5 November 2017

Outfit Pictures - Editor's Cut

Voisi luulla, että ajan ja harjoituksen myötä asukuvien otto (ja siis erityisesti kuvattavana oleminen) kävisi aina vain helpommaksi ja kaikista otetuista kuvista se onnistuneiden kuvien määrä kasvaisi tasaisesti. Todellisuus on kuitenkin jotain aivan muuta, ja pääsääntöisesti jokaisten asukuvausten jälkeen niiden epäonnistuneiden kuvien määrä on huomattavasti suurempi kuin niiden julkaisukelpoisten. Päätinkin nyt laittaa pitkästä aikaa jakoon vähän editor's cut -materiaalia ja nimenomaan sitä todellisuutta asukuvien takana. Toivottavasti kuvat tuo hymyn huulille ja samalla muistuttaa että vaikka kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin someen ladatut kuvat ovat kuitenkin aina tarkkaan valittuja.

You'd think that with time and practice taking outfit pictures (and more precisely getting your outfit pictures taken) would become easier and easier, and that out of all the pictures taken the number of the good ones would steadily increase. The reality, however, is something totally different and most of the time the number of the bad ones is much more higher than the number of the ones I would actually consider publishing. This time I decided share some editor's cut material of the outfit photoshoots and show what the reality usually looks like. I hope these bring a smile to your face and at the same time remind you that although picture might tell more than thousand words the pictures uploaded to social media are carefully selected and curated.

outfit-pictures-behind-the-scenes
outfit-pictures-editors-cut truth-behind-outfit-pictures outfit-pictures-reality fashion-blogger-photoshoot-reality outfit-pictures-editors-cut truth-behind-outfit-pictures fashion-blogger-reality outfit-pictures-reality outfit-pictures-editors-cut fashion-blog-reality

Taidan vaan jättää tän tähän. 

Think I'll just leave this here.

Find Me:
SHARE:

2 comments

  1. onko sulla tällä hetkellä mitään haaveammattia mihin haluaisit koulun avulla/jälkeen päästä töihin? :-) tai onko sulla tällä hetkellä minkäänlaisia suunnitelmia juurikin sen suhteen, ootko aatellu palata suomeen vai ehkä siirtyä etelämpään sinne muodin keskustaan lontooseen? :-) opiskelujutuista olis muutenkin kiva kuulla lisää!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei mitään tiettyä haaveammattia oikeastaan vielä ole, mutta sen tiedän että muodin parissa ja ehkä markkinoinnin tai sosiaalisen median kanssa jotakin :) Mutta aika näyttää että mihin tästä sitten päätyy! Sen tiedän, että Skotlantiin en ainakaan valmistumisen jälkeen jää, ja Lontoo, Suomi tai esimerkiksi Tukholma tai Köpis houkuttelee tällä hetkellä. Täytyykin kyllä varmaan kirjoitella opiskeluista taas pitkästä aikaa, kiitos palautteesta! :) xx

      Delete

Blogger Template Created by pipdig