20 April 2024

Festarimuodin trendit 2024

Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Ikoninen Coachella-festivaali valloitti jälleen Coachella Valleyn Kaliforniassa, ja lähes yhtä tärkeää kuin musiikki on Coachella-kävijöiden pukeutuminen ja festariasut. Coachella on yksi maailmanlaajuisesti tunnetuimpia musiikkifestareita, joka oikeastaan aloittaa koko festarikauden. Coachella siis pitkälti määrittelee sen, minkälaista festarimuotia muuallakin tullaan näkemään tulevana festarisesonkina. 

Festarimuoti 2024

Gina Tricot housut (samankaltaiset pitsihousut*) // Rumeur uimapuku // Cellbes paita (samankaltainen pellavapaita*) // Voglia huivi // Birkenstock sandaalit*

Festarimuoti 2024 

Cowboy-tyyli

Coachella-kävijöiden päällä nähtiin paljon cowboy-tyyliä, mikä ei sinänsä yllätä varmasti ketään musiikki- ja/tai muotialaa vähänkään seuraavaa. Cowboy-bootseja, stetsoneita ja hapsuja voi takuuvarmasti bongata ihan jokaisilta festareilta tulevana festarikesänä. Itse ainakin aion ehdottomasti laittaa cowboy-bootsit jalkaan, ja yhdistää ne kenties nimenomaan näihin pitsihousuihin. 

Festarimuoti trendit
Festaripukeutuminen

Pitsi & virkatut / neulotut materiaalit

Pitsihousuista päästäänkin seuraavaan festarikesän 2024 trendiin: pitsiin, sekä virkattuihin ja neulottuihin materiaaleihin ja muihin läpikuultaviin kankaisiin. Sekä festarikävijöiden että esiintyjien asuissa toistui materiaalit, jotka näyttävät paljasta pintaa hienovaraisesti. Iho saa siis rohkeasti näkyä pitsi- ja neuloskankaiden läpi, olipa kyseessä sitten housut, mekko tai yläosa. 

Eläinkuosit: leopardi & seepra

Myös eläinkuoseja näkyi Coachellassa paljon, erityisesti taas tänä keväänä ja kesänä muutenkin trendaavaa leopardia, mutta myös seepraa ja lehmäkuosia, joka tosin linkittyy vahvasti cowboy-trendiin. 

Asu festareille

Valkoinen

Ehkä jopa hieman yllättävästi, värien osalta Coachellassa nähtiin paljon valkoista. Valkoinen on tietysti ihanan raikas ja kesäinen, mutta luonnollisesti hieman arka värivalinta festariympäristöön. Mutta jos et pelkää valkoisen likaantumista tai suuntaat festareille kaupunkiympäristöön, niin valkoiseen väriin voi luottaa myös festaripukeutumisessa. 


SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig