31 March 2014

March Favourites

a_3316066

Maaliskuu on tullut tiensä päähän, mikä tarkoittaa että on taas mun kuukauden suosikit -postauksen aika! Ihanaa että huhtikuu alkaa, se on mulle jotenkin sellanen ensimmäinen virallinen kevätkuukausi, ja siitä tietää että ei se kesäkään niin mahdottoman kaukana enää ole. Pari kuukautta kouluakin enää jäljellä ja sitten on jo kesäloma. Hullua ajatella, että tätä lukuvuotta on enää viimeinen jakso jäljellä ja kesäloman jälkeen starttaa mun abivuosi! Vähän päälle vuoden päästä saankin siis, ainakin toivottavasti, painaa sen ylioppilaslakin päähäni. Mutta nyt kuitenkin niihin mun maaliskuun lemppareihin :)

a_3316125

Cien Orange Sky suihkugeeli ja Freeman Avocado&Oatmeal kasvonaamio
Tähän Cienin suihkugeeliin oon ollut rakastunut jo pitkään, mutta vasta nyt muistin ottaa sen mukaan suosikit-postaukseen. Toi appelsiinin tuoksu on vaan jotain niin huumaavaa! Tätä suihkugeeliä saa Lidlistä ihan pilkkahintaan, suosittelen ehdottomasti testaamaan! Tuoksuu mun mielestä yhtä hyvältä kuin jotkut The Body Shopinkin tuotteet ja jättää ihon puhtaan ja pehmeän tuntuiseksi.
Näihin Freemanin kasvonaamioihin oon ollut todella tyytyväinen ja tällä hetkellä viikoittaisessa käytössä onkin tämä avokadoa ja kauraa sisältävä naamio. Testailin tätä joskus vuosia sitten Pilvillä ja kun edellinen naamiopurkki tuli tyhjäksi muistin taas tän olemassaolon ja päätin kokeilla tykkäänkö edelleen yhtä paljon kuin silloin joskus. Ja kylllähän mä tykkään! Mun iho ei tunnu koskaan yhtä pehmeältä ja puhtaalta kuin tän käytön jälkeen. Eikä mikään ihme, onhan tää kuitenkin syväpuhdistava naamio. Tätä ennen mulla oli käytössä Freemanin mansikka&suklaa -naamio, josta siitäkin kyllä tykkäsin kovasti, mutta tää päihittää sen mennen tullen! 

a_3316096

Lumene Touch of Radiance meikkipuuteri ja Maybelline Great Lash ripsiväri
En ollut varsinaisesti uuden puuterin tarpeessa, mutta kun tämä sävy ei äidilleni tai kummitädilleni sopinut, mutta sopi minulle, en voinut kieltäytyäkään ;) Koska tässä yhdistyy meikkivoide ja puuteri, peittävyys on todella hyvä, mikä on mulle vain pelkkää plussaa. Tämä pitää ihon mattapintaisena pitkään, eikä puuteria tarvitse olla koko ajan lisäilemässä. Kyllä mä edelleen tykkään M.A.C:n puuteristani enemmän, mutta tämänkin ehdottomasti käytän loppuun! 
Maaliskuussa löysin uudelleen tämän Maybellinen Great Lash ripsivärin, enkä muistanutkaan kuinka hyvä tuote on kyseessä! Tällä ripsiiin saa juuri sopivasti pituutta ja tuuheutta, eikä lopputulos ole paakkuinen. Tykkään myös tän melko pienestä harjasta, jolla ripsiväriä on helppo levittää. Hinta-laatu -suhdekin on kohdillaan, tää nimittäin maksaa muistaakseni alle kympin. 

a_3316107

Maybelline Baby Lips Cherry Me ja Essence Glamour To Go huulikiilto
Mun maaliskuun suosikki huulicombo on ollut nämä kaksi yhdistettynä. Ensin Baby lipsiä alle ja sitten kiiltoa päälle. En tykkää tuosta kiillosta pelkiltään yhtään, mutta punaisten huulten päällä se näyttää mun mielestä tosi kivalta! Baby lips on ollut suosikki jo pitkään, vaikka käytänkin sitä aina vähän kausittain. Pehmentää huulia ihanasti ja antaa juuri sopivasti väriä. Tuo huulikiilto puolestaan hieman vaalentaa sitä punaisuutta, ja tekee huulista jotenkin raikkaan näköiset. Tämä yhdistelmä onkin ollut käytössä lähestulkoon joka päivä nyt maaliskuun aikana. 

a_3316076

Escadan kesätuoksut
Nyt kun ilmat on lämmenneet ja aurinkokin on useammin näkyvissä kuin piilossa, oon alkanut taas ahkerasti käyttämään näitä mun Escadan tuoksuja. Näiden kaikkien tuoksu on vaan niin ihanan kesäinen! En osaa valita näiden joukosta yhtä ylitse muiden, tykkään kaikista yhtä paljon. Escadan kesätuoksut on myös aina selvä kevään merkki ;) Näiden ainoa huono puoli on se, ettei tuoksu kestä iholla kovin pitkään, mutta onneksi pullot on niin pieniä että ne sujahtaa helposti vaikka vähän pienempäänkin laukun taskuun ja tuoksua on helppo lisäillä pitkin päivää. 

SHARE:

4 comments

 1. Oletko ostanut noita baby lipsejä Suomesta? Itse en ole niitä täällä missään nähnyt, omat tarttuivat mukaan Ranskasta :D ovat mun mielestä ihan huipputavaraa:)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi on tuliainen New Yorkista :) baby lipsejä ei myydä Suomessa ollenkaan, mikä on mun mielestä niin väärin!:D

   Delete
 2. No hitsit, mä jo luulin et onnistuit löytää niitä suomesta:D toi on kyl niin väärin ettei niit oo tääl myynnissä! :'((

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig