1 March 2014

February Favourites

Kuukausi on taas vaihtunut, mikä tarkoittaa uutta kuukauden suosikit -postausta. Voisin tähän kirjoitella taas pitkät pätkät mun lempiaiheesta, eli ajan kulumisesta, mutta taidan jättää sen suosiolla väliin ja mennä suoraan asiaan!

a_3015295
a_3015314

L'oréal Paris Cleansing Oil: Öljyjen käyttö ihonhoidossa on tällä hetkellä todella suosittua ja itsekin vaihdoin jonkin aikaa sitten puhdistusaineeni puhdistusöljyyn. Oon ollut tähän aivan supertyytyväinen! Tällä lähtee meikit todella hyvin pois, mun vanhojen meikkikin lähti ilman mitään ongelmia. Öljyä hierotaan kuiville kasvoille, jonka jälkeen se huuhdellaan pois. Käytön jälkeen iho tuntuu todella puhtaalta, eikö yhtään öljyiseltä mitä aluksi vähän pelkäsin. Voin siis ehdottomasti suositella kaikille, hintakin on vain alle kympin! 
Moroccanoil light: Mun normaaleille hiuksille tarkoitetut Moroccanoil-näytteet loppui vähän aikaa sitten, joten otin käyttöön pari kaapissa odottelevaa hennoille ja vaaleille hiuksille tarkoitettua pikkupulloa. Vaikka mun hiukset ei ole hennot tai vaaleat toimii tää hiusöljy mulla oikeastaan paremmin kuin se normaali ja hiuksista tulee vielä paljon pehmeämmät! Rakenteeltaan tää vaaleille tarkoitettu versio on hieman ohuempaa, joten tän kanssa saa olla varovainen ettei pullosta tule vahingossa liikaa öljyä, mutta muuten tykkään tästä enemmän kuin siitä normaalista.

a_3015342

Maybelline Colossal Cat Eyes Mascara: Ripsarien suhteen mulla tulee selkeästi aina sellaisia kausia, jolloin käytän jotain tiettyä ripsiväriä enemmän kuin muita ja viime aikoina se on ollut tää Maybellinen Cat Eyes. Tykkään tän melko ohuesta ja kaarevasta harjasta, jolla sitä väriä saa levitettyä hyvin kaikkiin ripsiin, erityisesti juuri ulkonurkkiin. 
M.A.C. Lustreglass 'Flusterose': Huulikiiltojakin käytän aina kausittain ja nyt oon aamuisin useimmiten tarttunut tähän M.A.C:n yksilöön. Tykkään tän ruusuisesta väristä ja juuri sopivasta määrästä glitteriä. Tää ei myöskään jätä huuliin sitä ärsyttävää tahmeaa fiilistä.

a_3015376

NYX poskipuna 'Dusty Rose': Toinen ruusuinen lemppari! Sain vihdoin kuun alussa ostettua uuden poskipunan vanhan tilalle ja siitä asti tää on kyllä ollut lähes päivittäisessä käytössä. Tää on ihan superriittoisaa, poskipunasivellintä ei nimittäin todellakaan tarvitse kauaa pyöritellä värissä että sitä saa tarpeeksi, riittää melkeinpä että sivellin vain koskettaa väriä. Tää myös levittyy tosi hyvin, eikä haalistu heti pois. Ei ne Youtuben beauty-gurut näitä turhaan hehkuta, hinta-laatu -suhde on nimittäin todella kohdallaan!
ea_dm2_poster
Itse Ilkimys 2: Ainoa leffa, jonka helmikuun aikana katsoin, mutta yksi parhaista mitä oon nähnyt pitkään aikaan! Niin hauska, että välillä oikeasti nauroin yksin ääneen tätä katsoessani :D Suosittelen ehdottomasti kaikille, niin ykköstä kuin tätä kakkostakin. 
SHARE:

6 comments

 1. Mie haastoin siut :)

  http://sadepaivana.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos kovasti, mä oon kuitenkin tehnyt tän saman haasteen ihan hetki sitten joten jätän tällä kertaa väliin :)

   Delete
 2. Täytyy kokeilla tuota öljy putsaria!:) On kiinnostanut jo hetken kokeilla sitä:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig