27 July 2018

3 Favourite Summer Accessories

summer-accessories

Tänä kesänä kolme tiettyä asustetta on ehdottomasti nousseet ylitse muiden. Nämä kaikki on näkyneet jo useampaan kertaan niin blogissa kuin Instagramissakin, mutta kyllästymisen merkkejä ei ole havaittavissa lähimaillakaan vaan kaikkia kolmea voisin hyvin käyttää vaikka joka päivä! Oon aina ollut sitä mieltä että hyvissä asusteissa on voimaa, ja näissä sitä tuntuu olevan ihan erityisen paljon. Hyvillä asusteilla tylsempikin look muuntuu hetkessä kivemmaksi niin katsoa kuin käyttääkin, ja nämä kolme kesän 2018 suosikkiasustetta on tosiaan piristäneet asuja ja mieltä jo monta monta kertaa.

This summer I've been using three specific pieces of accessories more than anything else. All these three have already been featured here on the blog as well as on my Instagram a few times, but there's no signs of getting fed up with them yet. Quite on the contrary actually, I could easily wear these three every single day! My opinion has always been that good accessories can really make an outfit, and these three definitely do that every single time. Boring looks can instantly be brightened up with great accessories, and these three favourite summer accessories of mine have done exactly that multiple times already.

fashion-blogger-summer-accessories

Cult Gaia Ark Mini

Cult Gaian laukut on ehdottomasti kesälaukkujen parhautta, ja jo pitkään sellaisesta haaveiltuani päätin vihdoin itsekin kotiuttaa itselleni oman Gaia's Ark -laukun. Oon ollut tähän omaan mini-kokoiseen Arkiini enemmän kuin tyytyväinen, ja laukusta itsestään voi lukea enemmän tästä postauksesta, kun taas asuinspiraatiota löytyy täältä, täältä ja täältä.

Zaran silkkihuivi

Hiuksissa, laukussa, kaulassa... Tämä vuoden vanha Zaran silkkiseltä tuntuva ja näyttävä huivi on maksanut itsensä jo monta kertaa takaisin, sen verran paljon tätäkin on tullut käytettyä ihan jo vaan tämänkin kesän aikana! Huivia on tullut pidettyä paljon nimenomaan ponnarin ympärille tai kaulalle sidottuna, mutta se toimii super hyvin myös laukkuun kiinni solmittuna. Ja päähän sidottuna toimii myös hiusten ja pään suojana aurinkoa ottaessa!

IvanaHelsinki aurinkolasit (saatu)

Nämä IvanaHelsingin aurinkolasit ei ole ehtineet mulla vielä kovin kauaa olemaan, mutta näistä on tullut heittämällä mun kesän käytetyimmät aurinkolasit! Pyöreä malli ja ruskea väri on jotenkin ihanan retro ja täydellisen kesäinen, ja nää on tuoneet mun aurinkolasivalikoimaan taas vähän jotakin uutta ja erilaista mitä siellä ei entuudestaan vielä ollut. Lasit kuuluu Specsaversin kesän uuteen aurinkolasivalikoimaan, eli kannattaa käydä sieltä kurkkaamassa!


Cult Gaia Ark Mini

Cult Gaia bags are definitely the best of summer handbags, and after longing for one for ages I finally got myself my own Gia's Ark bag. I've been more than happy with my mini sized Ark, and you can read more about the bag in this post, whereas outfit inspiration with the bag can be found here, here and here.

Zara silk scarf

In my hair, tied to my bag, as a neck scarf... This silky Zara scarf that I bought a year ago has paid itself back multiple times already for sure, that's how much I've been using it already this summer alone! I've been wearing the scarf a lot especially tied into my hair or around my neck, but it also works super well when tied to a handbag. And protects your head from the sun too when tied around the head while sunbathing!

IvanaHelsinki sunglasses (gifted)

I've only had these IvanaHelsinki sunglasses for a little while, but they instantly became my favourite and most used pair of sunnies of this summer! The round shape and tan colour is just so lovely, retro and summery, and these have brought something completely new and never-seen-before into my collection of sunglasses.

summer-fashion-accessories-cult-gaia-ivana-helsinki-zarasummer-accessories-fashion-blogger-cult-gaia-ivana-helsinki-zara

Find Me:
SHARE:

6 comments

 1. I absolutely adore that bag - its so unique! I also love them sunglasses, so summery!

  Lily Loves | https://lilybassx.blogspot.com/2018/07/things-to-do-when-its-just-too-hot.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Lily, they're both of my summer favourites for a good reason! ♥︎ xx

   Delete
 2. I seriously love this bag <3 wonderful photos :*

  www.martko.pl

  ReplyDelete
 3. I've never bought a neck scarf before but that silk scarf is so pretty!

  Julia // The Sunday Mode

  ReplyDelete
  Replies
  1. Neck scarves are such a great way to add some colour/detail to your looks, definitely recommend trying it out! ♥︎ xx

   Delete

Blogger Template Created by pipdig