15 July 2023

Rehellinen arvio SKIMS Soft Lounge mekosta

Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Jos olet muutaman viime vuoden aikana yhtään seurannut muoti- ja/tai somemedioita ja uutisia, niin et varmasti ole voinut välttyä törmäämästä kenties jopa some-kuningatar tittelin ansaitsevan Kim Kardashianin SKIMS-nimiseen vaatebrändiin. Ja ihan muutamien viime päivien aikana SKIMS on noussut muotimaailman uutisiin taas uudelleen, sillä brändi hakee parhaillaan lisää rahoitusta ja suunnittelee listautumista pörssiin. Ja avasipa SKIMS hiljattain myös ensimmäisen Euroopan pop up -liikkeensä Selfridges tavarataloon Lontooseen. 

SKIMS Soft Lounge Rib Long Slip Dress review

SKIMS lanseerattiin vuonna 2019, ja brändi tuli tietysti tutuksi perustajansa lisäksi muotoilevien alusasujensa ansiosta. Aluksi SKIMS keskittyikin nimenomaan vain shapewear-kategoriaan, mutta pikku hiljaa brändi on lähtenyt laajentamaan tuotevalikoimaansa myös muotoilevien alusvaatteiden ulkopuoelle. Nykyään SKIMSin valikoimaan kuuluukin muotoilevien bodyjen ja shortsipukujen lisäksi alusvaatteita, uimapukuja, yöpukuja sekä vaatteita niin kotona hengailuun kuin kodin ulkopuolellekin. Kävinkin itse asiassa viime syksyn New Yorkin matkalla katselemassa ja hypistelemässä SKIMSejä Saks Fifth Avenue tavaratalossa, mutta mitään ei kuitenkaan silloin tarttunut matkaan. 

SKIMSin Soft Lounge mekko lähti viime keväänä leviämään viraalisti TikTokissa, ja vaikka olenkin pitänyt SKIMSiä silmällä jo pidemmän aikaa, niin oli juuri TikTokin ansiota että itsekin törmäsin nimenomaan tähän mekkoon. Olin muutenkin etsinyt hyvää, simppeliä, mukavaa ja moneen eri tilanteeseen helposti stailattavaa maksimekkoa kesäksi, joten kaikkien näkemieni videoiden ja kuulemieni kehujen jälkeen päätin myös antaa SKIMS Soft Lounge mekolle mahdollisuuden. 

SKIMS Soft Lounge Rib Long Slip Dress outfit

SKIMS Soft Lounge Rib Long Slip Dress

Ostopaikka

Tilasin oman SKIMS Soft Lounge Rib mekkoni Net-A-Porterilta. Net-A-Porterilta olen tilannut aiemminkin ja kaikki on aina mennyt hyvin, joten päätin luottaa vanhaan tuttuun, turvalliseen ja hyväksi todettuun toimittajaan sen sijaan että olisin tilannut mekon suoraan SKIMSin verkkokaupasta. Toki nyt esimerkiksi SKIMSin verkkokaupan tilauksen sujuvuudesta tai toimitusten nopeudesta en osaa sanoa. Net-A-Porterilla puolestaan on keskusvarastot Euroopassa, joten tilauksen kanssa ei tarvinnut miettiä tulleja ja mekko tuli lähimpään UPS-pisteeseen vajaassa viikossa. Ja myönnän, onhan ne Net-A-Porterin paketit tietysti kauniita ja kivoja avata. Pisteet myös Net-A-Porterille siitä, että mekko toimitettiin pukupussissa henkarin kanssa. En tiedä millaisessa paketissa mekko olisi tullut suoraan SKIMSiltä tilatessa, mutta Net-A-Porterin kanssa tuli tunne, että sain asiakkaana vielä lisäarvoa tilaukselleni kun pakkauksesta ja tilatun vaatteen säilytyksestä oli huolehdittu jo valmiiksi. 

Hinta

Net-A-Porterilla SKIMS Soft Lounge Rib Long Slip Dress tässä mustassa Onyx-värissä maksaa 90€. SKIMSin omilla sivuilla hinta mekolle euroissa on itse asiassa 92€, eli Net-A-Porterin kautta tilatessa mekko tuli myös pari euroa edullisemmaksi. 

SKIMS Soft Lounge Rib Long Slip Dress styling
SKIMS Soft Lounge Rib Long Slip Dress kokemuksia

Kuvaus

SKIMSin omilla sivuilla mekkoa kuvaillaan "super pehmeäksi, laskeutuvaksi mekoksi, joka tarjoaa mukavan ja ihoa myötäilevän istuvuuden. Maxipituisessa mekossa on imarteleva suora pääntie, ribbattu kangas ja osittain säädettävät spaghettiolkaimet". Net-A-Porterin kuvaus Soft Lounge Rib Dressille puolestaan kuuluu: "SKIMSin minimalistinen mekko on osa 'Soft Lounge' kokoelmaa, joka koostuu 'vartaloa halaavista' tyyleistä. Tehty kevyesti ribbatusta stretch-modaalista, siinä on neliönmuotoinen pääntie ja säädettävät olkaimet."

Soft Lounge mekon materiaali on tosiaan 91% modaalia ja 9% spandexia, ja kokoja on sekä Net-A-Porterilla että SKIMSin omilla sivuilla aina XXS:stä 4XL:ään. 

SKIMS Soft Lounge Rib Long Slip Dress styling

SKIMS Soft Lounge Rib Long Slip Dress kokemus

Mekko on nyt ollut vaatekaapissa useamman viikon ajan, ja kyllä sitä on muuten tullut käytettyäkin! Materiaali on todella pehmeää ja tuntuu mukavalta päällä,  ja vaikka mekko on todella vartalonmyötäinen niin se ei silti tunnu kiristävältä, puristavalta tai ahdistavalta. Tilasin itse koon XS, mutta uskon että S-koko olisi ollut myös hyvä.

Soft Lounge Rib Long Slip Dress on myös osoittautunut nimenomaan sellaiseksi loistavaksi yksinkertaiseksi maksimekoksi, jonka voi helposti stailata ja pukea moneen eri tilanteeseen. Välillä olen hengaillut siinä kotona kotitoimistopäivinä, välillä puolestaan yhdistänyt farkkutakkiin ja tennareihin rennoksi mutta tyylikkääksi viikonloppu-lookiksi, ja välillä puolestaan yhdistänyt mekkoon bleiserin siistimmän asukokonaisuuden luomiseksi. SKIMS Soft Lounge Rib Long Slip Dress on siis ehdottomasti mukava ja monikäyttöinen, eli juuri sellainen simppeli ja minimalistinen maksimekko jonka halusinkin löytää. Mutta onko mekko 90€ arvoinen? Jos ihan totta puhutaan, vaikka tätä SKIMSiä rakastankin niin uskon myös, että samoihin tarpeisiin vastaavan hyvän mekon voi varmasti löytää edullisemminkin. 

Psst! Voit myös vuokrata SKIMS Soft Lounge Rib Long Slip Dress Robes-vaatekaapistani

Instagram, TikTok, Facebook, Pinterest, blogit.fi

SHARE:

4 comments

 1. Hei! Saisiko kuvaa itse mekosta? Nyt bleiserin alta ei näy oikein mitään :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Muita kuvia mekon kanssa ei valitettavasti vielä ole, mutta varmasti ainakin Instagramiin tulossa vielä jossain vaiheessa! Myös Net-A-Porterin ja Skimsin omilla sivuilla näkyy mekko hyvin :)

   Delete
 2. oon kokoa s ja xs menee myös niin kannattaisko mun ottaa xs vai s

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sanoisin että jos haluat tosi napakasti istuvan niin ota xs, muuten s :) Mutta uskon kyllä, että kumpi tahansa koko olisi ok!

   Delete

Blogger Template Created by pipdig