18 September 2017

How to Transition Denim Skirt from Summer to Autumn

transitional-denim-skirt-outfit

Farkkuhameiden suosio ei ole viime aikoina voinut jäädä keneltäkään vähääkään muotia ja trendejä seuraavalta huomaamatta. Farkkuhameita näkyi varsinkin lämpimään kesäaikaan paljon niin katukuvassa, lehdissä, blogeissa kuin Instagramissakin, ja itsekin rakastuin kesän aikana farkkuhameisiin taas lapsuuden jälkeen uudelleen.

Anyone who even remotely keeps an eye out on fashion and trends hasn't been able to miss the popularity of denim skirts lately. Especially during the warmer summer days denim skirts were all over the streets, magazines, blogs as well as Instagram, and I, too, fell absolutely in love with denim skirts again.

Transitional denim skirt outfit denim-skirt-outfit-autumn
Ihastuin farkkuhame-trendiin itse asiassa niin paljon, etten suostu nyt ilmojen viilennettyäkään luopumaan tästä Primarkin viiden punnan farkkuhamelöydöstä, vaan haluan jatkaa sen käyttöä niin pitkälle syksyyn kuin vain mahdollista. Onneksi farkkuhame kuitenkin taipuu muutaman syksyisemmän vaatekappaleen avulla helposti myös näihin viileämpiin syyspäiviin, ja vielä lisää kerrostamalla käyttöaikaa saa varmasti vieläkin enemmän.

In fact, I fell so in love with the denim skirt trend that I refuse to put my £5 Primark denim skirt find away now that the temperatures have dropped, and just want to continue to use it as far into autumn as possible. Luckily with a few more autumnal pieces denim skirt is easy to transition for cooler autumn days, and layering even more you can prolong the wear time even further.

how-to-wear-denim-skirt-in-autumn autumn-fashion-inspiration-denim-skirt transitional-denim-skirt-outfit
Kuinka päivittää farkkuhame kesästä syksyyn?

- Sukkahousuilla saa totta kai heti ensimmäiseksi yhden vaatekerroksen lisää pitämään jalat lämpiminä hameen alla nyt kun paljaat sääret ei enää tule kysymykseen.

- Neuleet ja villapaidat sopivat farkkuhameen kanssa yläosaksi ihan yhtä hyvin kuin kesäiset topitkin.  Nyt alkusyksystä voi aloittaa kevyillä neuleilla, ja mitä pidemmälle syksy etenee niin sitä paksumpaa yläosaa vain päälle. Oikein paksut ja pehmeät neuleet näyttääkin ihan superhyvältä farkkuhameeseen yhdistettynä, ja paksua palmikkoneule + farkkuhame -kokonaisuutta aion itsekin käyttää nyt syksyllä.

- Nilkkurit on ihan joka syksyn suosikkikenkä, ja ne myös tekee farkkuhame-lookista heti syksyyn soveltuvan. Korolla tai ilman, kirkkaassa tai hillityssä värissä, koristeilla tai simppeleinä, nilkkurit toimii farkkuhameen kanssa joka tapauksessa. Erilaisten nilkkureiden lisäksi myös ylipolvensaappaat näyttää ihan superhyvältä farkkuhameeseen yhdistettynä!

- Kerrostamalla bleisereitä, takkeja, huiveja, karvaliivejä ja muita syys-trendejä farkkuhameen kanssa saa farkkuhameelle myös ihan hurjasti lisää käyttöaikaa, eikä hametta tarvitse pakata kesäsäilöön vielä pitkään aikaan.

How to transition denim skirt from summer to autumn?

- Tights are obviously the first thing that comes to mind when transitioning skirts and dresses to autumn, as they are an easy way to add another layer underneath to keep your legs warm now that going bare legged is out of the question.

- Knits and jumpers look just as good with denim skirts as light summery tops do. Now that autumn is still in its early days a lighter knit does the job, but as we go further into autumn just put on a thicker jumper. Super thick and cosy jumpers look really good combined with denim skirts, and a thick cable knit + denim skirt -look is something I'm definitely going to be wearing this autumn.

- Ankle boots are the every autumn go-to, and they also transition a denim skirt easily from summer to autumn. With or without a heel, in a bright or neutral colour, embellished or simple, different ankle boots work with a denim skirt in any case. As well as ankle boots, also over the knee boots look amazing with denim skirts!

- Layering blazers, jackets and coats, scarves, faux fur vests and other autumn trends with a denim skirt is also a sure way to get lots of more wear time for the summer's favourite skirt style and you don't have to pack your denim skirt away in a long time. 

how-to-transition-denim-skirt-into-autumn transitional-denim-skirt-look denim-skirt-autumn-outfit

Primark denim skirt // H&M blazer // Asos belt // Steve Madden shoes

Shop the Lookdenim-skirt-autumn-fashion how-to-wear-denim-skirt-in-autumn

Mitäs mieltä siellä ollaan farkkuhameesta syyspukeutumisessa? Yes yes vai no no?

What's your opinion on denim skirts in autumn dressing? Yes yes or no no?

Find Me:
Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest, theblogjungle

This post contains affiliate links
SHARE:

9 comments

 1. I definitely think the shoes you wear can make a huge difference, ankle boots are my go tos!

  Julia // The Sunday Mode

  ReplyDelete
  Replies
  1. You're absolutely right, shoes can really change a whole outfit! And there just isn't anything better than ankle boots during Autumn ♥︎ xx

   Delete
 2. Tää postaus tuli just tarpeeseen, kun mietin tässä toisen tummemman farkkuhameen ostoa, mutta säät mietityttää... Vaikka asun Espanjassa, niin aamusin on törkeen kylmä jo nyt. Ehkäpä tästä siis rohkenis ostamaa toisenkin farkkuhameen, sillä noin yhdistettynä se näyttää upeelta vaikka en oo oikein ollu paksujen sukkahousujen ystävä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jes, ihan parasta kuulla että postauksesta oli apua! ♥︎ Toivottavasti pääset pian stailaamaan uutta farkkuhametta syys-asuihin ;) xx

   Delete
 3. Mun farkkuhameet on kaikki juuri tuon mittaisia. Käytän farkkuhameen kanssa sujuvasti muitakin kuin mustia sukkahousuja. Viininpunaisia, mariininsinisiä, tummanvihreitä ja -ruskeita. Olen siis enemmän tummien sukkahousujen fani. Farkkuhametta voi mun mielestä käyttää pitkälle syksyyn, nimenomaan tummien paksujen sukkahousujen ja esim. nilkkureiden kanssa. Neuleet kuvassa mukana myös. Tykkään kyllä enemmän ballerinoista farkkuhameen kanssa ja käytän vielä lokakuussakin jos sää sallii.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi että jos säät sallisi vielä balleriinojen käytön, pääsis kyllä varmasti jalkaan juurikin farkkuhameeseen ja sukkiksiin yhdistettynä! Ja kuulostaa siltä että sulla on farkkuhame kovassakin käytössä nimenomaan erilaisten sukkahousujen kanssa niin pitkälle syksyyn kuin vain mahdollista, mahtavaa! :) xx

   Delete
 4. Kyllä vaan. En ole pelkästään farkkuhamefani vaan myös sukkahousufani. Farkkuhame on ollut päällä vielä nyt marraskuussakin, ballerinat on täytynyt vaihtaa jo nilkkureihin tai saappaisiin. Paksujen neulesukkahousujen kanssa pärjää kyllä vielä leudolla kelillä. Paksumpiakin sukkahousuja löytyy nykyään jo vaikka minkälaisia. Itse suosin värillisiä ja kuviollisia sukkahousuja. Mustiin sukkahousuihin olen jo vähän kyllästynyt. Silloin kun en laita farkkuhametta, vaihdan toiseen suosikkiin eli vekkihameeseen. Hankala vaan löytää juuri oikeantyyppisiä ns. knife pleat-vekkihameita.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Värillisillä ja kuviollisilla sukkiksilla saakin kyllä asuun heti reippaasti lisää mielenkiintoa ja näyttävyyttä! Toivottavasti löydät farkkuhameen rinnalle oikeanlaisen vekkihameen pian :)

   Delete
 5. Hei! Ballerinojen aika taas. Ja löytyi kuin löytyikin juuri oikeanlainen vekkihame. Kiva stailata erilaisten sukkahousujen ja kenkien kanssa. Melkein yhtä monikäyttöinen kuin farkkuhame. Sopii tietysti paremmin keväällä ja syksyllä. Farkkuhame näin kesällä juurikin ballerinojen kanssa. Ja Suomen kesä kun on mitä on, sukkahousujakin olen välillä tarvinnut.

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig