27 April 2017

How to Dress when Spring Gets Cancelled

cold spring weather outfit

Ehdin jo innostumaan trensseistä, nahkatakeista, bombereista ja ylipäätään kevyemmästä pukeutumisesta, mutta sitten kevät otti vähän takapakkia täälläkin ja piti vetää taas paksumpaa takkia päälle. Jos ei muuten, niin vähintään jäätävän tuulen takia. Suomeen siis terveisiä ja lohdutuksen sanoja, että ei täälläkään ole vielä ihan niin kevät kuin kukkivat puut ja lisääntyvä auringonpaiste välillä antavat ymmärtää. Pääsiäislomalla saatiin veljen kanssa jopa raekuuro niskaan ja välillä täälläkin on näyttänyt siltä kuin lunta leijailisi ikkunan ulkopuolella. Mä jaksan kuitenkin silti uskoa kevään tuloon ennemmin tai myöhemmin!

I already got excited about trench coats, leather jackets, bomber jackets and overall lighter clothing, but then the Spring weather decided to escape and I had to pull out warmer coats again. If for nothing else, then at least because of the freezing wind. But I still believe that eventually Spring will arrive, sooner or later!

cold spring weather dressing
Vero Moda coat // Bik Bok jeans // Pure Hype jumper // Ibero bag // XTI shoes // Jewellerybox rings + bracelet

Kylminä ja tuulisina päivinä turvauduin yleensä aina niihin vaatekaapin peruspilareihin; sinisiin farkkuihin ja valkoiseen yläosaan. Tää kombo vaan toimii kerrasta toiseen, eikä vaadi sen kummempaa suunnittelua tai miettimistä. Peruspohjan päälle on myös helppo lähteä rakentamaan erilaisia lookeja asusteiden ja päällysvaatteiden kanssa. Bleiserillä asuun saa ryhdikkyyttä, kun taas tällä kertaa pitkä vyötäröltä kietaistava villakangastakki toi asuun tiettyä eleganssia ja naisellisuutta. Ja okei, suojasi se siltä tuulelta myös. Tyylikäs musta arkilaukku tomii sekin milloin vaan missä vaan, mutta jottei asu olisi noudattanut ihan sitä kaikkein perinteisimpää linjaa, sai niittinilkkurit tuoda asuun vähän kontrastia ja rikkoa klassista kaavaa. Mun vinkit kylmään kevätpukeutumiseen on siis: 

1) luota vaatekaapin peruspilareihin
2) asusta fiiliksen mukaan
3) lisää joku yllättävä elementti

On cold and windy days I usually always resort to the wardrobe basics; blue jeans and a white top. This combo just works time after time, and doesn't require any deeper planning or thinking. It's also easy to start forming different looks on top of the basics with different accessories and outerwear. Blazer makes the outfit more sharp, whereas this time the long grey wooden wrap coat brought a certain elegance and femininity to the outfit. And ok, it shielded from the wind too. A black everyday handbag is also one of those items you can wear whenever wherever, but in order to keep the look from going down the most basic line I wore my studded booties to bring a little contrast and break down the classic formula a bit. So, my tips for cold spring weather dressing are: 

1) trust the wardrobe basics
2) accessorise according to how you feel
3) add a small surprising element

Jewellerybox bracelet and rings
outfit for cold spring weather
cold spring weather fashion
Jewellerybox dainty rings and bracelet

Tänään mulla onkin tiedossa vuoden toinen ja samalla viimeinen tentti, ja sitten on enää ensi viikon perjantaille yksi palautus jäljellä ennen kuin ensimmäinen yliopistovuosi on ihan virallisesti paketissa! Varasin eilen myös lennot Suomeen, joten kesä-heinäkuun vaihteessa on tiedossa kolme viikkoa Espoossa. Niin ja nyt kun opiskelut jää kesätauolle ja blogillekin vapautuu taas enemmän aikaa, niin kertokaa ihmeessä mikäli teillä on toiveita postausten suhteen! :) 

Today it's time for my second and last exam for the year, and after that it's only one submission on Friday next week before my first year in university is completely and officially done! I also booked flights to Finland yesterday, so in June-July I'll be spending three weeks back home. Oh, and as the summer holiday will give me more time to dedicate for the blog too, I'd love to hear if you have any special requests for future posts! :)

Find Me:
SHARE:

4 comments

 1. Super cute outfit, I love that jumper so much!

  http://ohduckydarling.com

  ReplyDelete
 2. Aivan ihana asukokonaisuus <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon, kiva kuulla että tykkäät! :) ♥︎

   Delete

Blogger Template Created by pipdig