30 July 2014

Summer faves 2014

Elokuu on jo ihan oven takana, ja koska kesäkuun suosikit -postaus jäi kokonaan välistä, yhdistin tähän postaukseen sekä kesäkuun että heinäkuun suosikkeja. Ihan hullua että elokuu alkaa jo, mihin ihmeeseen tääkin kesä oikein katosi?! Kohta saa taas kuluttaa sitä koulun penkkiä ihan kunnolla, mutta sitä ennen pitää kyllä vielä nauttia näistä jäljellä olevista kesälomapäivistä. Nyt kuitenkin pidemmittä puheitta niihin mun kesän suosikkeihin :)

_7299476
_7299485

Victoria's Secret Secret Charm body lotion & Love Spell body mist: Täytyy myöntää, että oon tänä kesänä ollut melko laiska kroppani kosteuttamisen suhteen, mutta silloin kun olen jaksanut ja muistanut rasvailla oon käyttänyt tätä synttärilahjaksi saamaani VS:n body lotionia. Nää Victoria's Secretin rasvat on kyllä kaikkien kehujen arvoisia, tääkin tuoksuu ihanalle, imeytyy nopeasti, eikä jätä iholle sellaista inhottavaa rasvaista tuntua. 
Tää body mist oli mulla ainoana hajuvetenä mukana Australiassa, joten luonnollisesti se on myös osa mun kesän lemppareita. Mulla oli ennen Ausseja pitkä tauko tän käytössä, mutta pienen kokonsa takia päätin ottaa tän reissuun mukaan ja ihastuin uudestaan. Sitäpaitsi nyt tää tuoksu tuo aina mun mieleen sen punaisen hiekan, pitkät ajomatkat, kengurut, meren ja koko reissun yleisesti ;)

_7299494

Bio-Oil & Dalacin: Kesän alussa mun kasvojen iho oli kevään jäljiltä todella huonossa kunnossa. Sainkin iho-ongelmiini apua lääkäriltä, joka määräsi mulle käytettäväksi tätä Dalacin-liuosta. Kyseessä on siis reseptillä saatava akne-lääke, joka kuivattaa finnejä, ja jota levitetään hoidettavalle alueelle aamuin illoin. Mulla tää lääke auttoi nopeasti ja iho oli jo n. viikon käytön jälkeen huomattavasti paremmassa kunnossa.
Dalacin kuivatti finnit, mutta kyllähän niistä arpia silti jäi. Otinkin siis taas pienen tauon jälkeen Bio-Oilin käyttöön hävittämään nimenomaan niitä arpia. Tätäkään ei tarvitse kovin montaa päivää käyttää kun arvet ovat jo paljon vaaleampia ja huomaamattomampia. Bio-Oilia myydään apteekeissa ja tavarataloissa ja hinta on tällä pienemmällä purkilla n. 12 euron paikkeilla. 

_7299499

Lumene Natural Code 2 in 1 Spot Delete Cover peiteaine & Lumene kulmavaha & Benefit Stay Don't Stray primer: Nyt kesällä oon yrittänyt pitää meikin ihan minimissään ja nää kolme tuotetta on ollut aika tärkeässä roolissa mun kesämeikkirutiinissani. Peiteaine alkaa pikku hiljaa monen vuoden jälkeen vedellä viimeisiään, mutta vielä oon hyvin saanut sillä suuremmat epäpuhtaudet peitettyä. En oo nyt kesällä käyttänyt juuri ollenkaan meikkivoidetta tms. vaan olen vain levittänyt tätä peiteainetta niille alueille, jotka peittoa tarvitsevat. 
Lumenen kulmavahaa oon käyttänyt sekä erillisen kulmavärin päällä, että ihan yksinäänkin. Tää antaa kulmille vähän väriä ja pitää karvat paikoillaan, joten erillinen kulmaväri alla ei ole mitenkään pakollinen. Mä kuitenkin tykkään meikata kulmat vähän vahvemmiksi kun muu meikki on kevyempi ja sen takia käytän kumpaakin. Joskus kuitenkin laiskottaa ja silloin jätän kulmavärin alta pois ja levitän kulmiini tätä pelkkää vahaa.
Tää Benefitin primer on tarkoitettu luomivärin ja tummien silmänalusten peiteaineen alla käytettäväksi. Itse en luomivärejä kesällä juurikaan käytä, mutta tummat silmänaluset meikkaan kyllä piiloon. Tää primer pohjustaa silmänaluset, jolloin peiteaine pysyy kesähelteilläkin hyvin paikoillaan eikä lähde valumaan pitkin poskia tai ajaudu alaluomen pieniin ryppyihin. Oon joskus aikaisemmin kokeillut tätä luomivärienkin alla, mutta siinä hommassa tää ei mun mielestä toimi niin hyvin kuin Lumenen luomien pohjustukseen tarkoitettu primerini, eli käytän tätä pelkästään tummien silmänalusten pohjustamiseen. 
SHARE:

5 comments

 1. Toi Lumenen kulmavaha on ihan parasta! Ite oon käyttänyt sitä jo monen vuoden ajan. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on! Musta tuntuu että siitä tulee munkin vakkari :)

   Delete
 2. So many good products! Love your blog :)

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig