19 October 2013

Fall by the sea

Eilen oli melkoinen päivä! Herätys 5:30, nukkumaan kahdeltatoista ja siinä välissä yhdeksän tuntia kävelyä ympäri Tallinnaa. Kameraa en kaivanut laukusta kertaakaan ton minimatkan aikana, joten tän postauksen kuvituksena toimii luontoräpsyt viime tiistailta kun oltiin Mian kanssa rannassa kuvailemassa.

a_A151023
a_A151014

Eilen suunnattiin siis Mian ja Tuulin kanssa päiväksi Tallinnaan shoppailemaan. Sää ei varmaan olisi voinut olla huonompi, mutta siitä huolimatta meillä oli ihan mahtava reissu! Kierreltiin Tallinnan keskustaa ja jonkin verran myös vanhassa kaupungissa, mutta ihan ensimmäisenä laivasta ulos päästyämme hypättiin ilmaiseen bussiin, joka kuljetti meidän Rocca al Mare -kauppakeskukseen. Kukaan meistä ei ollut aikaisemmin tuolla käynyt ja se osoittautuikin ihan hyväksi ostospaikaksi, vaikkei sieltä muuta kuin hiusväriä ja karkkia mukaan lähtenytkään. Vähän yllätyin kun erään kulman takaa esiin tuli brittiläinen tavaratalo Debenhams ja siellä teeosastolla tulikin pyörittyä jonkin aikaa ihmettelemässä niitä kaikkia ihania vaihtoehtoja ja supersöpöjä purkkeja. 

a_A150986
a_A150985

Reissun ostossaldo jäi melko pieneksi mutta sehän menee niin, että laatu korvaa määrän ;) Mun puuteri vetelee aika viimeisiään ja päätin nyt kerrankin panostaa vähän enemmän siihen, mitä naamaani oikein pistän. Suuntasin siis MAC:in osastolle ja pyysin myyjää auttamaan oikean tuotteen ja sävyn valitsemisessa. Lopulta kävelin ulos MAC-pussi kädessä keikkuen ja onnellinen hymy huulilla. Miten iloiseksi kosmetiikka voikaan tehdä?!:D Nyt vain yritän äkkiä kuluttaa vanhan Maybelline Fit Me:n loppuun, että pääsen tuon uuden ihanuuden kimppuun. Uuden puuterin lisäksi mukaan lähti kauan himoitsemani karvaliivi ja alusvaatteita.  

a_A151047

Eilinen oli kyllä super hauska, mutta todella väsyttävä päivä! Kanssamatkustajat saattoivat huomata meidän lievän väsymyksen takaisintulomatkalla, juttujen taso oli nimittäin jotain niin loistavaa että huhhuh... ;) Kiitos vielä tytöille ihanasta päivästä ja matkaseurasta!♥
SHARE:

1 comment

  1. Kiitos itselles! :) Oli kyllä huippukiva päivä, vaikka jalat tekee vieläkin kuolemaa... :D

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig