6 March 2014

Study tip

a_2265262
a_2265259
a_2265272

Mun päivät on viime aikoina noudattaneet samaa kaavaa: kouluun, kotiin, läksyt, italiaa. Noi kirjoitukset stressaa tällä hetkellä todella paljon ja kaikki "ylimääräinen" aika kuluukin kielioppia ja sanoja päntätessä. Oon onneksi löytänyt itselleni sopivan opiskelutavan: luen aina kerrallaan 25 minuuttia, jonka jälkeen pidän viiden minuutin tauon ja selaan vaikkapa Instagramia, sitten luen taas 25 minuuttia, jonka jälkeen pidän uuden tauon. Tää on ainakin mulla toiminut tosi hyvin, sillä tuon 25 minuuttia jaksaa vielä keskittyä ja pienen tauon jälkeen jaksaa taas uudestaan. Saa nähdä muuttuuko mun opiskelukeinot lähemmäksi kirjoituksia mentäessä, mutta ainakin tällä hetkellä toi tapa tuntuu toimivalta. Halusin jakaa tämän pienen opiskeluvinkin täällä bloginkin puolella, jos siitä vaikkapa olisi jollekin muullekin hyötyä. Tietenkään tää tapa ei toimi kaikilla, mutta kannattaa kokeilla!

Huomenna tähän koulukeskeiseen arkeen tulee onneksi pientä vaihtelua, kun kokoonnutaan taas pitkästä aikaa tyttöporukalla. Tekee varmasti hyvää ihan kaikille saada välillä muuta ajateltavaa kuin läksyt, esitelmät, kirjat ja aineet :)
SHARE:

2 comments

  1. voi että, uskon vahvasti että tuut pärjäämään elämässä! sulla on nimittäin asenne kohdillaan ja hyvä ote opiskeluun :)

    ReplyDelete
  2. Apua, mitä tähän voi vastata, kiitos?:D Tää kommentti kyllä piristi mun iltaa :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig