23 May 2021

How to Style a Tennis Skirt

Postaus sisältää mainoslinkkejä (affiliate) // This post contains ad links (affiliate) 

Inspiraatiota kesäpukeutumiseen, tennishame // Summer fashion inspiration, tennis skirt

Kuten jo muutama viikko sitten mainitsin, päädyin kuin päädyinkin tilaamaan ihanan söpön ja sporttisen tennishameen jo alkukeväästä. Ja nyt vihdoin tennishame pääsee pikku hiljaa käyttöönkin! Muutamien viime viikkojen ja kuukausien aikana on voinut huomata, kuinka olen pikku hiljaa ihastunut enemmän ja enemmän sporttiseen tyyliin. Ja viime viikkoina myös kaikki söpö tyttömäinen on alkanut ihastuttaa, siitä kertoo esimerkiksi ihastukseni vaaleanpunaiseen väriin sekä juurikin söpöihin tyttömäisiin hameisiin ja mekkoihin. Ja tennishame on ihan täydellinen yhdistelmä niin sporttisuutta kuin tyttömäisyyttäkin! 


As I mentioned a few weeks ago, at the start of this spring I ended up ordering a cute and sporty tennis skirt. And now it's finally starting to get warm enough to get the skirt out and actually wear it! During the past few weeks and months you might have noticed how I've slowly fallen more and more in love with the sporty style. And lately I've been also falling for all things cute and girly, such as pink colour and girly skirts and dresses. And tennis skirt is just the perfect combination of both sportiness and girliness! 

Kuinka pukea tennishame // How to wear a tennis skirt
Kesän tyylivinkit: tennishame // Summer style tips: tennis skirt

Gina Tricot skirt (here) // H&M Men T-shirt (here) // H&M college (here) // H&M cap (here) // Marimekko bag (here) // Adidas shoes (here)

Söpön sporttinen tennishame näyttää ihanan raikkaalta ja sopii hyvin myös tenniskenttien ulkopuolelle käytettäväksi. Ja jos totta puhutaan, niin minä ainakin tulen käyttämään tennishametta nimenomaan vain ja ainoastaan kenttien ulkopuolella. Olen muutaman kerran käynyt 'pelaamassa', ja vaikka siitä periaatteessa tykkäänkin niin mun taidoilla tenniksestä se treeni tulee siitä kun käy juoksemassa hutipalloja pusikosta. Eli ihan hetkeen ei ainakaan ole tarvetta edustaa kentällä lajiin kuuluvassa uniformussa, vaan leggingseillä tai shortseilla mennään kentän puolella edelleen. 

Mutta onneksi tenniksen inspiroimat hameet tosiaan sopivat loistavasti myös muualla kuin tenniskentällä käytettäviksi, ja yhdistelymahdollisuuksia on vaikka kuinka paljon! Tässä lookissa jatkoin itse sporttista linjaa ja yhdistin hameen valkoisen t-paidan, beigen collegepuseron, mustan lippiksen, Marimekon Pikku Karla -laukun ja valkoisten tennareiden kanssa. Kokonaisuus on jotenkin ihanan raikas ja kesäinen, mutta samalla sporttisen chic


The cute and sporty tennis skirt has a lovely fresh look to it and can be worn also outside of the tennis courts. And truth be told, personally I'll be wearing it solely outside of the courts. I've been to a tennis court and tried to play a few times, and although I technically do find it fun, the truth is that I spend the majority of the time fetching the missed balls from the bushes. So no, I won't be needing an actual and proper tennis kit for playing purposes anytime soon, and I'm going to stick to leggings or shorts if tennis is my workout of the day. 

But luckily tennis inspired skirts really are not only for the tennis court but work well in other situations too. And the combination possibilities are a plenty! I continued on the sporty path on this look and wore the skirt together with a white t-shirt, beige sweatshirt, black cap, black Marimekko Pikku Karla crossbody bag and white trainers. And the overall look is such a lovely combination of fresh and summery together with sporty and chic. 

Kesän muotivinkit, muotibloggaaja, tennishame // Summer fashion tips, style blogger, tennis skirt

Tämän sporttisen asukokonaisuuden lisäksi mulla on kuitenkin mielessä jo paljon muitakin suunnitelmia ja asuideoita tennishameen kanssa yhdistettäväksi.

Täydellinen kesäpäivän look:

Tennishame
Beige ribbitoppi
Farkkutakki
Sandaalit
Korilaukku

Gossip Girlin inspiroima koulutyttö-look:

Tennishame
Valkoinen kauluspaita
Vaalea neuletakki
Loaferit

Sporttisen tyylikäs rokkityttö -look:

Tennishame
Musta t-paita
Tekonahkainen bleiseri
Lenkkarit


Alongside this sporty outfit, I've already got other plans and ideas when it comes to combining tennis skirt into different outfits. 

The perfect summer look:

Tennis skirt
Beige ribbed top
Denim jacket
Sandals
Basket bag

Preppy Gossip Girl look:

Tennis skirt
White button down shirt
Light coloured cardigan
Loafers

Sporty chis meets rock girl look:

Tennis skirt
Black t-shirt
Faux leather blazer
Trainers

Sporttinen ja tyttömäinen tyyli tennishameen kanssa // Sporty and girly style with tennis skirt

Tälle tennishameelle on siis varmasti tulossa paljon käyttöä tänä kesänä, eli stay tuned! 


I'll definitely be wearing this tennis skirt a lot this summer, so stay tuned!

Find Me:

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig