21 December 2022

3 Fashionable Winter Hats to Wear Instead of a Beanie

Postaus sisältää mainoslinkkejä* // This post contains ad links*

Kokovalkoinen talviasu // All white winter outfit

Pipo on aina varma hattuvalinta talveen, sillä faktahan on se että pipo pitää korvat ja pään lämpimänä kylmässä ja tuulisessa talvisäässä. Perinteinen talvipipo ei kuitenkaan ole se ainoa keino pitää korvat suojassa talven kylmyydeltä, vaan pipon voi helposti korvata muillakin päätä lämmittävillä talviasusteilla. Erilaiset talveen sopivat päähineet ovat sitä paitsi todella tyylikkäitä, ja tällä hetkellä trendikäs valinta onkin jokin ihan muu kuin pipo. 


There's no denying that a good old beanie is always a foolproof option for keeping your ears and head warm in the cold and windy winter weather. However, the traditional beanie is not the only option when it comes to protecting your ears from the cold, rather there are multiple other pieces of winter headwear that you can opt for instead. Other types of winter headwear pieces look super stylish, and right now the trendiest choice is something totally different than a beanie. 

Pörröinen kalastajanhattu // teddy bucket hat

3 tyylikästä päähinettä talveen

Pörröinen kalastajanhattu

Kalastajanhattuja ollaan nähty parina viime keväänä ja kesänä kevyemmissä materiaaleissa kuten puuvillassa, mutta tänä vuonna kalastajanhatut ovat tulleet myös talvimuotiin. Kaikkein trendikkäin talvihattu onkin pörröinen ja pehmeä teddy-kankainen kalastajanhattu. Paksu materiaali sekä kunnolla pään ja korvat peittävä hattu takaavat sen, että hattu myös todella lämmittää. Kalastajanhattujen pieni lieri myös varjostaa kasvoja sen verran että se tarjoaa kasvoille suojaa lumi-/räntäsadetta vastaan. Tämä H&M:n edullinen teddy-kankainen kalastajanhattu* on ollut jo kovassa käytössä tänä talvena - ihan ehdottomasti tämän talven suosikkihattu! 

3 fashionable winter hats

Teddy bucket hat

We've seen bucket hats these couple of past spring/summer seasons in lighter materials such as cotton, but this year the style has made its way to winter fashion too. This season the trendiest winter hat is definitely a fluffy and cosy teddy bucket hat. The thicker material and style that properly covers your head and ears ensure that the hat is actually warm too. The little brim that bucket hats have also shield your face well enough to provide a little bit of protection against snowfall or rain too. I've used this affordable teddy bucket hat* from H&M a lot already - it is most definitely my favourite hat this winter!

Kuinka stailata kalastajanhattu talveen // How to style bucket hat for winter

H&M bucket hat* // KappAhl coat (pr gift, similar white teddy coat*) // Gina Tricot trousers (gifted, similar white satin trousers*) // Lindex knit (similar beige knit*) // Nelly.com shoes (gifted, similar croc boots)* 

Korvaläpät

Toinen tämän talven suurimmista talviasustetrendeistä on ihan ehdottomasti korvaläpät. Ja mitä korvaläppiin tulee, niin niihinkin pätee sääntö "mitä pörröisempi, sitä parempi". Pörröiset korvaläpät näyttävät todella söpöiltä, mutta ovat myös käytännölliset. Ne nimittäin suojaavat korvia kylmältä, mutta toisin kuin pipo, hattu tai muu koko pään peittävä päähine, niin korvaläpät ovat hieman armollisemmat hiuksille. Korvaläppien kanssa ei nimittäin tarvitse murehtia päätä myöten liimaantuvista hiuksista, kun läpät asettuvat pannan avulla nätisti paikalleen. 

Balaclava

Balaclavat eli neulehuput tai kypärämyssyt pomppasivat päiväkotien pihoilta aikuistenkin talvipukeutumiseen viime talvena. Tänä vuonna balaclavat ovat edelleen yhtä tyylikkäitä, ja niitä on jälleen saatavilla monen eri brändin talviasustevalikoimassa. Kaikkein näppärin ja käsityötaitoisin voi tietysti neuloa balaclavan myös itse, mutta meille muille on paljon valikoimaa mistä valita. Balaclavassa kaikkein parasta on sen käytännöllisyys, sen kanssa ei nimittäin tarvitse erikseen huivia kun siinä yhdistyy kätevästi sekä korvia suojaava päähine että kaulaa lämmittävä kauluri. 

Ear muffs

Another huge winter accessory trend this season is without a doubt earmuffs. And when it comes to earmuffs, the fluffier the better. Fluffy earmuffs look adorable but they're also very functional. Earmuffs keep your ears nicely covered and warm, but they're also a bit more gracious for your hair when compared to hats or beanies. As earmuffs are secured on their spot with basically a headband, you don't necessarily have to worry about your choice of headwear ruining your hair of the day. 

Balaclava

We saw balaclavas make their way from the kindergarten yards over to adults' winter fashion last year. And this year balaclavas are just as trendy again, and they are well and readily available in different brands' winter accessory selections. And if you're very crafty, then you can go on and knit one yourself. But for the rest of us, there truly are many different balaclavas to choose from. The best thing about balaclavas? Their functionality for sure. As balaclava is basically a hybrid between a beanie and a neckwarmer, you don't need a separate scarf to protect your neck from the cold winter wind. 

Talviasu kalastajanhattu // Winter outfit with bucket hat

Find Me:

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig