25 October 2019

An Ode to Jumper Dresses

Postaus sisältää mainoslinkkejä (affiliate) // This post contains ad links (affiliate)

Autumn fashion 2019: jumper dress  - syysmuoti 2019: neulemekko

Tiedättekö, kun välillä tulee niitä kausia kun vaikkapa tekee mieli syödä vain yhtä ja samaa ruokaa/raaka-ainetta ihan koko ajan? Tai käyttää jotain tiettyä tai tietynlaista vaatekappaletta vähintään viitenä päivänä seitsemästä? Mulla on nimittäin just nyt meneillään sellainen kausi neulemekkojen kanssa.

You know when you sometimes go through those phases when you feel like e.g. eating a certain food or using a certain ingredient all the time? Or use a certain kind of clothing item at least on five days out of seven? Because that's exactly what I'm experiencing right now with jumper dresses.

Autumn outfit with black ribbed jumper dress, utility jacket and white chunky sneakersSyysasu neulemekon, utility-takin ja valkoisten isojen lenkkareiden kanssa

Itse asiassa mulla on ollut tällainen kausi jo pidempään hameiden ja mekkojen kanssa yleisesti, mikä näin ikuisesta farkkutytöstä tuntuu oikeasti jotenkin vähän kummalliselta. Siitä ei nimittäin ole kauaakaan, kun tunsin oloni jotenkin vähän hassuksi hameissa tai mekoissa, ja valitsin juhliinkin mielummin jumpsuitin mekon tai hameen sijaan. Niin se mieli muuttuu ja oma maku kehittyy ja vaihtelee, ja vaikka edelleen rakastan niitä farkkujakin niin hameet ja mekot on olleet aiempaa kovemmassa käytössä ja nauttineet suurempaa suosiota mun pukeutumisessa viime aikoina.

I've actually had a phase like this with skirts and dresses in general for quite a while now, which does feel almost a bit weird for a denim-loving girl like me. It isn't that long ago when I felt a bit funny whenever wearing a skirt or a dress, and I often opted for e.g. jumpsuits instead of dresses for special occasions too. That quite clearly shows how our minds change and styles and preferences develop, and although I still do love those jeans too, lately I have been using more skirts and dresses than ever before.

Fashion blogger autumn outfit inspiration 2019 - Muotibloggaaja, syysmuoti, asuinspiraatio 2019Outfit with black ribbed midi jumper dress - Asu mustan ribbineulemekon kanssa

FemmeLuxe dress (gifted) // KappAhl jacket (PR sample) // Ecco shoes (PR sample)

Shop the Look

Ja ihan erityisesti nyt syksyn vilpoisina ja tuulisina päivinä neulemekot on olleet niitä vaatekappaleita, joihin olen turvautunut päivä toisensa jälkeen. Neulemekko on helppo vain heittää päälle aamulla sen kummempaa miettimättä, sillä siinä on ns. koko asu samalla kertaa eikä tarvitse alkaa erikseen yhdistelemään ylä- ja alaosia. Neulemekot myös näyttää mun silmään aina tyylikkäiltä ja harkituilta, mutta kuitenkin sopivan rennoilta. Ja tietysti niissä on myös se plussa, että neulemekot on ihanan lämpimiä ja pehmeitä - kaksi ominaisuutta joita ainakin itse kaipaan vaatteiltani aina tähän aikaan vuodesta.

And especially now that the coldness and windiness of autumn and winer is here, jumper dresses have been those garments that I've been relying on day after another. Jumper dress is just so easy to throw on in the morning without having to put too much thought into it, as you basically get the full outfit in one item and you don't have to spend time matching different tops and bottoms. I also think that jumper dresses always look elegant and put-together but they are still quite casual and relaxed. And of course there's the plus that jumper dresses are warm and soft - two things that at least I personally really want from my clothes during this time of the year. 

Black ribbed midi dress outfit - Musta ribbattu midineulemekko asuFashion blogger autumn outfit inspiration 2019 - Muotiblogi, asuinspiraatio, syksy 2019
Photography by Aada K., editing by Pinja K.

Onko siellä muitakin neulemekkoihin ihastuneita?

Has anyone else fallen in love with jumper dresses?

Find Me:
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig