23 May 2018

Shop My Closet

Oon aina ollut sitä mieltä että kierrättäminen ja kirpputorit kannattaa, ja varsinkin nuorempana tuli vietettyä monia kesäpäiviä kirpputoreilla kierrellen ja löytöjä tehden. Oon myös aina ollut aktiivinen omien vaatteiden kiertoon laittamisessa, ja nyt voinkin ilokseni ilmoittaa että latasin eilen mun vaatteita ja asusteita myyntiin Zadaaseen!

Find the English translation at the bottom of this post!
Yhteistyössä // in collaboration with Zadaa
zadaa-fashion

Zadaa on varmasti jo monelle tuttu, mutta mikäli joltain on mennyt koko Zadaa ohi niin kyseessä on tällä hetkellä Suomessa ja Tanskassa toimiva "kirpputori-app", joka laajenee pian myös Saksaan! Zadaassa on helppo löytää itselle sopivia vaatteita syöttämällä appiin omat mitat, joiden mukaan Zadaa suosittelee myyjiä ja vaatteita juuri sun näkyville. Tuloksia voi rajata myös esimerkiksi värin mukaan, eli jos etsinnässä on vaikkapa se klassinen pikkumusta, niin asetukset voi rajata näyttämään mekoista vain ne mustat vaihtoehdot. Ostaminen on myös tehty helpoksi ja turvalliseksi, sillä rahat siirtyvät myyjän tilille vasta kun ostaja on saanut ostamansa tuotteet.  Zadaa-paketit toimitetaan Matkahuollon avulla, eli lähetys- ja vastaanottopisteitä on vaikka kuinka paljon ympäri Suomen, ja paketit toimitetaan aina tietyn koodin kera. Näin ollen appin käyttö ja kaupanteko on tehty turvalliseksi kummallekin osapuolelle, eikä kenenkään tarvitse murehtia tuleeko joko ostettu tuote tai rahat koskaan perille asti. Tässä vähän esimakua siitä, mitä kaikkea mulla on Zadaassa myynnissä!

zadaa-fashion-bloggerzadaa-suomi-muotibloggaajazadaa-finland-fashion-blogger
Photography by: Juuli R

Mun kaikki tuotteet löytyy helpoiten Zadaa Discover-osion kautta appin alareunassa olevaa silmää painamalla, ja myynnissä on muun muassa pari mekkoa vaikkapa tuleviin kesän juhliin (juurikin niitä pikkumustia), over the knee -bootsit, koruja, asusteita ja paljon muutakin! Musta tehtiin myös pieni muotijuttu Zadaa Magazinen puolelle, ja sen pääsette lukemaan täältä!

Only a short translation this time! If you're based in Finland or Denmark (or soon also Germany!), you can now shop some of the items from my closet on Zadaa! In case you're not familiar with Zadaa, in short it is a second hand store app, where you can adjust the settings according to your measurements and the app then recommends products to you according to those settings. You can also filter results by colour if you're looking for something in a specific, e.g. a little black dress or white trousers for summer. Buying and selling on Zadaa is really safe for both parties, as Zadaa packages are tracked and the seller only receives their money after the buyer has received their purchase. You'll find me on the Discovery page by clicking the eye symbol at the bottom of the app, and some of the items you'll be able to find are for example a couple of dresses, over the knee boots, jewellery, accessories and a lot more! Zadaa also did a little fashion article on me for their Zadaa Magazine, and you can read it in English here

Find Me:
SHARE:

2 comments

  1. Voi sä olet laiha �� onko kaikki hyvin? Toivottavasti paranet pian ❤️ sul on kaunis blogi ja vaikutat niin ihanalta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos huolenpidosta, mutta kaikki on oikein hyvin! :) Ja kiitos ihanista sanoista, toivottavasti jäät seurailemaan blogia pidemmäksikin aikaa ♥︎ xx

      Delete

Blogger Template Created by pipdig