28 May 2018

Monday Inspiration

Oon nyt vasta ihan hiljattain löytänyt Instagramin arkisto-ominaisuuden ihanuuden. Sinne on niin helppoa tallentaa feedissä vastaan tulevia kuvia myöhempää tarkastelua varten, ja omaan arkistooni tulee tallennettua usein esimerkiksi kivoja asuja ja tyylejä, reseptejä ja muita vinkkejä. Uusi viikko onkin hyvä aloittaa Insta-inspiraatiolla, tässä siis poimintoja mun Instagram-arkistoon tallentuneista kuvista!

It's only recently that I've found the beauty and convenience of the Instagram archive feature. It's just so easy to save anything that comes up on your feed on there for you to look at later again. My Insta archive is mostly filled with outfits and other kinds of style inspiration, but also some recipes and other tips. Starting off the new week with a bit of Insta inspiration, here are a few picks from the photos I've saved onto my Instagram archive.

fashion-inspiration-instagram-archive

Onko kukaan muu ihastunut Instan arkisto-ominaisuuteen? Mitä kaikkea te tykkäätte sinne tallentaa?

Anyone else been loving the archive feature recently? What type of posts do you like to save?

Find Me: 
SHARE:

2 comments

  1. Ei liity tähän postaukseen, mutta onko sulla mitään tiettyjä sivustoja mitä kautta seuraat muotimaailmaa tms? :) Niinkun Instagramin ja blogien lisäksi osaatko suositella mitään "muotiuutisista" kertovia sivustoja tai mitä kautta näkee aina fashion weekit yms?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Business of Fashion on ainakin ihan superhyvä, ja sen uutiskirjeen silmäilenkin nopeasti läpi joka aamu! Vogue on oikeasti toinen aika hyvä jota voin suositella :) Oon itse asiassa miettinyt että voisin tehdä tästä aiheesta ihan oman postauksenkin, ja koota yhteen niitä lähteitä, joita mä pääsääntöisesti käytän muotimaailman seuraamiseen! xx

      Delete

Blogger Template Created by pipdig