14 April 2014

Layering

a_4126269_edited-1
a_4126271_edited-1
a_4126272_edited-1
a_4126283_edited-1
a_4126295_edited-1

Kun pari viikkoa sitten juhlistettiin mun synttäreitä, niin nyt viime viikonloppuna oli puolestaan pikkuveljeni vuoro. Tällä kertaa päälleni valikoitui tälläinen asu, jossa yhdistin valkoisen pitsisen biker-takin sekä t-paidan karvaliiviin, ja omasta mielestäni toi yhdistelmä toimii hyvin. En olekaan aikoihin tota bikeria käyttänyt, mutta nyt jostain syystä se tuntui hyvältä valinnalta. Näin kevään tullen sitä voisikin alkaa käyttämään taas vähän enemmän, sillä valkoisessa värissään ja pitsissään se on mulle jotenkin ehdottomasti enemmän kevät-/kesä- kuin talvivaate. Noi farkutkin miellyttää mun silmää päivä päivältä aina vain enemmän. Yhdessä vaiheessa olin jo hylkäämässä ne kirppispinoon, mutta onneksi kuitenkin päätin säästää ne. Noin lahkeet käärittynä ne näyttää juuri sopivan rennoilta ja niissä on sellaista pientä boyfriend-filistä, vaikkeivät ne oikeasti boyfriend-farkut olekaan. 
Jonkin aikaa sitten kirjoittelin inspiraation puutteesta pukeutumisen suhteen, mutta nyt voin onneksi sanoa että se inspiraatio on alkanut taas pikku hiljaa löytymään. Toki niitä vaatekriisi-aamuja on edelleen harva se päivä, mutta tällä hetkellä kyse on enemmänkin siitä että kaapissa olevat vaatteet ei  vaan miellytä silmää, sillä kauppojen hyllyillä, lehdissä ja netissä oon kyllä nähnyt vaikka mitä ihanuuksia. Oon nyt koko alkuvuoden säästänyt rahaa ja jättänyt shoppailut oikeastaan kokonaan, joten muutaman päivän päästä Roomassa aion kyllä ehdottomasti palkita itseni rankasta säästöprojektista ja kartuttaa kevätgarderoobiani ;) 
SHARE:

5 comments

 1. You look lovely! Totally my style, I love mix of boyfriend jeans and converses :) With this fur it looks even better! By the way, pretty face and hair! Kisses.
  http://10thjune.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Conversit on aivan pakko olla! Ne sopii niin hyvin noiden farkkujen kanssa! xx

  wildflowerofprague.blogspot.cz

  ReplyDelete
 3. Thanks, sorry but I don't follow back on request :)

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig