30 April 2014

April Favorites

a_4277294

Huhtikuulta ei ole montaa suosikkituotetta, mutta muutaman jutun halusin kuitenkin suosikeiksini listata.

a_4277306

BOSS Orange body lotion ja The Body Shop Mango body butter: Tein jonkin aikaa sitten kylppärin kaapeista löydön, nimittäin tämän Hugo Bossin vartalovoiteen. Äiti on sen joskus itselleen ostanut, mutta jättänyt sitten melkein kokonaan käyttämättä. Mä päätin ottaa tämän omaan käyttööni, sillä edellinen vartalovoiteeni oli jonkin aikaa sitten päässyt loppumaan. Tää on koostumukseltaan aika ohkaista ja juoksevaa, mutta levittyy sen ansiosta iholle tosi hyvin ja pieni määrä riittää kosteuttamaan melkein koko kehon. Tän tuoksu on melko voimakas, minkä luulen olleen se syy ettei äiti tätä ole kauheasti käyttänyt, mutta mua voimakas tuoksu ei haittaa, sillä tää kuitenkin tuoksuu todella hyvältä.

Aina vuodenaikojen vaihtuessa mun kädet kuivuu tosi paljon kun sääolot muuttuu päivittäin. Nyt talven vaihtuessa kevääseen tää Body Shopin mangorasva on ollut mun käsien pelastaja. Pidän tätä pientä purkkia sängyn vieressä, jotta muistan aina iltaisin rasvata käteni ja sitten annan rasvan vaikuttaa käsissä yön yli. Aamulla kun herään kädet tuntuvatkin ihanan pehmeiltä ja sileiltä. Toisin kuin Bossin vartalovoide, tää puolestaan on erittäin paksua tavaraa, mikä mun mielestä on käsiä ajatellen pelkästään hyvä asia. Tää mango on mun mielestä kaikkein paras Body Shopin tuoksuista, joten ei varmaan tarvitse erikseen mainita kuinka paljon mä tästä tuoksusta tykkään ;)

a_4277311

Quai Sud orvokkitee: Mulla oli pitkään kausi kun join pelkkää vihreää teetä, mutta joulun aikaan opin taas juomaan muitakin lajikkeita. Nyt viime aikoina tätä mustaa orvokkitettä on tullut lipitettyä iso mukillinen joka ilta. Tän maku on juuri sopivan makea mulle, ei liian ällö mutta ei yhtään kitkeräkään. Yli puoli purkkia jo mennyt, täytyy alkaa miettimään mitähän teetä sitä seuraavaksi kokeilisi :D

a_4277325

Victoria's Secret Secret Charm hajuvesi: Tästä hajuvedestä ja tuoksusta kirjoittelinkin jo aikaisemmin täällä. Edelleen tykkään tästä ihan mielettömän paljon, ja synttäreiden jälkeen en ole juuri muita hajuvesiä käyttänytkään. Saa nähdä kauanko tämä vielä pysyy päivittäisessä käytössä ennen kuin kaipaan taas vaihtelua, mutta vielä ainaki tästä pullosta tulee suihkittua tuoksua joka aamu. 

Hyvää ja turvallista vappua kaikille! ♥
SHARE:

4 comments

 1. Mistä tota teetä saa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh... En itseasiassa tiiä koska sain sen lahjaksi :D mutta veikkaan että ainakin stockalta vois löytyä :)

   Delete
 2. Ooooi rakastan tota Mango body butteria! Se tuoksuu niiin ihanalle<3

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig