8 June 2018

I'm Nicer When I Like My Outfit

Ensiksi ihan hurjan iso kiitos kaikista kommenteista ja palautteesta, joita edelliseen postaukseen liittyen on tullut! Syvällisemmistä aiheista kirjoittaminen ja julkaiseminen aina hieman jännittää, joten tällaisen vastaanoton saaminen on kyllä saanut suun hymyyn useampaan kertaan parin viime päivän aikana ♥︎

First of all, huge huge thank you for all the amazing comments and feedback regarding my previous post. It's always a bit nerve wracking to write about deeper topics, so the fact that the post was so well received has definitely brought a smile on my face quite a few times these last two days ♥︎

leather-shorts-outfit

Siirrytään kuitenkin asuun ja postauksen aiheeseen. Otsikon sanonta on tullut muutamaan kertaan somessa vastaan, ja se ei kyllä voisi kuvata mua enää yhtään paremmin! Ja itse asiassa juuri tänkaltainen tilanne olikin viime viikon torstaina, jolloin myös nämä postauksen kuvat on otettu. Päällä oli alunperin jotain ihan muuta (en kyllä tähän hätään yhtään muista, että mitä), mutta se asu ei vaan jotenkin yhtään tuntunut hyvältä siinä hetkessä ja fiiliksessä. Niinpä vaatteet meni vaihtoon ja päälle päätyi nimenomaan tämä look, jossa puolestaan viihdyin paremmin kuin hyvin ja se myös näkyi ja tuntui päivän aikana omassa fiiliksessä ja toiminnassa.

But let's move on to the outfit and the topic of this post. I've come across the quote on the title a few times on social media, and it just couldn't represent me any better! Actually the situation was a little bit like that on Thursday last week when the photos of this post were also taken. I was originally wearing something completely different (can't for the life of me remember what though), but that outfit simply didn't feel right in that moment. So an outfit change was in order and I ended up wearing this look, which on the other hand was something I really enjoyed wearing. And that obviously transferred to the way I felt and acted throughout the day. 

fashion-quote ray-ban-wayfarer-sunglasses im-nicer-when-i-like-my-outfit

Mango shirt // Pieces shorts // Nelly shoes // Primark barrette // Edblad necklace // Triwa watch // Ray-Ban sunglasses

Shop the Look


summer-fashion-inspiration-leather-shorts

Voikin siis sanoa, että mä oon ehdottomasti fiilispukeutuja, ja vaikka tykkään suunnitella asuja myös etukäteen niin joskus se suunniteltu asu ei syystä tai toisesta toimikaan ollenkaan. Siinä tilanteessa ei siis todellakaan auta muu kuin rientää uudelleen vaatekaapille ja valita päälle jotain ihan muuta. Silloin on kivempaa paitsi itselläni, niin myös kaikilla niillä joiden kanssa päivän aikana olen tekemisessä kun huonolta tuntuva asu ei vaivaa mieltä ja huononna fiilistä. Vaikka pyrinkin olemaan iloinen ja positiivinen tilanteessa kuin tilanteessa vaatteista riippumatta, niin kyllä se hymy ja ystävällisyys irtoaa huomattavasti helpommin kun päällä on hyvännäköiset vaatteet!

So it's pretty obvious that I'm the one to dress according to my mood, and although I do like to plan outfits also in advance sometimes the planned outfit just doesn't work at all for some reason or another. In those kind of situations there's no choice but to go back to my wardrobe and pick out something completely different. It's not only good for myself but also for the people around me when a 'bad' outfit isn't pressing my mood down. Although I do always strive to be happy and stay positive in every situation regardless of the clothes I'm wearing, it's definitely so much easier when wearing an outfit that looks good! 

summer-outfit-details-blue-and-white-striped-shirt summer-outfit-leather-shorts-striped-shirt
Photography by: Eetu K

Onko ruudun toisella puolella ketään muuta joka voi samaistua otsikon sanontaan?

Can anyone else relate to the 'I'm nicer when I like my outfit' saying? 

Find Me:
Postaus sisältää affiliate-linkkejä // This post contains affiliate links
SHARE:

3 comments

 1. Thank you! It's such a great shirt also for the summertime :) xx

  ReplyDelete
 2. I 100% agree! When I like my outfit, automatically I become more confident and it makes me feel like I'm pretty lol.

  x Rasya nurulrasya.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. It's amazing what a good outfit does to your mood, isn't it?! So glad you can relate too! xx

   Delete

Blogger Template Created by pipdig