1 November 2013

October Favorites

a_A261157

Siis mihin ihmeeseen toi lokakuukin hävisi?! En voi uskoa millasta vauhtia nää kuukaudet kuluu, joulukin on jo alle kahden kuukauden päästä! Kuten otsikostakin voi päätellä, nyt on taas aika koota mun lempparijuttuja viime kuulta. Oon näitä "kuukauden suosikit" -postauksia muutamat tehnyt, kaikki edelliset tosin Mastering the Art of Living -blogin puolelle, ja tää on kyllä sellanen juttu mitä tuun varmasti jatkamaankin. Jotenkin näitä postauksia on niin kiva tehdä ja miettiä kunnolla mitkä on ollut niitä ihan must-juttuja viime aikoina. Nyt siis tosiaan niitä mun lokakuun suosikkeja! :)

a_A261163

Gossip Girl, season 6: Koska mun edellisessä tälläsessä postauksessa oli mainittuna se 5. kausi, on pelkästään loogista että nyt on vuorossa tää 6. eli viimeinen ;) Mun mielestä toi on kyllä ehdottomasti koko sarjan huonoin kausi, mutta kyllä mä senkin katsomisesta ihan valtavasti nautin! Vuorotellen sai itkeä ja nauraa, mutta koko ajan sai nauttia upeista vaatteista, asusteista, kampauksista ja asunnoista. Jaksaisin katsoa Gossip Girliä ihan vain sen mahtavan lavastuksen ja puvustuksen takia. Mun on kyllä vielä joskus päästävä New Yorkiin fiilistelemään ihan paikan päälle!  

a_A261188

Urban Decay Naked2 & EOS huulirasva: Luomivärejä on tullut käytettyä taas ahkerammin kuin syksyn alussa ja aina kun mulla on väriä luomissa se on poikkeuksetta tästä paletista! Tää on ihan mun rakkauspakkaus♥ Tossa on just täydelliset värit, joilla saa tehtyä kevyen arkimeikin tai sitten jotain vähän näyttävämpääkin. Tossa tuli mukana myös kaksipäinen sivellin, joka on sekin todella hyvä! Ihanan pehmeä ja laadukkaan tuntuinen. 
EOS:n huulirasvan ostin joskus viime keväänä ja toi vetelee aika viimeisiään. Ostettaessahan noi on sellasia "munia", ja mun alkaa olemaan jo aika tasainen. Oon käyttänyt tätä aaaaaivan sikana! Sen huomaa siitäkin, että yleensä mulla kestää huulirasvan loppuun käyttäminen parikin vuotta (mulla on pieni addiktio kaikkiin huulijuttuihin ja rasvaa ja kiiltoa löytyy vähän joka lähtöön.. Tosin viime aikoina oon hillinnyt itseäni!), mutta toi on tosiaan ollut mulla vasta noin puoli vuotta ja kestää varmaan korkeintaan enää vuoden loppuun. Tää tekee huulet ihan super pehmeiksi ja tuoksuu taivaalliselle! Makua ei juurikaan ole, mikä on toisaalta ihan hyvä juttu niin ei ainakaan tule houkutusta syödä tota pois huulilta :D   

Fotor01030204543

The Body Shop Eyebrow Kit: En tiedä miksi, mutta jostain syystä oon viime viikkoina tarttunut aamuisin tähän, enkä Lumenen kulmakynään, joka oli pitkään mun mielestä paljon parempi. Jotenkin oon vaan alkanut tykkäämään tän jäljestä enemmän. Ite käytän tota paketin tummempaa väriä ja se on kyllä melkein täsmälleen saman värinen kuin mun kulmat oikeastikin. Lopputuloksesta tulee siis todella luonnollinen! Käytin jonkun aikaa tota pakkauksen omaa sivellintä, mutta sitten hommasin ihan erillisen siveltimen josta tykkään paljon enemmän. Kyllä toi pakkauksen mukana tulevakin ajaa asiansa ihan mainiosti, mutta sellasella pidempi vartisella on jotenkin helpompi ja kivempi levittää väriä kulmiin. Koostumukseltaan tää on ihan kuin luomiväriä ja riittoisuus on aivan mahtava! Tota tulee kuitenkin laitettua kerralla sen verran vähän, että ei tosiaan tartte ihan heti olla ostamassa uutta pakettia. Sekin on tässä mun mielestä parempaa verrattuna kulmakynään! Kynä tuntuu kuluvan aivan hillitöntä vauhtia ja sitä pitää teroittaa vähän väliä. Tääkin on itseasiassa ollut äidillä käytössä joskus, mutta sitten mä sain tän kun ei äidin tullut käytettyä ja vieläkään ei juuri kulumista näy. Tän kanssa jatketaan siis varmasti vielä pitkään. 

a_A261217

L'oréal Paris Elnett Satin -hiuslakka & Moroccanoil-hiusöljy: Mulla oli pitkään sellainen vaihe, etten käyttänyt hiuslakkaa oikeastaan ollenkaan. Viime aikoina on kuitenkin tullut suihkittua pitoa tukkaan ja käytössä on ollut tää Lorealin Elnett-lakka, joka on käsittääkseni aika legendaarinen ja pitkään markkinoilla ollut tuote. Muuten tykkään tosta kovasti, mutta tuoksu on kyllä kaikkea muuta kuin pullon lupaama "raikas ruusuntuoksu". En oikein osaa sanoa mille toi tuoksuu, mutta ei kyllä tosiaan ruusulle! Tuoksuongelma jää kuitenkin hyvien puolien varjoon, sillä toi on varmaan paras lakka mitä oon kokeillut. Toi saa hiuksista sileät, silkkiset ja kiiltävät, eikä sellaista tahmeaa korppukasaa ja pitää kuitenkin hiukset hyvin paikallaan.
Moroccanoil-hiusöljyn sain näytteenä iloveme-messuilta ja toi öljy on jokaikisen kehun ja ylistyksen arvoinen! Mun hiukset ei oo koskaan tuntunut yhtä pehmeiltä kuin nyt, kun oon tota muutaman viikon käyttänyt. Laitan tota suihkun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin ja se myös kuivattaa hiukset sen jälkeen supernopeasti. Nyt mulla vain on se ongelma, että mitä ihmettä teen kun toi loppuu?! Okei, äiti kyllä antoi oman näyteputelinsa mulle mutta entä sitten kun sekin loppuu? Musta nimittäin tuntuu, että mulla ei oikeastaan ole varaa laittaa melkein 40€ 100ml:n pulloon... Varsin onnistunut mainoskampanja Marocconoililta kun annetaan ensin ilmaiseksi kallista tuotetta sen verran että siihen rakastuu palavasti, ja sitten tuntuu ettei ilman enää pärjää ;) 

   

The Vamps: Oivoi, mulla taitaa olla joku pahemman luokan ongelma brittipoikabändien kanssa... Mun kaverit varmasti muistaa sen syksyn pari vuotta sitten, kun hullaannuin aivan totaalisesti One Directionista enkä pitkään aikaan suunnilleen muusta puhunutkaan. Mua ihan oikeasti nolottaa ja hävettää muistellakin sitä :D Oon kuitenkin näissä parissa vuodessa rauhoittunut ja nyt One Directionin rinnalle mun suosikkibändien joukkoon on noussut The Vamps! Näillä pojilla ei ole vasta kuin pari omaa biisiä, mutta YouTubesta heiltä löytyy paljon eri covereita ja niitä onkin tullut kuunneltua oikein urakalla. Innolla odotan milloin tältä bändiltä saadaan ihan kokonainen albumi täynnä omia biisejä! 
SHARE:

8 comments

 1. Tosi kiva tällanen postaus ja jaksoi hyvin lukea! Kirjotat kotenki silleen koukuttavasti:D

  ReplyDelete
 2. Ihana postaus! c:

  http://cowswings.blogspot.fi

  ReplyDelete
 3. Tosi kivan oloinen blogi sulla! Toi naked paletti ois tosi jees :-)

  http://liveyourdream-emma.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. Kiitos :) joo sitä voin kyllä suositella kaikille!

  ReplyDelete
 5. Kiva blogi sulla, eksyin ihan vahingossa ja taidan jäädä seuraileen. Jos kiinnostaa ni mäki just alottelen bloggaamaan, ni käy ihmees kurkkaa ja jää seuraa jos kiinnostaa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja tervetuloa!:) käynkin heti kattomassa myös sun blogin!

   Delete

Blogger Template Created by pipdig