4 September 2021

Guide to Wearing All White after Summer

Postaus sisältää mainoslinkkejä (affiliate) // This post contains ad links (affiliate) 

Kuinka pukeutua kokovalkoiseen // How to wear all white

Kokovalkoinen on ehkä monelle sellainen vain kesää varten varattu yhdistelmä. Jenkeissä onkin käytössä sanonta "no white after Labor Day", eli ei kokovalkoista Labor Day -päivän jälkeen, jota vietetään siis tänä vuonna tulevana maanantaina 6. syyskuuta. Omasta mielestäni tällaiset muotisäännöt ovat melko vanhanaikaisia, ja kokovalkoiseen voi aivan hyvin pukeutua vaikka keskellä kylmintä talvea jos siltä tuntuu. Ja itse olen moneen kertaan pukeutunutkin, kokovalkoinen kun tuo jotenkin ihanaa kirkkautta ja piristystä muuten niin tummiin ja pimeisiin talvikuukausiin. Jos ajatus kokovalkoiseen pukeutumisesta houkuttelee, mutta jokin kuitenkin vielä pidättelee niin nappaa tästä postauksesta vinkit talteen, kuinka pukeutua kokovalkoiseen vaikka päivät lyhenevät, illat pimenevät ja sääkin viilenee.  


All white is a look that many might reserve just for the summer months, and there's even that saying in the USA that goes "no white after Labor Day", which falls on Monday the 6th of September this year. However, in my opinion these kind of "fashion rules" are a little outdated and you certainly can wear all white even in the middle of the coldest winter if you feel like it. And personally I've actually done just that many times. I feel like an all white outfit brightens up the dark and gloomy scenery of the winter months. If the thought of wearing all white is luring you in, but something is still holding you back then read on for my tips on how to wear an all white outfit even when the days are getting shorter, evenings are getting darker and the weather is getting chillier. 

Vinkit kokovalkoiseen asuun syksyllä // Tips on wearing all white in autumn

H&M blazer (similar) // H&M jeans (similar) // Mango top (similar) // ASOS necklace (similar) // Converse shoes (here)

Kuinka pukeutua kokovalkoiseen kesän jälkeen

1. Lisää jokin syksyisempi elementti

Bleiseri, takki, villapaita tai vaikkapa liivi ovat kaikki hyviä tapoja lisätä kokovalkoiseen asuun vähän syysviboja, jolloin kokonaisuus ei ole enää yhtään niin kesäinen vaikka asun pohja koostuisikin pelkistä valkoisista vaatekappaleista.

2. Leikittele materiaaleilla ja tekstuureilla

Erilaiset materiaalit ja tekstuurit tuovat asuun paitsi mielenkiintoa, niin niiden avulla on myös helppo viedä asukokonaisuutta syksyisempään suuntaan. Erityisesti kaikki pehmeät neuleet ja pörröiset teddy-materiaalit sopivat tähän ihan super hyvin. Yksi erittäin toimiva yhdistelmä on esimerkiksi valkoinen midimittainen silkkihame yhdessä valkoisen villapaidan kanssa. Kokonaisuus näyttää ihan super tyylikkäältä, ja on juuri sopiva yhdistelmä jotakin kesäistä ja jotakin syksyisempää. 

3. Just own it

Kolmas ja viimeinen, ja samalla se kaikkein paras vinkkini kokovalkoiseen pukeutumiseen on yksinkertaisesti vetää valkoista päälle ja kulkea pää pystyssä ja itsevarmalla fiiliksellä. Kuten mun filosofia on kaiken pukeutumisen ja tyylin suhteen, niin loppujen lopuksi millään muulla ei ole väliä kuin sillä, että ne vaatteet jotka puet aamulla päälle saa olon tuntumaan hyvältä, itsevarmalta ja juuri sen päivän fiilikseen sopivalta, mitä se sitten kenellekin tarkoittaa. 


How to wear all white after summer

1. Add a more autumnal element

A blazer, jacket, cardigan or a vest for example are all great ways to bring a little bit of autumn vibes to an all white outfit. Thanks to the additional piece, the outfit does not feel as summery anymore even if the base for it is created from completely white items.

2. Play with materials and textures

Different materials and textures bring not only an interesting element to an outfit, but they can also be used to take the outfit up a notch on the autumnal scale. Especially all the soft knits and fuzzy teddy materials work really well in this purpose. One combination that I absolutely love the look of is wearing a white midi length slip skirt with a white jumper or cardigan. The outfit looks super chic, and is just the perfect combination of something summery and something autumnal.

3. Just own it

Third and the last, but also the most important tip when it comes to wearing all white is to simply put an all white outfit on and walk down the street with confidence. My philosophy with everything related to fashion and style is that in the end the only thing that matters is that the clothes you put on in the morning are the ones that make you feel good and confident, and fitting for the day's mood, whatever that means to you.

Valkoinen asukokonaisuus syksyyn // All white autumn outfit
Kuinka käyttää kokovalkoista asua syksyllä // How to wear all white in autumn

Find Me

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig