy! To be honest, I don't think I've ever gotten as good of a deal :D xx

   Delete

Blogger Template Created by pipdig