29 June 2018

My 7 Fashion Sins

Blogeissa pyöri jokin aikaa sitten supersuosittu 7 syntiä -haaste, mutta en itse kuitenkaan koskaan toteuttanut haastetta sen alkuperäisessä muodossa. Sen sijaan päätin nyt ottaa synti-haasteen käsittelyyn ja lisätä siihen oman pienen twistini, tänään nimittäin paljastan muutaman nimenomaan muotiin ja pukeutumiseen liittyvän syntini!

'My 7 Sins' posts were super popular and all over the Finnish blogosphere not too long ago, but I never took part in the original challenge myself. Instead, I decided to add my own little spin to the 7 sins challenge and concentrate solely on my fashion/clothing sins!

7-fashion-sins-blogger

1. Silittäminen. Tai paremmin sanottuna sen puute. Silittäminen tuntui olevan monella muullakin syntinä alkuperäisen idean pukeutumissyntikohdassa, ja mä kyllä myönnän kuuluvani tähän ei-silittävien porukkaan myös. Ei se nyt ole niin justiinsa jos vaate on vähän ryppyinen ;) Meillä ei Glasgow'ssa itse asiassa ole silitysrautaa ollenkaan, mutta sellainen höyrykone olisi kyllä mielettömän kätevä! Sillä saisi vaatteet rypyttömiksi eikä tarvitsisi kaivaa silityslautaa ja -rautaa esiin.

2. Alusvaatteet. Niin paljon kuin kauniista ja toisiinsa sopivista alusvaatteista tykkäänkin, niin todellisuudessa suurimman osan ajasta tulee kuljettua ties missä vanhoissa ja todellakin toisiinsa sopimattomissa alusvaatteissa.

1. Ironing. The fact that I don't do it, to be more specific. It's not that big of a deal if an item of clothing is a little bit creased, right? ;) We don't actually even have an iron in Glasgow, but one of those steamer things would be so handy to get my clothes crease-free without having to get out an iron and a board. 

2. Underwear. As much as I like pretty and matching underwear, most of the time the reality is that I go around wearing some old and totally non-matching set. 

check-blazer-and-distressed-denim-outift

3. Vaatteiden pesu. Pesen ns. 'normivaatteitani' oikeasti todella todella harvoin. Ja kotihengailuvaatteita vielä harvemmin.

4. Tarpeeksi hyvien vaatteiden ostaminen. Oon kirjoittanut tästä aiheesta blogiinkin ja vaikka koko ajan yritän parantaa tapani, niin sorrun vieläkin ostamaan niitä ihan tarpeeksi hyviä vaatteita useammin kuin haluaisin ehkä itsellenikään myöntää.

5. Samoihin asuihin juuttuminen. Vaikka on ihanaa että oon löytänyt ne suosikkiyhdistelmät ja lempparivaatteet joiden tiedän toimivan, niin silti välillä iskee turhautuminen mun uskalluksen puutetta kohtaan kun oon taas vetämässä päälle niitä samoja vaatteita. Ehkä tässä on tietyllä tapaa kyseessä myös inspiraation puute sekä jälleen kerran halu uudistaa vaatekaappia ihan urakalla.

3. Washing. I wash my 'normal clothes' very rarely and my 'chill-at-home' ones even more rarely.

4. Buying clothes that are good enough. I've been writing about this topic previously here on the blog too, and even though I'm constantly trying to better my habits I still resort to buying items that are 'good enough' and 'will do' more often than I would like to admit to myself.

5. Getting stuck with the same outfits. Although I love the fact that I've found my favourite outfit combinations and clothes that I know will look good, sometimes I still find myself getting frustrated with my lack of courage when I'm putting on the same outfits again and again. Maybe this also has something to do with some lacking inspiration and my desire to once again rehaul my whole wardrobe.

tallinn-pink-door-outfit-photos-bloggerfashion-blogger-style-inspiration-tallinn-pink-door
Next blazer // Zara jeans // Vila top // Converse shoes // Ray-Ban sunglasses // Pilgrim necklace

Shop the Look


6. Vaatteiden säilytys. Myönnän, voisin pitää vaatteistani paljon parempaa huolta ja säilyttää niitä huomattavasti paremmin. Erityisesti kenkien säilytys vaatisi tsemppaamista, vaikka muuten kyllä koen että pidän kengistäni melko hyvää huolta!

7. Eriparisukkien käyttö. Erityisesti talvella kun kukaan ei kuitenkaan näe sukkia kenkien sisästä, tulee jalkaan vedettyä puolihuolimattomasti vaan jotkut sukat. Ja vielä jos sukkalaatikko alkaa näyttää siltä että voisi olla pyykkipäivän aika, niin ei ole mitenkään yllättävää jos mun toisesta jalasta löytyy valkoinen ja toisesta musta sukka.

6. Storage. I admit, I could take way better care of my clothes and store them in a much better way. Especially shoe storage is something I need to get better at, although I like to think that otherwise I take quite good care of my shoedrobe!

7. Mismatching socks. Especially in winter when nobody is even able to see what kind of socks I'm wearing inside my shoes, I go around wearing something totally random on my feet. And if my sock drawer is starting to look like it's time for a laundry day again, it's definitely not a surprise if I have a white sock on one feet and a black one on the other.

check-blazer-outfit-fashion-blogger
Photography by: Tanja K

Mitäs tykkäsitte tällaisesta vähän erilaisesta syntipostauksesta? Please sanokaa etten ole ainoa näiden kanssa, vaan joku muukin kulkee onnellisena eriparisukissa! Olisi myös huippua lukea teidän postauksia aiheeseen liittyen, eli tulkaa jättämään linkkiä alle jos päätätte toteuttaa postauksen myös omassa blogissanne!

How do you like my take on the 7 sins post? And please tell me I'm not the only one with these, but that someone else walks around in mismatching socks too! I'd also love to read your take on this, so come back and link your post in the comments below if you decide to do this on your blog too!

Find Me:
Postaus sisältää affiliate-linkkejä // This post contains affiliate links
SHARE:

6 comments

 1. Voin samaistua moneen näistä synneistä, kuten silittämiseen ja säilyttämiseen! Olen hyvin laiska jopa viikkaamaan vaatteita, joten ne ovat vaatehuoneessa usein yhdessä mytyssä. Näyttäisi paljon siistimmältä, jos ottaisi vain hivenen enemmän aikaa ja viikkaisi vaatteet kunnolla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huippua kuulla että siellä on muitakin "syntisiä" enkä ole yksin näiden asioiden kanssa haha! :D Ja joo, viikkaaminen on kyllä myös sellainen juttu jossa itselläkin voisi olla parantamisen varaa! Vaikka sitä kuinka yrittäisi pitää pinot siistinä ja vaatteet kauniisti viikattuina, niin aina kuitenkin jossain vaiheessa tulee vain tungettua vaatteet takaisin kaappiin sen kummemmin miettimättä.

   Delete
 2. U look great xxx I like this photos and pink door look amazing ! <3

  www.martko.pl

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! The pink door is a must when Tallinn! xx

   Delete
 3. Replies
  1. Kiitos paljon, se on kyllä yksi mun ihan ehdottomista lemppareista! :)

   Delete

Blogger Template Created by pipdig