2 April 2014

It's all in the ears

a_3306015
a_3306028
a_3305996_edited-1
a_3306023_edited-1

Sunnuntain synttärikahvitteluasu kerääntyi täysin Topshopista peräisin olevien megakorvisten ympärille. Ihan jokapäiväiseen käyttöön en noita korviksia ottaisi, mutta tälläisessä hieman siistimpää pukeutumista vaativassa tilaisuudessa, jossa ei tarvitse kauheasti liikkua, ne toimii mun mielestä tosi hyvin. Aada kyllä totesi, että ne ovat liian isot, mutta mä tykkään!  Koska noi korvakorut on itsessään niin isot ja näyttävät, pidin muun asun todella yksinkertaisena ja pelkistettynä. Vaikka kyllähän mun asut lähes aina on aika simppeleitä :D Kun muu asu on kokonaan musta, ei lopputulos ole yhtään liian överi. 
Toi musta pitsipeplum on ehdottomasti yksi mun lempipaidoista ja sitä tuleekin käytettyä melko usein. Varsinkin talvella vedin sen päälleni monta kertaa, mutta nyt kevään tultua toi synkkä väri ei enää houkuttele ihan niin paljon. Tykkään siitä myös sen takia, että ostin sen vuosi sitten hiihtolomalla Barcelonasta, joten paita tuo ihania muistoja mieleen. Noista Zaran housuistakin tykkään ihan hirmuisesti, mutta jostain syystä niitä ei tule kovin usein käytettyä. Ne tuntuvat aina hautautuvan housupinon alimmaiseksi ja jossain vaiheessa muistan että ainiin mulla on tälläisetkin. Yllättävän hyvässä kunnossa ne vielä ovat, ostosta on nimittäin kulunut jo pari vuotta. Ja kyllä mä näitä kuitenkin sen verran olen käyttänyt, että joitain kulumisen merkkejä voisi olla näkyvissä. Väriä ei ole lähtenyt oikeastaan ollenkaan, ja istuvuuskin on pysynyt lähes muuttumattomana. Nää on paljon paremmat kuin esim. mun mustat Dr. Denimit, jotka haalistuivat ja löystyivät heti muutaman käyttökerran jälkeen. Täytyykin siis varmaan suunnata housuostoksille Zaraan useamminkin.  
SHARE:

8 comments

 1. miten sulla näyttää iho nyt huonokuntosemmalta? :( toivottavasti siihe löytyy ratkaisu pian! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nää viime viikot on ollut tosi stressaavia ja luulen että sen takia on ihokin mennyt huonompaan kuntoon.

   Delete
 2. Beautiful outfit! I really love your earrings <3
  kisses

  Francesca http://everydaycoffee23.blogspot.it

  ReplyDelete
 3. Vau, mitkä korvikset! Noiden pariksi tosiaan riittää aika yksinkertainen ja klassinen asu, just sellainen, johon oletkin pukeutunut. :>

  Milla / millamainen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, noiden kanssa on parasta pitää kaikki muu simppelinä :)

   Delete
 4. Oi että kuinka upeat korvikset! :) Voisin ottaa omaan valikoimaani koska vaan<33

  http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, onhan ne kyllä aika ihanat ;)

   Delete

Blogger Template Created by pipdig