23 June 2024

3 asuideaa valkoisen maksihameen kanssa

 Postaus sisältää mainoslinkkejä* 

Kesämuoti 2024 valkoinen maksihame

Kesän 2024 hamemuodin voi tiivistää oikeastaan kahteen erilaiseen hameeseen: lyhyeen pallohelmaiseen balloon skirt -trendiin, sekä maksipituiseen valkoiseen hulmuavaan hameeseen. Näistä hametrendeistä ensimmäinen on söpö ja tyttömäinen, kun taas jälkimmäinen edustaa enemmän naisellista ja eleganttia tyyliä. Valkoinen maksihame tekeekin sekä asusta että omasta fiiliksestä välittömästi elegantin, ja henkii 50-luvun Audrey Hepburn Loma Roomassa -viboja. Erilaisilla stailauksilla elegantti maksihame kuitenkin muuntuu esimerkiksi rentoon ja edgyynkin lookiin. 

Valkoinen maksihame asuinspiraatio

BikBok hame (samankaltainen valkoinen maksihame*) // BikBok paita (samankaltainen off shoulder -paita* ) // New Look laukku (samankaltainen musta laukku*) // Ray-Ban aurinkolasit* // Wonders ballerinat*

3 erilaista tapaa stailata valkoinen maksihame

Elegantti

Super elegantti look syntyy yhdistämällä valkoinen maksihame olkapäät paljastavaan off shoulder -malliseen tai leveällä venepääntiellä varustettuun yläosaan. Tällaisia yläosia löytyy niin pitkä- kuin lyhythihaisinakin erilaisissa materiaaleissa aina pellavasta villaan, eli kokonaisuudelle löytyy vaihtoehto niin kuumiin hellepäiviin kuin viielämpiinkin kesäpäiviin. Asukokonaisuus sopii myös rantapäivään, sillä hameeseen voi yhdistää myös uimapuvun. Esimerkiksi tämä* Malinan kokouimapuku olisi ihan mielettömän upea valkoisen maksihameen kanssa. 

Rento

Rennompi tapa stailata valkoinen liehuva ja hulmuava maksihame on yhdistää se oversize -malliseen t-paitaan. Rennon t-paidan ja elegantin hameen yhdistelmässä on ihanaa kesäistä huolettomuutta, ja asukokonaisuus sopisikin täydellisesti esimerkiksi rentoon lomapäivään kaupungissa, Suomessa tai ulkomailla. Kengiksi valitsisin trendikkäät mesh-ballerinat tai simppelit slip on -sandaalit. 

Edgy

Särmikkäämpi edgy asukokonaisuus valkoisen maksihameen kanssa syntyy kun sen yhdistää lyhyeen biker-malliseen nahkatakkiin ja Converseihin. Nahkatakin alle pukisin simppelin ja yksinkertaisen ribbitopin (tämä* Monkin on oma suosikkimallini ja ollut käytössä jo monta vuotta). Tämä kokonaisuus on nahkatakin myötä ennemminkin niihin viileisiin ja tuulisiin kesäpäiviin, tai esimerkiksi festareille kun aurinko on jo laskenut. 

Miten stailata valkoinen maksihame


Valkoinen maksihame asuinspiraatio

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig