23 August 2022

Guide to Transitional Dressing

Postaus sisältää mainoslinkkejä* // This post contains ad links*

Elokuu lähenee loppuaan, mikä tarkoittaa myös sitä että juuri nyt ollaan siinä vaiheessa vuotta kun kesävaatteista täytyy pikku hiljaa siirtyä syksyisempiin. Tämä siirtymävaihe kesästä syksyyn voi kuitenkin olla pukeutumisen kannalta haastavaa, kun aamulla saattaa olla jo yllättävänkin viileä mutta iltapäivästä puolestaan jopa läkähdyttävän kuuma. Tähän aikaan vuodesta kannattaakin pitää mielessä muutamat luottoasukokonaisuudet ja yhdistelmät, jotka pelastavat aamujen asukriisit. 

Elokuun loppu tarkoittaa muuten myös sitä, että pian on aika laittaa myös mun ensimmäinen uutiskirje eli Tyylikirje matkaan! Kerran kuukaudessa sähköpostiin saapuva Tyylikirje kokoaa yhteen kuukauden tärkeimmät muotiuutiset ja parhaat tyylivinkit. Rekisteröidy Tyylikirjeen tilaajaksi täällä, niin saat sähköpostiin 8 helppoa askelta tyylikkääseen pukeutumiseen -oppaan vielä ennen ensimmäisen Tyylikirjeen saapumista.

August is drawing to close, which also means that we're in that point of the year when it's time to start transitioning your style from summer to autumn. This transitional season can be a bit challenging however, when mornings can be very chilly and then come midday and afternoon you are absolutely roasting. Therefore this time of the year it's good to keep a few outfits in mind that'll save the morning outfit crisis.

Djerf Avenue breezy shirt white

5 asua, joilla päivittää kesätyyli syksyyn

Kauluspaidat ja muut pitkähihaiset shortsien ja hameiden kanssa. Kokonaisuus on todella skarppi ja sopii todella hyvin tähän välisesonkiin, erityisesti jos hame tai shortsit ovat hieman pidempää mallia.

Neuleet mekkojen kanssa. Joko rennosti harteilla tai viileämmällä säällä kunnolla puettuna. Neule harteilla on ehkä yksi mun suosikki stailausvinkeistä ikinä, ja se on ihan täydellinen vaihtoehto nyt kun siirrytään kesästä syksyyn. Ja jos kylmyys tosiaan yllättää, niin neuleen saa myös nopeasti vedettyä kunnolla päälle lämmittämään. 

5 outfits that transition summer style into autumn


Button down shirts and other long sleeved tops with shorts and skirts. The overall look is smart and works wonderfully for this 'in-between' season, especially if you wear a pair of bit longer shorts or skirt. 

Knitwear with dresses. Either casually over the shoulders or if it's a chillier day then just normally on. Knit on the shoulders is probably one of my favourite styling tips ever, and it is just the perfect option now that we're transitioning into autumn. And if the early autumn breeze surprises, it is so easy to just pull the knit on to keep you warm.

Nainen kävelemässä kadulla päällään valkoinen Djerf Avenue kauluspaita ja beiget bermuda shortsit

Djerf Avenue shirt (similar*) // NA-KD shorts (similar*) // NA-KD bag (similar*) // Ray-Ban sunglasses (here*) // Converse shoes (here*) // Lindex belt (here*)


Minimekko ja ylipolvensaappaat. Neulemekon kanssa look on jo syksyisempi, kun taas kesämekko pitää mielen ja fiiliksen vielä kesäisenä. 


Mini dress and over the knee boots. Knitted dress makes the outfit more autumnal, whereas a summer dress keeps the mind and spirit still holding on to summer. 

Klassinen asukokonaisuus: valkoinen paita ja beiget bermuda shortsit
Kuinka päivittää kesätyyli syksyyn

Minihame yhdistettynä bleiseriin. Hame ja paljaat sääret muistuttavat kesästä, kun taas bleiseri vie kokonaisuutta jo syksyn suuntaan. 

Suorat housut ja kesäinen toppi. Täydellinen yhdistelmä arkista työpukeutumista ja huoletonta kesätyyliä. Tähänkin sopii loistavasti vielä neule harteille, jos loppukesän ja alkusyksyn viileys yllättää. 


Mini skirt together with a blazer. A skirt and bare legs remind of those summer days, and the blazer adds a more autumnal spin to the outfit.

Straight legged trousers and a summer top. The perfect combination of everyday workwear and carefree summer style. This one is yet another outfit where a knit on the shoulders would look really lovely too. 

Helpot vinkit kuinka päivittää kesätyyli syksyyn

Kaipaatko lisää apua syystyylin löytämiseen? Varaa stailaus tai tyylikonsultaatio!

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig